Bildirim
Mutluluğun Fotoğrafını Görmek İsteyenler İçeri Girsin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
ne iğrenç bi insansın sen yaquote:
Orijinalden alıntı: AI Engineer
Bu mesaj silindi. -
Lan gerizekalı senin hiç mi erkek kardeşin, kız kardeşin yok. Senin yüzüne hiç mi bir çocuk gülümsemedi. Hiç mi bir çocuğa şaka yapıp yüzünü güldürmedin. Hiç mi bir çocukla oyun oynamadın. Lanet olsun toplumdaki sizin gibilere. Sen sadece bir sapıksın. İnşallah belanı da bulursun. Yazdığın şeye bak. -
Eğer bu 2 çocuk DH'de takılsaydı daha güzel olabilirdi ama olsun böyle de güzel fotoğraf -
Ben olayı anlamadım.Biri anlatsın. -
Ooo çok büyük toplumsal mesaj verdin büyüksün kralsın vs. vs.quote:
Orijinalden alıntı: AI Engineer
Bu mesaj silindi.
tatmin olduysan bir git artık. -
alıntı yapılan kişilerin kullanıcı adları farklı yeni isim mi değişmiş? -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Lan gerizekalı senin hiç mi erkek kardeşin, kız kardeşin yok. Senin yüzüne hiç mi bir çocuk gülümsemedi. Hiç mi bir çocuğa şaka yapıp yüzünü güldürmedin. Hiç mi bir çocukla oyun oynamadın. Lanet olsun toplumdaki sizin gibilere. Sen sadece bir sapıksın. İnşallah belanı da bulursun. Yazdığın şeye bak.
|
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kktc vatandaşlığı avantajları
- whatsapp mesajlarımın başkası tarafından okunduğunu nasıl anlarım
- dominos en iyi pizza
- bir kız neden instagramını dondurur
- tinderda beğeni alamıyorum
- kasım indirimleri ne zaman
- exxen filmleri
- prompt mühendisliği
- para sayma makinesi bim
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X