Şimdi Ara

MW3'de hızlı level kasma yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkese selamlar, benim birkaç sorum olacak mw3 ile ilgili. Şimdi arkadaşlar biliyorsunuz bu level-rütbe-seviye artık ne deniyorsa, ben bunu daha hızlı kasmanın yollarını sormak istiyorum size, yani mesela ben şuan 41 levelim(prestij falan değil tabiki daha normal 41) bana önerebileceğiniz bir oyun modu falan var mıdır? Kolay level kasılan, fazla exp veren falan birkaç mod önerir misiniz? Biraz taktikte verirseniz sevinirim, teşekkürler.

• Domi ve Demo oyna. Günlük ve haftalık görev listesinde istenilen şeyleri yap. En önemlisi challenge ları takip et orda bir sürü xp veren şeyler var. Mesela 5 kişiye semtex yapıştır 50 kişiyi eğilip öldür vs... gibi şeyler
  • Core yada hardcore. Kill konfermed modunda. Mutlaka 2. Perkin quickdrawpro olsun ve. Ekipmanina tactical yesil duman al. Catismanin yogun oldugu yere dumani at. Oldugunde cikan kendi kirmizi kunyeni mutlaka aL. aldiginda cok puan veriyor ve ayrica bu oyundaki tabloyada yansiyor. Rekorum 10050 xp almistim tabloda. Tabi elin armut toplamasin adamda vur. Ama gerek yok boyle seylere. Cok skici bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Domi ve Demo oyna. Günlük ve haftalık görev listesinde istenilen şeyleri yap. En önemlisi challenge ları takip et orda bir sürü xp veren şeyler var. Mesela 5 kişiye semtex yapıştır 50 kişiyi eğilip öldür vs... gibi şeyler

Eyvallah sağolasın hocam, evet onları takip ediyorum güzel exp veriyorlar, domi-demo da takılayım biraz bakalım. Birde infected moduda güzel exp veriyo sanırım biraz oynadımda canlı kaldıkça direk +100 +100 alıyorsun. Önerebileceğiniz bir silah varmı mesela ben sub-machinelilerden ump45 e abanıyorum 25 level falan oldu silah çokta hoşuma gidiyor, ilerde mp7 falan bakacağım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrhanBenceGay34

Core yada hardcore. Kill konfermed modunda. Mutlaka 2. Perkin quickdrawpro olsun ve. Ekipmanina tactical yesil duman al. Catismanin yogun oldugu yere dumani at. Oldugunde cikan kendi kirmizi kunyeni mutlaka aL. aldiginda cok puan veriyor ve ayrica bu oyundaki tabloyada yansiyor. Rekorum 10050 xp almistim tabloda. Tabi elin armut toplamasin adamda vur. Ama gerek yok boyle seylere. Cok skici bir durum

Eyvallah çok teşekkürler hocam, Birde infected moduda güzel exp veriyo sanırım biraz oynadımda canlı kaldıkça direk +100 +100 alıyorsun. Önerebileceğiniz bir silah varmı mesela ben sub-machinelilerden ump45 e abanıyorum 25 level falan oldu silah çokta hoşuma gidiyor, ilerde mp7 falan bakacağım artık.
  • Vuruş mesafelerinin fazla uzak olmadığı maplerde pp90m1 canavardır. susturucu+rapidfire. Bu silahla zorlandığın map ler içinde ump veya mp7 yine rapid+susturucu öneririm
  • Core hc olayinda degisebiliyor. Ben core oynuyorum sadece bir silaha bagli kalmiyorum smg lerde pp90 + susturucu +rapitfire. MP7 + susturucu. Ump+ susturucu. Assoult ta ise acr tercihimdir. Schar da ayni sekilde infected te hep almiyorsunuz bildigim kadariyla o xp yi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkan034 -- 21 Nisan 2012; 14:15:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prestige tokenin varsa şimdi kullan double xp al bu sayede 4 kat xp kazanıcaksın 2 saat için.Tabi double xp etkinliği olduğu için.Bide silah tavsiyem ump yanına rapid ve kick şeceneği
  • ben ACR 6.8 kullanıyorum susrucu ile birlikte aklıma takılan susturucu tahrip gücünü arttırırmı azaltırmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

ben ACR 6.8 kullanıyorum susrucu ile birlikte aklıma takılan susturucu tahrip gücünü arttırırmı azaltırmı

biraz azaltır diye biliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.