Şimdi Ara

MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklaşık 2 haftadır oyun off ve özledik yarın herhalde açılış :) açılsın artık hesabını alacağım vietnamlılar vardı yalan oldu :D
  • sabah 06:00 acilacak.
  • Sunucumuza vietnamlilar dısında pilipinliler birazilya azinlikta olan vb ulkelerden ekipler cagirdim gecen acilisimizda olan 200 onlineden fazla bir oyuncu olabilir kacirmayiniz derim tabiki kimseyi zorlan cagirmam + ben ne zaman ne olacagini garanti veremem bunun bilincinde gelin cunku kul yapisi 3 tane akıl dısı ınsan cıkıp sacma sapan yazilar yaziyor hani bunu bastan belirteyim cok da tr oyuncu gelsin diye yırtınmak istemiyorum set res vb isteklerde bulunan insanlar olursa engel yapacagim vb tehtit edipte bisiler isteyenleride silecegim + ekip getirecegim gm lik istiyorum diyenleride sunucuda adalet dısına cıkan herkezi gerekirse ip banned atacagim bu yuzden Tr destegimi %70 cekiyorum artik herkez bunun bilincinde gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuTurkiye.CoM -- 19 Kasım 2014; 20:03:07 >
  • ex 700
     MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!!
  •  MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!!
  • Sunucumuz açılmıştır.
  • Resimler
     MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!! MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!! MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!! MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!! MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!!

• Webshop/Vote System gece 12de devreye girecektir. Herkese iyi oyunlar.
  • ücretsiz sunucuyla bu kadar başarı fazla :) ufak tefek sıkıntılar var onlarda halloluyo serice askerden geldikten sonra oynadığım en iyi server diyebilirim arkadaşlar zamanında himmet'le aramda geçen olayları hepiniz biliyosunuz. Normalde oynamazdım server'ında ama himmet gerçekten değişmiş ve sağlam adımlar atıyo artık. oyunda donate f.o item yok kimsenin kimseden farkı yok herkez eşit character balance ları eşit kesinlikle denenmesi gereken bi server oyun içi nickim cuRsed pm atarsanız yardımcı olurum.

NoMercy
  • Webshop tekrar online. Online kaldığınız sürece webshop credi kazanıyorsunuz.
  • oyunu indirdim maini tıklıyorum splash dosyasi icindeki resim çıkıyor ve sonra oyun açılmıyor nedendir acep bilen? anti virus programim yok güvenlik duvarı kapalı
  • Öylesine kasarken 300 lvl oldum ama daha bir tane Türkle karşılaşmadım arkadas. Nerde bu millet
  • Sunucu Global bir sunucudur.

Cogunlugun Tr oldugunu soylemedik Tr oyuncularda surekli postlarda konusmazlar Guild icinde vb + coguda helperi acar kasarlar.
  • minimizador programı calısmıyor mu admin. F11 ve f12 ye basıyorum ama oyundan masa üstüne dönemedim. Ben mi yapamadım acaba.
  • main f11 f12 ekli degil.

Dediginiz Program ile olabilir pcniz iyi ise 4 Chara kadar acilabiliyor.

Sitemizde FaceBook Sayfamiz ekli ordan bize ulasip sorabilirsiniz burasi reklam bolgesi.

https://www.facebook.com/mserverr
  • Bence sırf online sayısı artsın diye hem yönetimde hem de oyuncularda Vietnamlı barındırmanız çok büyük bir hata olmuş. Vietnamlılar Mu online dünyasında 10 tane char açıp jewel, zen değerli ne varsa sömüren, boş vote veren, her türlü hileye başvuran, her türlü oyun açığını araştırıp bulan, kötü dile sahip oyuncular olarak bilinir. Birçok serverda hatta global mu online da bile hatta ve hatta birçok online oyunda Vietnam banlıdır. Gelip oynayacaktım fakat hele hele yönetimde onlar var iken açıkcası emek harcamaya güvenemiyorum. Yine de en içten başarılar dilerim fakat Vietnamlıları barındırdığınız sürece bu serverdan pek fayda geleceğini sanmam doğrusu
  • Türk değil Global bir sunucuyuz. Sunucuda ülke ırk ayrımı yok. Herkez eşit. Yönetimde varlar evet. Çünki 50+ VT oyuncusu var ve dillerinden anlayacak birileri lazım haliyle.
  • Unutmayın. Bilen yapar,az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir,yapamayan çamur atar.
  • Bilen yapmış zaten dostum :) Global Mu Online'ı geçtim adamlar çoğu online oyunda bile banlı adamlar biliyor ki yapıyor aynen senin yazdığın gibi kaldı ki siz yönetimde barındırıyorsunuz. Ben dışardan birisi olarak bunu sırf online sayısı arttırmak için yapılmış bir girişim olarak görürüm. Başarılar size fazla uzatıp tartışma yaratmak değildi amacım sadece yazmadan edemedim işte kusura bakmayın..
  • Belirttigim gibi. Oyun herkese acik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.