Şimdi Ara

Müziğe Duyarlı Led Yapımı Resimli - Videolu Basit - GÜNCELLENDİ YENİ (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.021
Cevap
98
Favori
254.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AlevMaster

Arkadaşım Ground Kablo Dediğin Hangisi Nerden Bilcem o 3'ünden Hangisi Onu Soruyorum Jack'ın 1080p Fotoğrafı Aşşağıda Bak ve Söyle Lütfen..!!!

Müziğe Duyarlı Led Yapımı Resimli - Videolu Basit - GÜNCELLENDİ YENİ

Deneyerek bulabilirsin.

Ya da yeni kablo lehimlenmemiş 3.5 mm jack al ondan sonra sen sol ve sağdaki demirlere kabloyu lehimle

• KARDEŞİM SEN SAFMISIN TÖVBE TÖVBE SANA DENEDİM DİYORUM 2 TANE NORMAL KABLOYU 3.5 JACKA LEHİMLEYİP DENEDİM OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR OLMUYORRRRRR
  • teşekkürler...
  • quote:

KARDEŞİM SEN SAFMISIN TÖVBE TÖVBE SANA DENEDİM DİYORUM 2 TANE NORMAL KABLOYU 3.5 JACKA LEHİMLEYİP DENEDİM OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR OLMUYORRRRRR

Önce bir düzgün konuş

Devreyi kontrol et.

Bilgisayarın sistem sesi son ses mi bak.

Adaptör 12 volt mu bak.

Ledler sağlam mı bak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: herdogan80

quote:

KARDEŞİM SEN SAFMISIN TÖVBE TÖVBE SANA DENEDİM DİYORUM 2 TANE NORMAL KABLOYU 3.5 JACKA LEHİMLEYİP DENEDİM OLMUYOR OLMUYOR OLMUYOR OLMUYORRRRRR

Önce bir düzgün konuş

Devreyi kontrol et.

Bilgisayarın sistem sesi son ses mi bak.

Adaptör 12 volt mu bak.

Ledler sağlam mı bak.

Ledler Sağlam Adaptör Sağlam Sistem Sesi Son Ses Devreden Şüpheliyim Aynı Şemadaki Gibi Bağlıyorum Olmuyor
    Sarı Beyaz Kırmızı Sarı Kırmızı Beyaz Turuncu Beyaz Turuncu Sarı Kırmızı Turuncu Her Şekilde Denedim Olmuyor.

• Vumeter yapıcaktım ama lm3915 bulamadım bunu gördüğüme sevindim çok pratik duruyor.
  • quote:

Ledler Sağlam Adaptör Sağlam Sistem Sesi Son Ses Devreden Şüpheliyim Aynı Şemadaki Gibi Bağlıyorum Olmuyor
    Sarı Beyaz Kırmızı Sarı Kırmızı Beyaz Turuncu Beyaz Turuncu Sarı Kırmızı Turuncu Her Şekilde Denedim Olmuyor.

Transistör olarak ne kullandın? (Tıp31 yerine)
  • Ey yumurtaya can veren Allah'ım Tövbe Tövbe Biz 2 sayfadır ne yazıyoruz Tip41c Kullandım.
  • entegreli vu metre isteyenlerrrrrr
    gecenlerde bir adet yaptım super oldu ısteyen baksın bıdaaaaa ...:))))

http://resim.donanimhaber.com/m_68386215/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68386215

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi japon_japon -- 2 Mart 2013; 20:51:17 >
  • kolay ve çok dikkat çekici görünüyo şöyle masanın arkasına yapsam fena olur yapımı kolaymışta ses kartına zarar verme gibi bi durum olmasın valla yanarım ses kartını zor aldırdım zaten :D
  • Bunu hoparlore nasıl bağlayacm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese iyi forumlar...
    Ben subwoofera şerit led yapmak istiyorum. Fakat sesi çok açmasamda ledlerin yanmasını istiyorum nasıl bir devre veya bağlantı yapabilirim.
    İlginize ve bilgi paylaşımlarınıza sonsuz teşekküler...
  • herşeyi doğru yaptığı halde çalışmadığını söyleyen arkadaşlar, ses jack ını rastgele müzik çalar a bağlamayın,
    demek istediğim mp3 playırımın ses çıkış gücü 80 db dolayısıyla led ler çalışmıyor, bilgisayarımın ses çıkışı 110 db gayette güzel çalışıyor.. bilginiz olsun..
  • he ayrıca bir tip31 10 metre şerit led i çalıştırabiliyor.
    inanmayan olursa yada merak eden olursa videoya çekerim.
  • Gece karanlik ortamda hos bir goruntu olur, guzel fikir
  • Eline saglik hocam gayet basarili, ulkeye dondugumde bunu yapmam gerek..
  • Güzel olmuş
  • tıp31'in orta bacağından şerit lede giden kablo var. Hangi kablo türünü kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz.
  • Çok basit ve kullanışlı bi devre işte bize böyle devreler lazım
  • hocam peki tip 31 transistör demişsin daha farklı ne kullanılabilir yani mesela 12v bir teyp oto teyp ten çıkardığımız herhangi bir trans. ihtiyacımızı karşılamaz mı teşekkürler vede bu transistör kaç ledi kaldırabilir örn:25 led kaldırabilirmi teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.