Bildirim
müzik
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İtunes'i aç,İphone'ni USB kablosuyla PC'ye bağla.
İtunes'de Sol üst File'den Add File to Library veya Add Folder to library (yani ister klasör olarak,istersen dosya veya dosyalar olarak) kullanarak Mp3'leri seç diyerek İtunes'e atacaksın.Sonra DEVİCE'deki İphone'ni seçiyorsun ve Music'e tıkla.gelip Recently added'i işaretliyeceksin ve ardından senkronize edeceksin.Sağ alttaki SYNC'yi tıkla.Hepsi bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baha40n -- 25 Nisan 2008; 20:43:51 > -
muzık aktarabılmek için pcde pc suıte yuklu olması gerekıyormus o olmazsa usb kablosunu pcye baglasanızda muzık aktaramıyor sadece ıphone ıcındekı resımlerı görebılıyormussunuz dogrumu? -
quote:
Orjinalden alıntı: mozdemir555
muzık aktarabılmek için pcde pc suıte yuklu olması gerekıyormus o olmazsa usb kablosunu pcye baglasanızda muzık aktaramıyor sadece ıphone ıcındekı resımlerı görebılıyormussunuz dogrumu?
tam olarak ne yapmak istiyorsunuz? -
PC mde kayıtlı olan müzikleri telefonuma aktarmak istiyorum sıkıntım bu galiba nettden itunes pcme yuklemem gerekiyormuş ondan sonra usb kablosunu takıp müzik aktarabiliyormusum. bide iphone msn desteklimi? -
mozdemir555 kardesm sorularının cevapları forumda mevcut ama yinede
ewet itunes indirmelisin
ewt msn war iPhone'da -
tesekkur edıyorum verdigin bilgiler ıcın son bir soru pekı msni nasıl yukluyorum ? -
ve installerdeki programları install yaptıgımda eror hata veriyor neden? -
IPHONE YUKLENEN PARCALAR NASIL ZİL SESİ OLARAK KULLANILABİLİYOR?
NERDEN BULURUM BU PROGRAMI?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X