Şimdi Ara

MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!!
    Server Açılış
    Açılış tarihi : 20.11.2014 06:00 GTM + 3

Mu Turkiye
    http://www.mu turkiye.com/ (Boşluk Kaldırırmısınız)
    http://www.inspiremu.net/
    http://www.damnedmu.com

Server Version: Season 6 Episode 4
    Exp: 500x Drop: 50%
    Max LVL: 400
    Master Lvl: 200
    PPL: 5/7 and 1 for master
    Max Stats: 65000
    Web Sitemizde daha çok bilgiye erisebilirsiniz.

Oyun Bilgisi
    Gens & Duel Sistemi [Orjinal gibi]
    Gens Haritasi: Vulcanus
    NON-PVP Server, PVP Server, Castle Siege Server
    Raklion Event: Sezon 4 itemleri verir. (En iyi şansla: 3opt+luck+5 Boş socket)
    Diğer Bütün Eventler: Sezon 3 itemleri verir. (En iyi şansla: 3opt+luck)
    Otomatik Bot Eventler yapılmaktadır. (Ayrıca Siteden özel eventler)
    Lvl 5 Spheres yüksek haritalarda düşmektedir.(Çok düşük oranla)
    Düşük Satıcılar (no wings, no jwls, etc)

Mu Turkiye Team

OWN The Game = KarayaK [ Himmet BozoğLu ]
    TR Administrator = MeGoLa
    TR GAMEMASTER = Walkman
    TR GAMEMASTER = ByArslan
    EN GAMEMASTER = TheLucifer

VN Administrator = BaDien
    VN GAMEMASTER = ModVN01
    VN GAMEMASTER = ModVN02

Degiştirilme Sebebi: Season 6 Episode 4 olmuştur. İyi oyunlar dileriz.
     MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTurkiye.CoM -- 19 Kasım 2014; 22:32:13 >

• ek domain :www.damnedmu.com
  • Hadi hayırlısı iyi bir türk serveri olmasını dilerim çünkü şu an yok yabancı serverlerde oynamak baydı tekrar hayırlı olsun başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Server yarın sabah 8de online. Herkesi bekleriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: MUDrummer

Teşekkürler. Server yarın sabah 8de online. Herkesi bekleriz.
    Hocam elinize sağlk çok güzel gorunuyor ama bu exp olayini biraz düşürseniz daha zevkli olmazmi 250-300 gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerGenBK

Hocam elinize sağlk çok güzel gorunuyor ama bu exp olayini biraz düşürseniz daha zevkli olmazmi 250-300 gibi.

Alıntıları Göster
    Yani Gerçekten ilginiz için teşekkürler. Çok buyuk emek söz konusu şuan. İnanın bizlerde yabancı serverlara mecbur kalmamak; Bizimde sağlam bir türk serverımız olması için uğraşıyoruz.
  • Yabancı serverlerde ve coğu serverde olan item yardımı olmazsa çok zevkli olur not: site daha basarili ve tamamen türkçe olsa logo az olsa daha hızlı açılsa daha iyi olur öneridir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatıkanÖĞÜT

Yabancı serverlerde ve coğu serverde olan item yardımı olmazsa çok zevkli olur not: site daha basarili ve tamamen türkçe olsa logo az olsa daha hızlı açılsa daha iyi olur öneridir.
    Önerilerini dikkate alarak soylemelıyım ki ne kadar türk serveri ve sunucu olsakta yabanci arkadaşlarinda bizlerle oynuyacagini unutmayalım. Sitenin cevirisini yaparsak beraberinde getirecegi din,dil ve irk ayrımı gibi sorunlar olacaktır. Bu yüzden boyle kalması herkez için en iyisi olarak düsünüyorum. Belki ilerde dil degişim sistemi koyabiliriz.
    Bunun haricinde önemli soylemek istiyorum Adminler olarak /drop sistemini kapalı tutacagiz. Yani item yapımı sadice vpn erisimi olan adminlerimizde olacak.Buda dedigin gibi gelişi güzel item dagitilmasinin önüne gecmek için aldigimiz bir önlem.

