Şimdi Ara

--MuX Yakında Piyasa'ya Giriyor--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bilindiği üzere MuOnLine'ni Çıkartanlar Çin'lilerdi. Çinliler MuOnLine'ni MuKorea'ya Devrederek Büyük Yanlislar Yaşadı ve Cok fazla MuOnLine Hayranlarını Uzaklaştırdılar.. Çin'liler Bu Olaya Yeniden Giriyorlar ve Mütiş Bir Şekilde Giriyorlar:)
    Bildiğimiz Üzere Türkiye'de Veya Yurt Dışında MuOnLine tutulmuyor. Sebeblerinden Birisi ise GrafikLeri Cok Kötü Diye. ÇinLiler Bu işe tekrar Başladı ve Harika bir MuOnline Getiriyorlar.. Knight Oynayan Veya Silkroad veya Metin2 OynayanLar Bu Oyuna Aşık Olacaklar. Şahsen MuOnLine Oynayan Biri OLarak Cok Güzel Olduğu Kanısına Vardım Umarım Aşağıdaki Video'dan Sizlerde Etkilenirsiniz.

Link:http://mux.the9.com/

Video'nun Linki:

http://www.izlesene.com/video/oyun-mux-piyasaya-geliyo/1087739

İŞte bu'da Video:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KiLLuaH-YeG -- 14 Ağustos 2009; 0:11:05 >

• Güzel haber gelişmeleri burdan haber verirseniz sevinirim... Grafikler iyi duruyo oynanabilirlik güzel olursa tutabilir bizde eski mu online cılar olarak yeniden hevesimiz yerine gelir....
  • Güzel paylaşım...
    Beklenen grafik buydu zatem ko'dan ,Wow'dan eksiği kalmıcak bu haliyle hatta daha iyi olcak bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osman Sercan ERBEK -- 14 Ağustos 2009; 5:23:39 >
  • ama cince olursa nasıl başlıcaz ?
  • europe server yada ingilizce patch gelir fakat nerden baksanız oyunun çıkmasına 1 sene var..
  • Mu online'da yeni bir devrim mi geliyor acaba

İnşallah güzel gelir

Bence yeni skillerin gelmesi kötü olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JeTKiLLeR -- 14 Ağustos 2009; 11:26:35 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar 2011 Yılında Tam Sürümüyle Çıkıcak Yazmışlar.. Bu Arada SkilleR Sadece GrafikLeri FarkLı Aynı Skiller Farklı bi Büyü yok.:) Örnegin: Twisting Slash var.

umarım Cok erken Cıkarda ilk oynamak isteRim:) GrafikLer Harika.
  • Asıl çocuğu şimdi koyuyo mu online ;) 2000'li yıllardaki şehvetli yıllarına dönücek gibime geliyo çok sağlam olmuş ama inşallah bundada eskisi gibi olmaz çoluk çocuk gidip server açıyodu biraz zor olmasını diliyorum server kurmanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mu-OnLineGame

Arkadaşlar 2011 Yılında Tam Sürümüyle Çıkıcak Yazmışlar.. Bu Arada SkilleR Sadece GrafikLeri FarkLı Aynı Skiller Farklı bi Büyü yok.:) Örnegin: Twisting Slash var.

umarım Cok erken Cıkarda ilk oynamak isteRim:) GrafikLer Harika.

Yaw 2011 yılında MU adasına turlar düzenlenecek zırhları giyip şahsen mob kesebilecez....
    2011 yılına o video görüntüsünü taşıyacaklarsa boşa uğrasmasınlar bence.
    Saygılar
  • Siteyi inceledim biraz kurcaladım tıkladım oraya buraya

Girls galerisi buldum ne alakası varsa artık

Hayırlısı ne diyim eskisinden güzel olur inşallah..

• Siteyi bende gezdim bu kızlar müthiş ya. Bu sebeble Japon kızlarına bayılırım:)
  • @kutlug

yok daha neler pointte basabilicezmi kendimize kanka xD
  • Çok güzel olmuş. Betası acılsada girip bi baksak :)
  • Bence Süper Ötesi Bir Değişim Olmuş.. Merakla Bekliyorum..
  • Haberi duyunca sevindim, zaten bayadır mesaj yazmıyodum. videoyu izledim ve hoşuma gitti, mu nun skill efektleri zaten güzeldi, grafikler yeni çıkan oyunlara göre eski kalmıştı. şimdi oyun görünüş olarak videodaki gibi olursa güzel olmuş olur, ama aslında çözünürlük biraz daha yüksek olmalı bence Ben işin yılında, görüntüsünde deilim aslında, o kadar gelişme yapılacak ama, gene 5-10 günlük server lar çıkarsa çok büyük hayal kırıklığı olur.

Bu arada herkese selam
  • Aleyküme Selam:)
  • bana kalırsa yanlış haber. MUX new mmo games olarak adlandırılıyor. ayrıca mu da değişiklik olsa bunu böyle garip bir şekilde duyurmazlar.

the9 un kendi web sayfasındada detaylı bilgi bulamadım. ayrıca o görüntüdeki kızlarda "Chinajoy" oyunu tasarlayan ekip olsa gerek.

daha detaylı bilgiler bulmalısın.
  • yazı fontlarını görüyoruz hepimiz sen mu onlineı geliştirmesen niye gidip onun logosunu kullanıp yanına X koyup piyuasaya veresinki ayrıca google translateten sitede yazan haberlere baktım geliştirmeden bahsedildiği doğru bi haber.new mmo yerine gelince yeni olduğu doru lineage ten sorna lineage2 de yeni diye çıkmadımı piyasaya?.Video görüntüsündede bi karakter slash çeviriyo.Bunlardan yola çıkıncada yalan olmadığı ortaya çıkıyo gibime geldi bilmiyorum sizler ne düşünürsünüz.
  • sabırsızlıkla bekliyoruz,hadi hayırlısı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.