Bildirim
mw3 kolla oynama
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
çok amele işi bence oynama ben nasıl yapılıyor bilmiyorum ama arkadaşımın pc de oynamıştım bağlamış ayarladım oynuom diyodu bizde ordan oynamıştıkda çok bet yani -
ben tek ona alıştım klavyede oynayamıyorum da ondan -
joystick emulatörüyle oynarsın rahatlıkla kendin ayarlayarak tuşları... -
bi de link versen iyi olcak hiç bulamadım çünkü -
Xpadder
Yardımcı olur herhalde. 2011'de çıkmış olmasına rağmen halen oyunda gamepad desteği olmaması şaşırtıcı.
Ben yine de klavyeyi tercih ederim. Nişan almada zorluk çekmiyorum ama oyunun konsol versiyonunda koşmak için sol analoga basılı tutman gerekiyor ve DualShock 3'ün analogları sayesinde bu yüzden parmaklarıma kramp girdi. -
Joytokey adlı emulatörü kullanıyorum ben o isimle araştırırsan bulabilirsin... -
quote:
Orijinalden alıntı: Serkolette1907
arkadaşlar mw3 online ı nasıl kolla oynıycaz yardım eder misiniz?
müdür xpadder, pinnacle bu iki emulatorle (benm bildgm bunlar dahasi vardr) oyuna kol destegi veriyosn. Tuslari kendine gore atayabliyosn, oynayabiliyosun. Ama klavye+fare ikilisi kadar rahat olmuyor ps3te de oynadim konsoldaki hareketleri pcde yapamiyosn(ornegn pcde konsoldaki kadar yuksege ziplayamiyosn) ki bi de bunu kol baglayip denemeye kalkinca eziyet oluyo. Ki fps oyunundan bahsediyoruz nisan almasi daha ayri bi eziyet halini aliyo. Hea illa kolla oynamak istiyosan orta halli bi xbox 360 al zaten mw3 bu konsola cikiyo cok uyumlu(auto aim, rapid fire gibi ozellikleri var oyunu oldukca kolaylastiriyo) guzelce oyna. Kolu baglayip dene yinede iyi eglenceler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X