Şimdi Ara

Müzisyen ve Sahne Emekçilerine Destek!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu pandemi döneminde müzisyenler ve sahne emekçileri çok zor zamanlar yaşıyor biliyorsunuz. 1248 müzisyen ve sahne emekçisine gıda ve maddi yardım sağlayan Ahbap, "sahneye ses ver destek kartları" çıkartmış. 50 tl'lik bu kartları trendyoldan alarak siz de ufak bir iyilik yapabilirsiniz. sıkıntıda olan çok insan var gerçekten,

link burada: https://www.trendyol.com/ahbap/sahneye-ses-ver-destek-karti-p-112595685?tyutm_source=google&tyutm_medium=cpc&tyutm_campaign=x:branding_y:sitelink-extension_gl_s_generic&gads=true&utm_campaign=new_gl_trendyol&utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=tredyil&utm_content=new_gl_trendyol_miss&gclid=CjwKCAjwqvyFBhB7EiwAER786Uf03Z4hrqOjDnI9TcLNKa5HazadeVeNqRNFJYfPmUiKmvbPcWSYpxoC6l8QAvD_BwE

• Bize kim iyilik yapacak

• Corona çok insanı kökten vurdu. sirk çalışanları, komedyenler, müzisyenler de onlardan bazıları. üzücü bir durum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle hassasiyetlerim biteli birkaç yıl oluyor. Birkaç yıldır sadece kendime ve aileme destek oluyorum. Kimin ne durumda olduğu beni ilgilendirmiyor çünkü kimsenin de benim durumumla ilgilendiğini görmedim şimdiye kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.