Şimdi Ara

MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar server exp 500 bu oyunu zor yapmıyor. bildiginiz gibi kantura remain deki spotlar çok güçlü inanın orda kasmaya başladıgınız da 30 dk altında res atabilirsiniz. bunun yanı sıra günde 4 res atmak ta hiç zor degil adamlar oyundan hiç çıkmıyor. ben bile yarım yamalak kasıyorum 3 res oldum. sw de yardım oldugunu düşünüyorsanız kanıt la gelin geregi yapılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

bencede spotlar yetersiz millet nasıl rest atıyor hala anlamış deilim 2 gün boyunca kasıyorum lvl 355 adam 2 günde 4 rest atıyor adminler çevre arkadaşlarına yardımcı oluyorlar bu net bir şekilde anlaşılıyor

kardeşim 2 günde 355 lvl olduysan demek ki online olduğun süre boyunca kasmamışsın... inan 2 gün full kassaydın şimdi en az 5 resin olurdu.
  • serverın hiçbir sıkıntısı yok spotlar yeterince mevcut zaten res attikca cok daha seri kasicaksiniz ilk reslerde zorlanmaniz normal oynamayi dusunurseniz res konusunda yardimci olurum oyundan ulasabilirsiniz nickim MaDaFourcE
  • Versiyondaki problemler , lag , hack tarzı sıkıntıların önüne geçilmek için sürüm yüksetilip reset atılmıştır. Shoplar düzeltilmiş,exp 500 den 1500e yükseltilmiştir. İyi oyunlar.
  • Daha cok sorunların oldugu ve bunun ılgılenenler tarafından degılde oyuncuların sylemesıde tuhaf , harcanan zevke yazık oldu ben sanmıyorum resetsız ve sorunsuz bır server olacagını .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunsuz,sıkıntısız devam ediyoruz. Dediğim gibi sürüm yükseldi. Bu arada provakasyona gerek yok.
    Türk değil Global serveriz. Kimse oynamak zorunda değil. Donate yok , özel yardım yok. Paşa keyfiniz bilir ister oynayın ister oynamayın. Size mecbur değiliz. Ve kim olduğunuzuda biliyoruz 2 mesajlı - 5 mesajlı yeni üyeler. Bilginize.
  • Arkadaşlar kendinizdemisiniz ? Eger ki amacınız provakasyon olmasaydı size guzelce dinler gerektigi sekilde emeginizi telafide ederdim. Size imkan verildikçe tepemize cikiyorsunuz. Neymiş res atilmiş. Sen bizim ne kadar ddos guard acmıs olmamıza ragmen serveri cokelticek sekilde atack aldıgımızı dusunemıyormusun. Duzgun bir sekilde calısan ve sorunsuz olacak sekilde tasarlanmıs bir server neden res atar ? Neden host degistirir ? Zevkinden değil ya. Biraz mantıklı olalım kimse memnun degildi olanlardan. Ama biz yinede vazgecmiyoruz iste burdayız. Bir daha tekrarının yasanmaması içinde elimizden geleni yapıyoruz. Tabiki size illaki gelin oynayın demiyoruz ama oynadıgınız serveri lekelemek için oynamayın. Birazda onu güzelleştirmek adına oynayın. Burada Benim oyuncularım savunuyorlarsa beni o server, o oyun hedefini bulmuştur.
  • Arkadaşlar uzun süredir yoktum buralarda askerden yeni geldim şöyle akşamdan akşama bi iki saat vakit geçirmek için bi server bakayım dedim ve ****'yi gördüm. Server gayet güzel oyunda sıkılmıyosun global bi server online ı oldukça iyi mu server' ı için Guildimizi kurduk 'Anatolia' oyun'daki nickim cuRsed başlayacak olan arkadaşlara yardımcı olurum. kendinize iyi bakın
  • evet katılıyorum server en iyi özelliğide bence donate olmaması server sahibi arkadaşısımızda elinden geldiğince türklere yardım ediyor şu an çok güzel gidiyor her şey başlarda bazı cekemiyen arkadaşlar yüzünden bazı sıkıntılar yaşadık ama buda bütün mu serverlarında yaşanan şeylerden biri gelicek arkadaşları bekleriz elimizden geldiğince yardımda bulunuruz nick: Styx
  • Dişe Diş Göze Göz! Simdi Anlasılmıstır sanırım.
  • Eventler güncellendi.
  • Yeni Güncelleme..
    1. /reset komutu aktif hale getirilmiştir.
    2. Karakter Balanslari düzenlenmiştir. (Daha fazla Eşitlik"BK kral olayı kalkmıstır her koyun kendı bacagından asılıyor" )

Yeni Spot eklenmistir. (Gİzli )

Shop eklenti panda,demon eklenmistir.
  • Arkadaşlar Yenilemelere devam ediyoruz. Oyunu uzun bir süre gözlemledikten sonra oyuncularımız bazı olası item farklarından dolayı kıskanclık ve çekememezlik yaşadılar. Bunun önüne geçebilmek adına herkesin eşit olmasını amaçlayarak shop'ları düzenledik. Yeni Shoplarımız;
     MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTurkiye.CoM -- 5 Kasım 2014; 20:37:41 >

• Hayırlı olsun bende geliyorum:)
  • OVH sunucumuzda bakim olduğu için kısa bir süreliğine kapalıyız. Sabrınız için teşekkür ederiz.
  •  MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!!
    Arkadaşlar başımıza gelen talihsiz bir olaydı.Sizler kadar bizlerde üzgünüz. Böyle durumlarda elimiz kolumuz bağlı bizlerde sizler gibi bekledik.Ne var ki yedeklerimizi elimizde tutuyorduk. Serverımızı bugünden itibaren 3 gün içerisinde tekrar online görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTurkiye.CoM -- 7 Kasım 2014; 15:29:23 >
  • [Grand Opening Thursday, November 20, 2014 06:00 GMT + 3]

Gelismeleri www.inspiremu.net takip edebilirsiniz iyi günler...

• Sen eften püften bahanelerle reset atıp milletin 200-300 liraya aldığı donate setleri yakıpta gelip nasıl burada insan emeğinden söz ediyorsun?
    Ayna herkese lazım değilmi? Bizim ne donatemiz var ne webshopumuz. %100 kendi emeğimiz. Siz milletten nasıl para koparacağınıza bakın.
    Ha bu arada. Biz gayet iyi gidiyoduk. Paylaştığımız fotoğraftaki gibi sistemsel arıza. Biraz idrak edin konuyu. Sonra propaganda yaparsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUDrummer -- 16 Kasım 2014; 2:29:04 >
  • mu online türkiyedeki azda olan kitlesi sayenizde bitmiştir mu adana bilgehan yani ve ekibi karayak ve kendini begenmiş ekibi ve benzerleriniz para yüzünden tartışma heves yalan dolan ego yüzünden mu online türkiyede tamamen bitmiştir ayrıca kac yıldır mu online oynuyorum 7 8 yıl oldu sonunda bıktım galıba lol e basladım farkettım kı mu online coktan ölmüş ve fazla gereksizmiş ve basitlemiş her konuda neyse hadi egolarınızı tatmın etmeye dewam edın cocuklar hadı ii oyunlar:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.