Bildirim
MW3 Seatown Hiding (Video)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rank Hack DETECTED... Elite sembolü... -
MW3'de No Life gibi kasıcak vaktim yok o kadar lvl ... public oynamıyorum sadece clan maçlarına giriyorum
Ayrıca kimsenin oyun deneyimini hiçbir türlü etkilemiyorum nolmuş ki ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 6 Şubat 2012; 15:23:26 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Archangel™
MW3'de No Life gibi kasıcak vaktim yok o kadar lvl ... public oynamıyorum sadece clan maçlarına giriyorum
Ayrıca kimsenin oyun deneyimini hiçbir türlü etkilemiyorum nolmuş ki ?
Birşey olmuş diyen var mı? -
Birşeyler yazıp sonra mesajı silmen hiç hoş değil. -
Boşuna tatsızlık çıkartmıyım dedim
Yazdığım şuydu ;
10 dklık videoda onu görüp buraya mesaj atıyorsan demekki birşey vardır rahatsız olmuşundur ... bende açıkladım sana -
quote:
Orijinalden alıntı: Archangel™
Boşuna tatsızlık çıkartmıyım dedim
Yazdığım şuydu ;
10 dklık videoda onu görüp buraya mesaj atıyorsan demekki birşey vardır rahatsız olmuşundur ... bende açıkladım sana
Tamam, tamam dayanıklı çıktın -
Hiç sıkılmadan izledim.Güzel saklanmışsınız 9:18 kahkaha attım. -
Ben beğendim çok da güldüm
Düşman aramaktan sıkılıp tavukları öldürüyor
Tebrikler müzikler çok iyi seçilmiş bu ekibi tuttum sanatsal çizgileri var. -
Komik olmuş ya begendim. Steam id yazar mısın haftaya sizinle oynamak isterim. -
sanatsal çizgisimi var
amacınız ne kardeşim milletin 10dk sını boşa harcamaya ne hakkınız var, oynamayacaksanız oyunda işiniz ne -
quote:
Orijinalden alıntı: sultanomar
sanatsal çizgisimi var
amacınız ne kardeşim milletin 10dk sını boşa harcamaya ne hakkınız var, oynamayacaksanız oyunda işiniz ne
Gayet ciddiyiz clan maçları alıyoruz hergün
Clanın varsa istersen clan maçı yapabilirz gayet ciddi .
oyunların amacı nedir ? eğlenmek ... -
oyunların amacı oynayan herkesi eğlendirmektir, bu durumda eğlenen sadece siz oluyorsunuz(eğlence tanımınız nasılsa, o zaten apayrı bir konu) -
tartışma gereği duymuyorum bizim türklerin anlayışı böyledir işte ...
sen ciddi ciddi oyna ... seninde eğlenme anlayışını merak ettim
http://www.youtube.com/user/HiddenMasters
binlerce kişi izliyor tanınmış kişiler tek yaptıkları bu ... hiçbiride çıkıpta demiyor senin gibi herkes keyifle izliyor
sevmiyorsan izlemezsin olur biter kardeşim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Archangel™ -- 11 Şubat 2012; 12:05:34 > -
Efsane olmuş ya. 9.18 inanılmaz. Tebrik ediyorum! -
kuyuda adam arıyorlar :) -
Mesajım bulunsun izlicem -
Çok güldüm ya. Kuyu muhabbeti iyiydi bi de adamlar sizi bulamayınca delirmeye başladılar sanki, birbirlerine sıkıyolar, intihar ediyolar, komediydi. -
bulunsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X