Şimdi Ara

Müzik Setini Anfi Olarak Kullanma..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Meraba arkadaşlar benim yaklaşık 15 senelik ORA VCD650-R marka müzik setim var bunu pc ye bağlamak istiyorum ama beceremedim arkada VİDEO bide RF diye 2 çıkış başka hiç bişi yok öndede phone mic var bunlarada ne jak nede aux cıkısı giriyor degişik bişe ,kendimde bi ucu jack bi diğer ucları aux olan bi kablo yaptım ama beceremedim yardımcı olursanız bunu pc ye bağlamak istiyoum şimdiden teşekkürler...
     Müzik Setini Anfi Olarak Kullanma.. Müzik Setini Anfi Olarak Kullanma.. Müzik Setini Anfi Olarak Kullanma..

• prankster23 P kullanıcısına yanıt
    Pcdeki sesi müzik setinden almak için line in, mic in veya speaker in gibi girşler ile bağlanam gerek, resimlerdeki portların hepsi çıkış. Son resimde solda kalan yuva mikrofon girişi ise 3.5mm 6.35mm çeviren adaptörle ses alman olası.

3.5mm 6.35mm çevirici.
  • Evet son resimde solda 2 giriş var biri phone biri mic hangisine bağlamalıyım...

bu resim
    phones e takman lazım.Diğeri mikrofon için.
    Mic girişine bağlamanız lazım. Çünkü phones kulaklık çıkışıdır. Oraya pc'yi bağladığınız zaman ses alamazsınız.

Yalnız mic girişi de stereo olmayabilir. Yani sesi tek kanal olarak iletme durumunuz çok büyük bir olasılık.

Bu sebeple en mantıklı çözüm 2.el bir Anfi alıp hoparlörleri bu amfi ile kullanmak olacaktır. Ebay yada bizim sahibinden gibi sitelerde 100-150tl fiyata T sınıfı amfiler satılıyor. Sahibinden'de Lepai marka olandan birkaç tane vardı. Bunları düşünebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ikisinide denedim resimdeki çeviriciyi aldım phones mic hepsine taktım olmuyor sesi phonesten cıkması ıcın teybin ustunden hangi seçneği yapmalıyım, herşeyi denedım fakat olmadı ve şu an itibariyle anfi alıcak konumum yok bu işi bununla çözemezmiyiz...
     Müzik Setini Anfi Olarak Kullanma.. Müzik Setini Anfi Olarak Kullanma.. Müzik Setini Anfi Olarak Kullanma..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prankster23 -- 24 Temmuz 2015; 19:06:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.