Şimdi Ara

MuTurkiye Kalıcı Ve Yenilenmiş Yuzuyle!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Her Kese Tavsiye EDerim X Bi Serverda Oynuyordum Bende Yeni Başladim 3 Gündür Felan Oynuyorum Spotlari İle Shoplari İle Harika Bir Server Hele Hele Spotlari Mükemmel Olmus Emeği Gecen Tüm Arkadaşlara TŞK Ederim

Absent.
  • Çok uzun bir aradan sonra sizin server ile tekrar dönüş yapıcam, oyunu indiriyorum bakalım :) En son 7-8 yıl önce oynamıştım kendi serverimiz vardı felan güzeldi, şimdi yaş oldu 22 artık böyle oyunlar fazla sarmıyor ama yinede nostalji deniyelim bakalım :)

Ayrıca o kadar zaman geçti hala türkçesi yokmu şu oyunun ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnksy92 -- 10 Aralık 2014; 3:17:52 >
  • 97d: www. mu turkiye .com
    S6:www.inspiremu.net
    şeklinde güncelleme yapılmıştır.
    Lütfen yeni pach i indiriniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUDrummer -- 10 Aralık 2014; 11:18:05 >
  • Mu türkiye.com'dan indirdim oyuna girdim, server çok kolay olmuş, her canavarda 1 level atlıyosun + 100 k altın çıkıyor bu kadar basit olursa bi anlamı kalmaz oyunun.
    Şimdide inspre packi indiriyorum bide onu deniyelim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnksy92 -- 10 Aralık 2014; 13:43:12 >
  • Patch'leri indirdim ama nasıl kurulacak ? 544 mb olan ana dosyanın içinemi atıcaz nasıl olacak ?

Edit : Pacth dosyasının içindekileri ana dosyaya yapıştırdım sorun çözüldü tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnksy92 -- 10 Aralık 2014; 13:56:21 >
  • mu Türkiye beta olarak açılmıştır. şuan test sürecinde. 5000exp/50drop mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MUDrummer -- 10 Aralık 2014; 15:17:05 >
  • Arkadaşlar serverda hiç türk yok ya ispanyollar doluşmuş, bütün gün bi tane türk bulabildim sadece...
  • bekleriz arkadasim oyundan bul beni kiy4met ;) yardimci olurum
  • Merhabalar arkadaşlar ,
    Uzun zamandir global oynuyordum sıkıldım ve gezinirken bu serweri buldum güzel ve hoş bi serwer ,
    Herkezin bi girip bakmasinda fayda var sonucta TR' serweri elin oglu giriyor bizmi girmeyelim :))
    Herkez zamanla yükselecektir bu oyundada gerek yöneticilerinde hatalari olsada zamanla kapanacaktir hiç kimse mükemmel degildir
    iyi forumlar , gelirseniz beklerim
    THOR
  • Season 6 olacakti niye 97d ? 6-7 arkadaş başka bir serverden geçmeyi planliyoruz server yok -_-
  • Serverin son durumunu temiz bir konuda açarsanız insanlar için daha bağlayıcı olacağı kanaatindeyim. Hemde haberdar etmiş olursunuz.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.