Şimdi Ara

A Roasting Lab Kampanya Takibi [İlk Mesaj Güncellendi]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
6.970
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha profesyonel bir inceleme ve öneri için bu firmanın konu takibini artık bu arkadaşın konusu altında yapabilirsiniz, konuyu ona devrediyorum.
    https://forum.donanimhaber.com/cekirdek-ve-ogutulmus-kahvelerde-3-al-2-ode--142473011

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zRskill -- 20 Mart 2020; 15:43:28 >

• 2 kg kahve baya uyguna geldi teşekkürler

A Roasting Lab Kampanya Takibi [İlk Mesaj Güncellendi]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de bu iki kilo bayatlamiyor mu bitirene kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

İyi de bu iki kilo bayatlamiyor mu bitirene kadar
    Hocam benim gibi kağıt filtreye göre çektirirseniz bayatlar tabi ki. Ama çekirdek kahve olarak öğütülmemiş alırsanız uygun koşullarda uzun süre dayanır (3 ila 4 ay) eğer tek başınaysanız tavsiyem çekirdek alın bir de mekanik öğütücü alırsanız uygun fiyatlı daha iyi olacaktır. Ben ofise ve eve alıyorum o yüzden hem hızlı tüketim hem de öğütmekle uğraşamam o kadar paketi

• Hangi çeşitler öneriliyor? Düz değil almışken kaliteli olanlardan alalım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Eve geçince daha detaylı inceleyeceğim fakat grade 1 varsa tercih edebilirsiniz. Özellikle ethiopia. Tadım kısmı da önemli ben şahsen yüksek asidite seviyorum.

• sanalbaharat'tan çok daha uyguna kaliteli kahve alabilirsiniz arkadaşlar bilmeyenler için. Ben yıllardır ordan alırım, ister çekilmiş ister çekirdek gönderiyorlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Hangi çeşitler öneriliyor? Düz değil almışken kaliteli olanlardan alalım.

• Fiyatlar pahali. %30 ile pahali. Kurukahveci nin kahveleri 1.5 kilo 100 tl gittigidiyorda 25 tl indirimle 75 tl. Idare ediyor.

• Ben bu kahve bayatlama olayını bi türlü anlayamıyorum. Cekirdek haldeki kahve bayatlamaz ki, yani senin benim gibi gunde 1,2 fincan kahve içen, esasen çay bağımlısı bi ülkedeki insnalar olarak bayat olsa bile anlaşılmaz öyle.

Tadi felan bozulmaz cekirdek haldeki kahvenin , ben 2 yillik cekirdek kahveyi çekip içtim gayet de güzel lezzetli ve saglik sorunu da yaşamadım..

Gurme kahve bağımlılıkları gibi yok bayatlar vs. Takılmayın bana sorarsanız. Uygun fiyat bulunca en az 1 yıllık alın depolayin.

NOT: sanalbaharat bence de hem uygun hem ortalama kalite de. Eskiden tchibo da öyleydi ama şimdi pahalandi baya :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiat2001brava -- 24 Şubat 2020; 19:8:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar hangilerini onerirsiniz sezy yang filterı begenen biri olarak oneri istiyorum. hafif icimli

• Sahap08 S kullanıcısına yanıt
    Sanal baharattan 250 gram alirsaniz etiyopya yoergiache 1 kg alacaksaniz kenya aa top alın ya da sumatra .Digerleri para etmez

• Ben Yirgachefe veya Sidamo alırım genelde.. Fiyatına göre rakipsiz olduğunu söyleyebilirim ikisinin de. Zincir kahvecilerde bu kaliteyi 120 den aşağı alamazsınız.

Fakat önemli nokta arkadaşın da dediği gibi çekirdek alıp haftada bir öğüterek tüketmek. İstediğin kadar kaliteli kahve al, tazeliğini yitirince aromasını hızla kaybetmeye başlıyor.

• hocam aynı paketi ürünleri bende sepete koyuyorm ancak söylediğin fiyata inmiyor.

direk resimdeki fiyatlardan toplam fiyat veriyor extra bişey mi yapmak gerekiyor yoksa indirim mi bitmiş
  • doomcurse kullanıcısına yanıt
    Dün ben de denemek için sipariş verdim. İndirim sadece 24 Şubat'ta geçerlidir yazıyordu. Bitmiş olması muhtemeldir.

• quote:

Orijinalden alıntı: forcsf

Dün ben de denemek için sipariş verdim. İndirim sadece 24 Şubat'ta geçerlidir yazıyordu. Bitmiş olması muhtemeldir.
    sağol hocam teşekkürler bilgilendirme için.

üzdü 1 günlük indirim
  • Haber veren arkadaşa teşekkürler. İndirim 1 gün geçerliydi. 5 adet 250 gr. kahveyi adette 20 tl. civarı bir fiyata aldım. Starbucks 59 tl.’ye satıyor aynı gramaj kahveyi.

• Hocam tanıdık filansa söyle bir defa daha indirim yapsınlar tanıtım ayağına, blogda inceleme yazarım her çeşitten alıp söz
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.