Şimdi Ara

mw3 collection 1 mi 2 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Biliyorsunuz ki call of duty modern warfare 3 ùn ek iki harita paketi cikti ilkinde 4 multiplayer 2 spec ops haritasi ikinci pakette 3 multiplayer 2 face off 3 tanede spec ops harita var. Bu harita paketlerinden birini almaya karar verdim ama hangisini alsam karar veremedim görüslerinizi yazip yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben biri aldım pişman oldum hiç gerek yok bencce haritalar için değmez silah falan olsa neysede
  • quote:

Orijinalden alıntı: Re5PecT

ben biri aldım pişman oldum hiç gerek yok bencce haritalar için değmez silah falan olsa neysede

hadi ya degmez mi. Bende black ops mw2 mw3 hepsi var ama yeni bi kac daha harita olsun demistim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 paketi ben aldım haritalar iğreenç ötesi 2nci paket nasıldır bilmiyorum. sen al 2nci paketi görüşlerini bildir ona göre bizde 2nci paket için hareket ederiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonS_oF_Liberty

1 paketi ben aldım haritalar iğreenç ötesi 2nci paket nasıldır bilmiyorum. sen al 2nci paketi görüşlerini bildir ona göre bizde 2nci paket için hareket ederiz.

parasını falan gözden çıkardım alacam birinide forumdaşlarımın da bi fikrini alam demiştim 1.yi kimse beğenmediyse almaya değmez gibime geliyo trailer da haritalar zaten bi büyük gözüküyo özellikle liberation. 2. alam ben bi deneyem
  • alma gerekmez parana yazık edersin bence ama genede kararsenin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Half-Life 1 mi 2 mi
    20 yıl önce açıldı
    Ps3 için Witcher 2 mi?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.