Şimdi Ara

MÜZİK CD LERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bazı müzik cd lerinde durak yok yani şarkılar arasında bekleme yok hiçbir ses duymadan bir sonraki parçaya geçiyor...

ben bazı müzik cd lerini mp3 yapıyorum sonra tekrar müzik cdsi yapmak isteyince boşluk oluyor. o boşluğu nasıl ortadan kaldırırz bilen var mı?

• buna ne gerek var arkadaşım
  • sanırım o dediğin cdler sonynin mp3 playerlar için geliştirdiği sıkıştırma sitemiyle ( ATRAC ) sıkıştırılıyorlar ve bu program onu sağlıyor.
    (Ama şu varki eğer bu şekildeyse bir cdde yaklaşık 20gb şarkı olması lazım eğer böyleyse ATRACdır )
    Sanırım kaldırma imkanın yok. Ama bilen arkadaş varsa bende öğrenmiş olurum
  • Bilgisayarda dinleyeceksen zaten sorun yok media player çalan parçanın son 10 saniyesinde sıradaki parçayı yavaş yavaş başlatarak yumşak geçiş sağlar.
    ancka arabada portatif CDcalarda vs dinleyeceksin galiba track cektigine göre...
    Bu durumda 80 dakikalık parça seç(yaklaşık 18-20tane eder)
    bir çok müzik editör programı var(isimlerini hatırlamıyorum ama kullanan arkadaşlarım vardı). bunlardan bi tanesi ile bu parçaları tek MP3 yapabilirsin 79-80 dakikalık tutar. sonra cdye track olarak tek parçayı yazarsın. istersen ara geçişleri bu programlar ile tamamen kaldırabilirsin
  • sanırım nero kullanıyorsun

nero'da ses cdsi yaratma sayfasında şu kutucuğu seçili hale getirirsen aradaki boşluklar kaybolacaktır

MÜZİK CD LERİ
  • sanırım bir @atikanatasoy anladı demek istediğimi...

techno cd lerde mesela 2. track e geçer yani tek track diildir ama dinlerken fark etmezsiniz bile. bahsettiğim olay o crossfader falan diil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _cracker_ -- 10 Ekim 2006; 1:05:05 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS2 müzik CD'si sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Kaliteli Boş Cd (Audio CD için)
    15 yıl önce açıldı
    mp3 leri track yapmak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.