• +120 online

• quote:

+120 online
    hayırlı olsun 10 yıl aradan sonra yine mu ya başlamak güzel umaeım kalıcı olur emek ziyan olmamış olur :)
  • 5 senedir oynamıyordum bi yabancı serverde oynadım yakın zamanda ama eski türk ortamları yok malesef eve gidince ilk işim oyunu indirmek olacak online sayisi players yazan yermi acaba yanlışım varsa düzeltin tabi umarım kalıcı ve saygı sevgi çerçevesinde olur adminlerden servere ilgi olur umarım saygılar...

• quote:

Orijinalden alıntı: BatıkanÖĞÜT

5 senedir oynamıyordum bi yabancı serverde oynadım yakın zamanda ama eski türk ortamları yok malesef eve gidince ilk işim oyunu indirmek olacak online sayisi players yazan yermi acaba yanlışım varsa düzeltin tabi umarım kalıcı ve saygı sevgi çerçevesinde olur adminlerden servere ilgi olur umarım saygılar...
    Evet online sayımız Players: yazan yer. Eski türk ortamlarını anıyoruz bizlerde :) Umarım aynı ortama yakın bir ortamda bizler yapacağız :D Şimdiden baya ilgi gördük böyle devam ettiği müddetçe emin olun bizler memnun siz memnun olacaksınız.
  • +150 online

• quote:

+150 online
    yeni başlamıştık oyuna rest geliyor galiba yine olan emeklere oldu işte bu yüzden türk serverlerini önermiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

yeni başlamıştık oyuna rest geliyor galiba yine olan emeklere oldu işte bu yüzden türk serverlerini önermiyorum

Alıntıları Göster
    Oyuna reset gelmiyor gelmiyecek. Birilerinin zoruna gitmiş olmalı ki saldırı almaktayız. Güvenlik açıklarını kontrol edip , ekstra antihack , ekstra antiddos ekledik.
    Dediğiniz gibi bi durum olsa dahi nedeni ve tarihi verilecek ki böyle bi durum yok. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. İyi oyunlar.

• quote:

Oyuna reset gelmiyor gelmiyecek. Birilerinin zoruna gitmiş olmalı ki saldırı almaktayız. Güvenlik açıklarını kontrol edip , ekstra antihack , ekstra antiddos ekledik.
    Dediğiniz gibi bi durum olsa dahi nedeni ve tarihi verilecek ki böyle bi durum yok. Kaldığınız yerden devam edebilirsiniz. İyi oyunlar.

Alıntıları Göster
    Ve kısa bi bilgi. Türk değil Global bi serveriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUDrummer -- 29 Ekim 2014; 22:35:53 >

• quote:

Ve kısa bi bilgi. Türk değil Global bi serveriz.
    Gercekten Global bir server olmuş , gmlerin ne dediklerini kimse anlamıyor global bir serverda en azından herkezin anlaması icin ingilizce konusulur , gerekli acıklardan bahsediyorsunuz mutlaka olacaktır ufak tefek seyler fakat su anda ugrastıgınız sorunlar büyük bir kac acıktan fazlası var ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahttnr

Gercekten Global bir server olmuş , gmlerin ne dediklerini kimse anlamıyor global bir serverda en azından herkezin anlaması icin ingilizce konusulur , gerekli acıklardan bahsediyorsunuz mutlaka olacaktır ufak tefek seyler fakat su anda ugrastıgınız sorunlar büyük bir kac acıktan fazlası var ..

Alıntıları Göster
    Şuan herşey tamamen sorunsuz şekilde çalışmakta. GMler ise ayrılmış durumda. 3 TR / 2 EN / 3 VT olmak üzere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUDrummer -- 30 Ekim 2014; 0:48:03 >
  • quote:

Şuan herşey tamamen sorunsuz şekilde çalışmakta. GMler ise ayrılmış durumda. 3 TR / 2 EN / 3 VT olmak üzere.

Alıntıları Göster
    İşletim sistemi değiştirmekteyiz. Herşeyin yedeği alınmış durumda. Yarın kaldığınız yerden devam edebileceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wolfram44

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    bencede spotlar yetersiz millet nasıl rest atıyor hala anlamış deilim 2 gün boyunca kasıyorum lvl 355 adam 2 günde 4 rest atıyor adminler çevre arkadaşlarına yardımcı oluyorlar bu net bir şekilde anlaşılıyor
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.