arkadaşlar yarın bi arkadaş 2g iphone veya 3g touch satacak bana...
birincil amacım müzik.hassas bi kulağım var.hangisini önerirsiniz? telefonum da yakın zamanda sakata gelebilir.Phone mu alsam? ne yapsam.2 haftadır alamadım ...sonunda satıcı çıktı karşıma...
iPhone alınacaksa, 3Gs modelinden alınmalı bence, zaten yeni model çıkacak yaza, zaten 2G tarihi eser oldu. iPod Touch 3G dediğiniz 8 Gb ise donanım olarak 3G değil, adı 3G. 32 ve 64 Gb olanlar tam anlamıyla 3G.
iphone 2g'lerin malzeme kalitesi ve ekran kalitesi olarak 3g ve üst modellerden daha iyi olduğunu duydum.yeni modeller çıktıkça kaliteyi de düşürmüşler diye bi arkadaş yazmış (3g ve 2g kullanan)
müzik kalitesi dedimdi...bu arada i-grado kulaklığım bozulmuş =( modifiyeli kalın kablo ve altın jack yaptırmıştım.yine bozulmuş dfsşdflsadşi
3G modeller 32 ve 64 Gb. 16 Gb ise 1G ya da 2G dir.
hımm...bilgilendirme için teşekkürler.o zaman bu adam neyine 3g diyorki:SSSS
Apple ın web sayfasından bakın. Zaten 3G 8 Gb diye 1 şey de yok, adı 3G, donanımı 2G.
yarın görüp alıcam sabah.
touch için dediği 3.jenerasyon 16gb.sanırım yanlış bilgilendirme.peki ben bunun 16gb ollduğu arkasında görücem.kaçıncı jenarasyon olduğunu nasıl anlarım? fotoğrafları çok temiz.sizce 300 lira touch 16gb'a değer mi?
Ben şu an alacak olsam, 32 Gb 3G modelini alırdım. Linkte arkadaş faturalı olarak 490 Tl ye satıyor, yani TR de 1 yıl garantili. Bundan ucuza da olmaz zaten. 2. elde pilin durumunu anlayamazsınız, seçim sizin. Google dan resimleri aratın bakın, 1G ve 2G nin farkını görürsünüz şekil olarak.
Ben şu an alacak olsam, 32 Gb 3G modelini alırdım. Linkte arkadaş faturalı olarak 490 Tl ye satıyor, yani TR de 1 yıl garantili. Bundan ucuza da olmaz zaten. 2. elde pilin durumunu anlayamazsınız, seçim sizin. Google dan resimleri aratın bakın, 1G ve 2G nin farkını görürsünüz şekil olarak.
arkadaşım bilgilerin için sağol.cidden çok teşekkür ederim. uyuz oldum adama...alışveriş yapmayacam onunla. sıfır alırım ekonomi yapıp.Zaten touch fiyatları da aşırı uçuk olmuyor yurt dışına göre...
bilgilerin için çok saol.yoksa kek gibi şuan elimde adamdan alınan sözde 3g 16gb touch olacaktı =)
quote:
Orijinalden alıntı: MustangGT39
arkadaşım bilgilerin için sağol.cidden çok teşekkür ederim. uyuz oldum adama...alışveriş yapmayacam onunla. sıfır alırım ekonomi yapıp.Zaten touch fiyatları da aşırı uçuk olmuyor yurt dışına göre...
bilgilerin için çok saol.yoksa kek gibi şuan elimde adamdan alınan sözde 3g 16gb touch olacaktı =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme