Şimdi Ara

MÜZİK SİSTEMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BU KONUDA HER TÜRLÜ YARDIMI ALABİLİRSİNİZ.(HOME CINEMA,DTS,DOLBY DIGITAL,PROFESSIONAL SYSTEMS,RESONANCE FREQUENCY ETC..)

• en ucuz ama kaliteli sesi
    nasıl alırım

6 metre kare odam var.

öğrenci işi
    fiyatta bekliyorum
  • arkadaşım ben birşey satmak için yazmadım,yardımcı olmak için yazdım.Benim sattığım şeyler konser için size gelmez.Ama güzel bir subwoofer alırsan (bilgisayarcıdan değil)sana sony marka 5 parçalı hoparlör seti verebilirim.100$(sıfırından bahsediyorum)Bilgisayar donanımcılarında satılan şeylerle kendinizi kandırmayın.Ben öyle sistemleri mutfağa bile koymam.Ne marka olursa olsun hepsini denedim,sizi kandırmışlar hoparlör yaptık diye.Tabiki sony seti alman için 5.1 amfi alman lazım bu da öğrenciyi kasar gibime geldi.Sen ilk önce iyi bir amfi alarak başla işe.Müzik sistemi için bilgisayar parçaları kullanma.Sadece ses kartından çıkış alabilirsin.
  • muzik setine falan bağlama olaylarıda var ama.

bilgisayrın görünüşünü bozuyor be

KIPKIRMIZI renkte bir kasam var
    onun yanına koyacam
  • Şimdi ben de onboard 6 kanallı bir ses kartı var.Şu anda ön kanal normal speakerlarımı, arka kanalada müzik setinin hoparlörlerini bağladım. Fakat 5.1 ses için bir de subwoofer/center çıkışı kullanmam lazım bunun için nasıl bir subwoofer tavsiye edebilirsin? (nerede ve aşağı yukarı ne kadara bulabileceğim konusunda yardımcı olursan sevinirim.)
    Bir de anakart üzerinde S-p/Dif (yanlış yazmış olabilirim) çıkışım var. Buraya nasıl bir sistem takılıyor?
  • SPDIF ÇIKIŞI İÇİN DIGITAL DECODERLİ AMFİ SAHİBİ OLMAN LAZIM.BU ARADA 5.1 ÇIKIŞI KULLANMAN İÇİN DVD-ROM VE DVD FİLM LAZIM.ÇÜNKÜ DVD FİLMLER 6 KANAL KAYDEDİLİRLER GERİSİ YALAN.SUBWOOFER ALMAK İÇİN ARAŞTIRMA YAP İYİ BİRŞEY 150-200$ DAN ŞAŞAĞI DEĞİL.BENİM KULLANDIĞIM SUBWOOFER 1200$.BİR DE PİYASADAKİ WATT KAVRAMINA ALDANMA.MESELA DİANA 4+1 KOLON SETİNİN 2400W OLDUĞU YAZIYOR.GERÇEKTE 4WATT*4+20 WATT TIR.ALACAĞIN SUBWOOFER RMS 100 WATT OLMALI Kİ ZEVK ALABİLESİN.SAKIN O CREATİVE FALAN GİBİ SALAK ŞEYLERE PARA VERME.BU ARADA BEN UKALALIK YAPIYOR OLABİLİRİM AMA AKUSTİK FİZİK MÜHENDİSİYİM BANA GÜVENEBİLİRSİN.28 YAŞINDAYIM YAKLAŞIK 18 SENDEDİR HOPARLÖRLERLE UĞRAŞIYORUM.NE YAZIK Kİ TÜRKİYE'DE BU KONUDA SORDUĞUN SORUNUN CEVABINI ALABİLECEĞİN KİMSE YOK.İNŞALLAH ARKADAŞLARA YARDIMCI OLURUM.BU ARADA SANA HOPARLÖR KONUSUNDA UKALALIK YAPANLARA QTS'İN NE OLDUĞUNU SOR.HA DERSE BİR DAHA BİR ŞEY SORMA
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.