https://twitter.com/MasterCard_TR/status/1343470176063385601?s=19 |
Masterpass getirYemek %50 İndirim MAX 150 TLYE KADAR(SEÇİLİ RESTORANLAR)
-
-
bende uygulamada görünmüyor kampanya
-
Bende de gözükmüyor. Getirin kendi kampanyası gözüküyor 40 tlye kadar %50
-
Bende gözüküyor. Teşekkürler -
uygulama da gözükmüyor -
geçerli olduğu restoranlar çok kısıtlı. güzel kampanyaymış diyordum ki tırt çıktı.
edit: bölgenizde dahil olan restoran yoksa uygulamada görünmüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi famdoc -- 28 Aralık 2020; 15:45:53 > -
Benim bölgemde sadece 2 restoran dahil. Böyle sınırlı devam ederse işe yaramaz. -
Benim bölgemde 25 civarı restoran dahildi.
Cookshop' tan sipariş verdik, baya iyi fiyat oldu.
Haber veren arkadaşa teşekkürler.
-
aylardır böyle güzel restorantlar var çakallarda var bir lahmacuna 10 tl yazan
-
40tl ye kadar diyor genelde bende ama iş görür yemeksepeti kupona alternatif
-
puanı 4.5 üzeri olan okkalı restoranlarla anlaşmışlar incelediğim kadarıyla, yani adamlar 2020 biterken son 3 gün değerli yemekler tüketin demiş :)
zaten diğer 40/20 haftanın en az 3 günü sürüyor ve katılan restoranlar aynı, onlar için limit düşük tabii
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Xaylardır böyle güzel restorantlar var çakallarda var bir lahmacuna 10 tl yazan
10 lira olsa iyi. benim bölgede 15 20 den aşağı yok lahmacun
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Xaylardır böyle güzel restorantlar var çakallarda var bir lahmacuna 10 tl yazan
ankarada yok galiba. hangi şehirde çıktı
-
İstanbul Bahçelievler hocam burada yeme içme kültürü çok gelişmiş
-
Eyüpsultan Yeşilpınar bölgesinde Viyana Kahvesi var.
-
Saat 8 gibi yaklasik 1.5 saat boyunca masterpass coktu. Masterpass bile cokuyorsa ohooo -
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Xİstanbul Bahçelievler hocam burada yeme içme kültürü çok gelişmiş
Hocam masterpass ile ödeme yaptınız mı? Ben Bahçelievlerde masterpass geçen restoran bulamadım.
-
Bende bakırköydeyim yarın bakacam. Masterpass ile daha önce alışveriş yapmak gerekmez herhalde? -
Allah razı olsu getirden sayesinde ucuza çok şey yedik
-
cix bir restorandan 100 liraya burger siparişi verdim geliyo bakalım 50 liraya. böyle bişey bekliyorum.
gif gözükmüyosa link : https://gifyu.com/image/C037
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 29 Aralık 2020; 12:38:43 >
Benzer içerikler
- boyner çark hangi markalarda geçerli
- boyner çark
- bim kokoreç fiyat
- vakıf birlik zeytinyağı hile
- bim parfüm
- black friday ne zaman 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X