Şimdi Ara

Müziğe Duyarlı Led Yapımı Resimli - Videolu Basit - GÜNCELLENDİ YENİ (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.021
Cevap
98
Favori
254.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Voica Factor

tip31'i nereden temin edebiliriz

elektronikçilerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: seco4

arkadaşlar yaklaşık 10 metre şerit led kullancam bu devre için.12V 4 amper güç kaynağı kullancam.tip 31 ile gerekli duyarlılığı alabilirmiyim.dahay duyarlı yapmak için ne yapmam gerekir.

??
  • 1000 m kullansanızda sorun çıkmaz besleyin yeter ışık yetersiz gelirse ses siteminin hoporlör çıkışlarına bağlayın pc bazen yetmiyebilir, ben öyle yaptım

ses girişlerine de bi anahtar koy, istediğinde sürekli yanar ledler gece lambası felan olur...sürekli disco ortamı bi yere kadar...
  • Beyler bende devremi kurdum buyrun....http://youtu.be/iFcKNf6AhCw
  • 1 yıldır sürekli erteliyorum yapıcam ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendeki led böyle ddeğil şerit led olur mu ?
  • olur kardeşim olurr
  • 10taneye yakın tip31e ihtiyacım var bulup kargoyla gönderebilecek olan varsa sevinirim pm bekliyorum.

(Aydın'da bulamadım)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

10taneye yakın tip31e ihtiyacım var bulup kargoyla gönderebilecek olan varsa sevinirim pm bekliyorum.

(Aydın'da bulamadım)

direnc.net ten sipariş ver

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam çalışma hoş da devre resminde bilgisayara takmak için jack var yapılmış örnek uygulamada tam tersi var o nasıl olcak anlamadım
  • selam arkadaşlar bu mesajı inşallah gören biri olur ben tip31 bulamadım onun yerine buda aynı işi yapıoyor deyip bd243c verdiler doğru sölemiş buda aynı işi yapıyormuş araştırdım da ama resimdeki gibi bağlıyorum ledler sürekli yanık kalıyor sonra forumda okudum yine jack kablolarını yalnış bağlamışım demiş birisi benle aynı durumda olan birisi değiştirdim ama yine aynı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sebastian54 -- 3 Kasım 2012; 19:37:37 >
  • Resimdekinin Aynını Yaptım Olmadı Kudurdum Hepsini Kopardım 12V Güç Vermeme Rağmen Düz Bile Yanmadı. Çalışmamasının Nedeni 2 Şey Olabilir
    2 Jack Aldım Birisinde 3 Demir Vardı Lehimledim Felan Olmadı Söktüm Gitttim 3 TL 'ye Kablolosunu Aldım Bundada 3 Kablo Vardı Kırmızıyla Turuncuyu Bagladım. Birde Beyaz Vardı. Bu Yüzden Olabilir. Yada Ben Tip31c Kullanmadım Tip41c Kullandım. Lütfen Yardım Edin

• quote:

Orijinalden alıntı: AlevMaster

Resimdekinin Aynını Yaptım Olmadı Kudurdum Hepsini Kopardım 12V Güç Vermeme Rağmen Düz Bile Yanmadı. Çalışmamasının Nedeni 2 Şey Olabilir
    2 Jack Aldım Birisinde 3 Demir Vardı Lehimledim Felan Olmadı Söktüm Gitttim 3 TL 'ye Kablolosunu Aldım Bundada 3 Kablo Vardı Kırmızıyla Turuncuyu Bagladım. Birde Beyaz Vardı. Bu Yüzden Olabilir. Yada Ben Tip31c Kullanmadım Tip41c Kullandım. Lütfen Yardım Edin

/>

Jackın kenarlarında 2 tane yer var ya işte oraya kabloları lehimleyeceksin.

Bende Tip41c kullandım.Sorunsuz bir şekilde çalıştı.

Bu arada bilgisayarın sistem sesini son ses yap yoksa çalışmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdogan80 -- 16 Kasım 2012; 23:40:57 >

• Merhaba arkadaslar biraz inceledim sorunlarınızı ve sizlere anlatmak için bir video çekicegim sıfırdan nasıl yapılır üzerine 2 tip anlatım olucak birincisi ses sisteminin bass'a giden 12v kablolarıyla sese duyarlı şerit led yapımı 2.si ise tip31 ile nasıl yapılıcagını anlatıcagım. malzeme bulamıyanlar için altarnetifler vs vericegim videoyu 2 güne kadar çekiyorum konunun 1. sayfasında paylasıcagım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyasileri

Merhaba arkadaslar biraz inceledim sorunlarınızı ve sizlere anlatmak için bir video çekicegim sıfırdan nasıl yapılır üzerine 2 tip anlatım olucak birincisi ses sisteminin bass'a giden 12v kablolarıyla sese duyarlı şerit led yapımı 2.si ise tip31 ile nasıl yapılıcagını anlatıcagım. malzeme bulamıyanlar için altarnetifler vs vericegim videoyu 2 güne kadar çekiyorum konunun 1. sayfasında paylasıcagım.

Nerde kaldıydın şimdiye kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

Resimdekinin Aynını Yaptım Olmadı Kudurdum Hepsini Kopardım 12V Güç Vermeme Rağmen Düz Bile Yanmadı. Çalışmamasının Nedeni 2 Şey Olabilir

/>

Jackın kenarlarında 2 tane yer var ya işte oraya kabloları lehimleyeceksin.

Bende Tip41c kullandım.Sorunsuz bir şekilde çalıştı.

Bu arada bilgisayarın sistem sesini son ses yap yoksa çalışmaz.

İlgilendiğin İçin Teşekkür Ederim. Fakat Jack'da 3 Kablo Mevcut

• quote:

Ground kabloyu iptal et yanda olan iki kablo önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

Ground kabloyu iptal et yanda olan iki kablo önemli

Arkadaşım Ground Kablo Dediğin Hangisi Nerden Bilcem o 3'ünden Hangisi Onu Soruyorum Jack'ın 1080p Fotoğrafı Aşşağıda Bak ve Söyle Lütfen..!!!

Müziğe Duyarlı Led Yapımı Resimli - Videolu Basit - GÜNCELLENDİ YENİ

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.