Şimdi Ara

Muzik telefonu icin onerileriniz!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben yeni alacagim cep telefonunun(ABD'den hatta buyuk ihtimalle plemix.com'dan) muzik agirlikli olmasini istiyorum,kamera cok asiri bi fark yaratmaz zaten fotograf makinem var...W910i aklima cok yatmisti ancak internette bu telefonu kullanan insanlarin cogu bu telefonun bug'li oldugunu ve kendi kendine restart attigini soylemesi uzerine sogudum telefondan halbuki ne kadar hevesliydim,gorunusu ozellilleri faln cok iyiydi :(
    5610 falan guzel diyorlar ancak o da takiliyormus gibi biseyler soyluyorlar
    surgulu telefonlar hosuma gidiyor(ilk secenek o ama surgulu olmazsa almam gibi bi durumum da yok) ve tabiki muzik calarli,saglam ses kaliteli bir telefon almam gerek...

sizce ne yapmaliyim...?tesekkurler simdiden!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theOG -- 13 Mayıs 2008; 4:48:35 >

• Nokia N81 8gb modelini de düşünmenizi öneririm.
  • N81.
  • N81 bir çok kulvarda ideal seçenek olacaktır...
  • N81 8 GB
  • N81- çok iyi bir seçim...
  • vay 81 acik ara :p cok tesekkurler arkadaslar onerilerinizi goz onune alacagim!ama biraz pahaliymis yaa $380!!..bir de bu n81'de SE walkman phonelarda olan trackID ozelligi gibi birsey yok degil mi? 5610'da fena gozukmuyor aslinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theOG -- 14 Mayıs 2008; 4:11:01 >
  • Mantıklı seçim olarak N81 8gb görünüyor.
  • cok tesekkurler arkadaslar,dikkate alacagim!
  • KULAKLIK SES ÇIKIŞI İSTERSEN N91
    HOPARLÖR SES ÇIKIŞI İSTERSEN N81 YA DA 6233
  • N81
  • müzik telefonu alacaksan bence sonyericsson al. ama w serisinden birşey al.örn:w810i w610i w880i flash tema fln da war. ama ille nokia istiyosan n70 m.e n81 ama sonyericssonda fotoraf kalitesi fln daha iyi nedeni auto focus
  • w850 nasil acaba...onu da dusunmeye basladim..oneri veren herkese cok tesekkurler bu arada!
  • w850 süper birşey aşık oldum tenosada stand da kullandım hayran kaldım ses süper kamerada auto focus yok ama olsun yinede iyi çekiyo yani walkman deyken ışıklar uyumluca yanıp sönüyor
  • Dışarıdan alacağın telefonu kayıt ettirme problemi olabilir, ekstra ücreti falan vardır belki de. Bu konuda bilgin vardır umarım. Ben birşey bilmiyorum ama kayıt işini hatırlatayım dedim. Bu arada N81'in görüntüsü hoş gibi ama canlı olarak görmüş değilim onun için birşey diyemiycem.
  • Müzik dersen tek marka akla gelir hiç şüphesiz ki
     Muzik telefonu icin onerileriniz!
  • n81
  • Nokia N81 güzel bir tercih olacaktır. TrackID uygulamasını, bu telefona da yükleyebilirsiniz.
  • ya n81 ya da w850i olabilir. ama birde n91i unutmamak lazım eskidi ama yinede güzel
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxiyavuz

Dışarıdan alacağın telefonu kayıt ettirme problemi olabilir, ekstra ücreti falan vardır belki de. Bu konuda bilgin vardır umarım. Ben birşey bilmiyorum ama kayıt işini hatırlatayım dedim. Bu arada N81'in görüntüsü hoş gibi ama canlı olarak görmüş değilim onun için birşey diyemiycem.

hatirlatma icin tesekkur,ancak hersey yolunda :p tek yapmam gereken faturayi gumruk memurumuza damgalatmam sonra herhangi bir turkcell'de kayit olacak...
    n82,n81 baya guzel telefonlar ancak w850 sanki daha bi karizma duruyor...aslinda w760 ciksa bi hic dusunmeden onu alacam, ama benim donus tarihime kadar yetismicek sanirim, hicbi yere bulamadim cikis tarihini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theOG -- 21 Mayıs 2008; 7:55:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.