Şimdi Ara

Müzik Öğretmenliği İçin Piyano Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar müzik öğretmenliği okuyorum piyano her müzik öğretmeni için şart ama 1 defa alınsın uzun ömürlü olsun ister herkes işitme için piyanoyu geliştirmek için şart. Bana önereceğiniz markalar nelerdir kawai kdp 90 a baktım şuan kampanyada telfonla aradım 2700e bırakacaklar yamaha 142 de çok güzel bi alet çok kararsızım gerçekten bu konuda bilgili birileri yazarsa çok sevinirim bütçem 3500 bine kadar çıkabilirim bu hafta içinde almam lazım teşekkürler...

• selamlar,

kız kardeşim de müzik öğretmeni ve kendine ait izmir'de piyano kursu var. En son geçen ay kawai kdp 90 piyanoyu 2850 liraya almıştık n11'den. Şuan açıkçası çok memnun. özellikle tuş hassasiyeti çok iyi. eğer 2700 e bulduysanız kaçırmayın diyebilirim.
  • nofrost kullanıcısına yanıt
    yamaha 525 i araştırdım kesilikle arius serisi ve kawailerden iyi olduğu söyleniyor 535 de çok cazip ama 5700 falan oluyor 4400 e yamaha 525 varkan yazık günah :)
  • Yamaha mı aldınız son olarak peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nofrost -- 24 Aralık 2015; 19:32:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofrost

Yamaha mı aldınız son olarak peki?

almadım daha ama alıcam
  • Kawai cn35 daha mantıklı görünüyor sanki, yurdışı fiyatlarında bakıldığında yamahadan da daha pahalı bir cihaz olarak görünüyor, tuş mekanizması RH3 , fiyat olarak 4100 tl ye bırakıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dijital Piyano Tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.