Şimdi Ara

müziğe duyarlı led için güç kaynagı araştırıyorum tel adaptörü olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler başlıkta dediğim gibi ben baktım telin şarj aletine 04 w gibi bişeyler yazıyordu ?? nasıl sağlıcam ben 12 v lik bu gücü? pil olursa nasıl pil lazım (geçici olarak) ileride güç kaynagı değişecek

• Banada lazim aynisndan :) yardim pls

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİLİYOMUSUNUZ BİLMİYORUM AMA SMPSLER VAR 12V OLANLAR 10-15 TL YE SATILIYOR. BİLDİĞİM KADARIYLA ADAPTÖRÜDE İÇİNDE.. 4-5 ADET LED BAĞLANABİLİYOR..
    SANAL PAZAR VE SAHİBİNDENDE VAR..

http://www.sanalpazar.com/12-Volt-5-Amper-Switch-Mode-Metal-Kasa-Adaptor__isp13926579

DAHA UCUZUNU GÖRMÜŞTÜM ARAŞTIRSANIZ BULABİLİRSİNİZ...
  • canyilmaz0 kullanıcısına yanıt
    elektrikci aynısını gösterdi 15 tl ydi
  • adaptötürde varsa hiç kaçırma al derim.. ledleri bağlamak için satılan adaptörü adamlar 10 tl ye veriyo zaten
    nasıl yani adaptör fişe takılan yerimi ?
  • Aynen.. Yoksa nasil baglicaksn o smpsi ? Elektrik nasil gelcek :)) ben kasaya bagladm 2 adet led var.. Suan is yerindeym 3.led e lehim yaptm eve gidince onuda baglicam hayirlisi artk :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    tamam hocam sağolasın birde tip 31 yazıyor devrelerde bu neişe yarıyor ?? ilçede 1 eletrikci 2 televizyoncu gezdim hiçbirinde yoktu ??
  • O KONU HAKKINDA MALESEF Bİ BİLGİM YOK ELİME ALDIM İNCELEDİM AMA PARASINI ÖDEYİP SATIN ALMADIM :) ONUN YERİNE DAHA FAZLA LED ALMAYI TERCİH ETTİM :) ŞUANDA ELİMDEKİ KASAYI İDARE EDİCEK DURUMDA.. SEN MÜZİĞE DUYARLI LED İÇİN İZLEDİĞİN YOLU BİZİMLE PAYLAŞIRMISIN BASİT GİBİ GELİRSE BENDE YAPARIM :)
    led işinden anlarsanız biraz çok basit bende parçaları toplamaya çalışıyorumişte ledi aldım 3 metre Buyrun şema ;
  • MEVZU TİP 31 İ ÇÖZMEKTE :) YAPMAYA BAŞLARSAN LÜTFEN AŞAMA AŞAMA FOTO PAYLAŞ :)
    çok isterseniz bende paylaşırımda nette onlarca var hocam :) (cumartesi yapıcam)
  • ŞİMDİDEN KOLAY GELSİN O ZAMAN :)
    eywallah
  • kardeş zamanında neredeyse 1 senemi harcadımbu konu için;
    pc nin psu su 450 watt üstü ise hiç adaptör almakla uğraşma psu nun 12v çıkış kablosuna bağla. hem kaç watt yeter diye derdin olmaz. ben 50 metre müziğe duyarlı bağlamıştım çok güzel yanıp sönüyordu.
    he yok ben adaptörünü alacam diyorsan da şöyle bir durum karşına çıkacak;

aldığın adaptörde eksi direnç değeri ne kadar düşükse yaptığın sistem müziğe duyarlı olmayacak.
    demek istediğim şu: bilirsiniz akım en kestirme yolu seçer. aldığın adaptörün + - uçları var, müziği bağlayacağın cihazında + - si var. adaptörün - ucu senin müzik cihazının - ucundan daha dirençsiz se, akım coğunlukla adaptörü seçecek ve ledler doğru düzgün yanıp sönmeyecek devre adaptör üzerinden tamamlanacak çünkü. nitekim bu da başıma geldi.

yukarda atılan linke dikkat et. aynı sistemi kurduğum halde çalıştıramadım diyenler var, çoğu bu sebepten.

o yüzden sesi pc den alacaksan eğer adaptörüde pc nin psu olarak kullanmanı öneririm.

yanlış anlama kesinlikle çalışmaz demiyorum sadece böyle bir durumda var göz önünde bulundur diyorum.

• arcalper0658 kullanıcısına yanıt
    laptop bnm usb girisnfemm
    i alym

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.