Şimdi Ara

A Roasting Lab Kampanya Takibi [İlk Mesaj Güncellendi] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
2
Favori
6.974
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Flexurer

2 kg kahve baya uyguna geldi teşekkürler

kilosu 30 - 40 tl ye kahve satılıyor ama içilmiyor

millet sadece uygunluğa bakmıyor

tat, aroması, yumuşaklığı, tazeliği, ... gönderilen pakete bile bakıyor

2kg çekilmiş kahveyi 1-2 haftada tüketemiyorsan 30 - 40 tl lik kahveden farkı olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 26 Şubat 2020; 1:11:17 >

• Dün siparişim geldi, 100 gr da columbia kahve hediye koymuşlar güzel bir ayrıntı oldu ;)
    Henüz tadamadım ama paketlemeleri oldukça beğendim. Kavrum tarihi de 23.02 gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Flexurer

Hocam tanıdık filansa söyle bir defa daha indirim yapsınlar tanıtım ayağına, blogda inceleme yazarım her çeşitten alıp söz
    Hahajash tanıdık değil maalesef keşke olsa ama mail atmayı deneyebiliriz, DH'den geldik yapın bize bir güzellik gibisinden.
  • zRskill Z kullanıcısına yanıt
    Var mı mail atacak gönüllü :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bugün gidip dükkandan aldım Adını sormayı unuttuğum bir arkadaş çok güzel ilgilendi, kahve de ikram etti. Kampanya bitmişti ama sağolsun uyguladı kampanya fiyatını. 4*250 aldım.
  • Tavsiye ediyor musunuz kahveyi? İndirimli haliye çoğu yerden pahalı.
    Mehmet Efendi Colombian içiyorum severek. Uyguna da geliyor sarfmarketten.

https://www.sarfmarket.com.tr/
    Mehmet Efendi Colombian Filter Coffee 500 gr Öğütülmüş Fiyatı
    https://www.sarfmarket.com.tr/mehmet-efendi-colombian-filter-coffee-500-gr-ogutulmus-fiyati

https://www.sarfmarket.com.tr/
    Filtre Kahve Çeşitleri ve Fiyatları
    https://www.sarfmarket.com.tr/filtre-kahve-cesitleri-ve-fiyatlari

• İçimi hafif meyve aromalı kahve tavsiyeleriniz varmıdır acaba french press te içeceğim

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    Etiyopya kahveleri yumuşak içimli ve meyve asiditesi yüksek kahvelerdir.Ama kurallara uygun yaparsaniz ve duzgun bi kavurucudan alirsaniz ancak ortaya çikar bu meyvemsilik

• starbucks tadına yakın olan bir kahve önerebilir misiniz acaba french press için
  • emc-2 kullanıcısına yanıt
    Starbucks tadı diye yanık kahve kastediyorsunuz sanirim.Çunku starbucks kahvelerinde aroma kalmayana kadar kavururlar(Heralde kahvelerin niteliksiz olmasindan).Aslinda sizin tercihiniz koyu kavrum kahveler şeklinde olacak buna en yakın sumatra kahvesi var.Sumatra yöresine ait bir kahvedir yani çogu kahvecide bulabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: üç f

Ben bugün gidip dükkandan aldım Adını sormayı unuttuğum bir arkadaş çok güzel ilgilendi, kahve de ikram etti. Kampanya bitmişti ama sağolsun uyguladı kampanya fiyatını. 4*250 aldım.
    Hocam keşke dhden bahsetseydiniz de genel kupon koparsaydınız reklamlarını yapardık

• Nasil kahveler alanlar memnun mu?Sanalbaharattan iyi mi? Memnunsaniz mail atalım.Wp den yazalım şu kampanyayi bir daha yapsinlar da alalim bolbol

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLocke.

Nasil kahveler alanlar memnun mu?Sanalbaharattan iyi mi? Memnunsaniz mail atalım.Wp den yazalım şu kampanyayi bir daha yapsinlar da alalim bolbol
    Kendilerine yazmıştım mail atacağımı söylemiştim yukarıda, kahve festivali nedeniyle geç dönüş yaptılar. İlk mesajı güncelledim yeni bir kampanya başlattılar DH kupon kodlu.
  • zRskill Z kullanıcısına yanıt
    Ben de kahve forumundan yazdım.Baktılar talep var %30 indirimden 4 al 3 ode yaptılar.Hic avantajli olmuyor ben almayacagım.2 kahve alacaktim zorla 4 e çikartmanin anlamı yok.

• 3 al 2 öde yaptilar sonra %30 yaptılar şimdi de 4 al 3 öde yapmışlar.Bu fiyatlara zaten cogu yerden alınıyor.

• Geldi bile
    https://buraksenguloglu.com/a-roasting-lab-dunya-kahveleri-incelemesi/

Şaka bir yana güzel oldu hocam hem bedava eşantiyonlar hem de demleme ekipmanı tekrardan teşekkürler her şey için

Ben de size bilgisayar parçaları ve oyuncu ekipmanı tavsiyesinde bulunabilirim

@zRskill

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flexurer -- 8 Mart 2020; 14:44:11 >

• 4 al 3 ode cok olmus, denemek icin alabilirdim ama 1 kilo almak fazla gelir simdiden. Depodaki yanik tchibolarla devam

• Kampanya yok. Fiyatlar normal. Çok premiım bir aroma ise uygun ama öyle bir kahve sattıklarını düşünmüyorum. Sanalbaharat kalitesinde olacaktır tahmini olarak. Alanlar yorumlarsa tabi bir fikir sahibi oluruz

• quote:

Orijinalden alıntı: td1907

Kampanya yok. Fiyatlar normal. Çok premiım bir aroma ise uygun ama öyle bir kahve sattıklarını düşünmüyorum. Sanalbaharat kalitesinde olacaktır tahmini olarak. Alanlar yorumlarsa tabi bir fikir sahibi oluruz
    Mesajını geç gördüm kusura bakma çok aktif değildim bir iki gündür. Öncelikle şunu söyleyebilirim ki aroma ve tat olarak Sanal Baharat'ın buraya rakip olabileceğini düşünmüyorum, daha üst sınıf ve premium bir kahve deneyimi söz konusu. Zaten yukarıda da kargosunu alanlar var görmüşsündür, blooger arkadaşa da incelemesi için ürün yollamışlar o yazıya da bir bak istersen o biraz daha kahveden anlayan birine benziyor, hario demleme yöntemiyle ilgili güzel bir aydınlatmada bulundu bana özel mesajdan sorduğumda sağ olsun. Konunun güncel mesaj ve kampanyalarına ona bırakacağım zaten bu gidişle.

İnceleme yazısının mesajı da buradahttps://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/142312155

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.