Şimdi Ara

Mxm3 ekran kartina vbios yazma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde Monster x7200 model laptop server işlemci destekli. Amd 7970m Yada nvidia gtx 680m ile ekran kartını yükseltmek istiyorum. Fakat söz konusu ekran kartları dell çıkışlı biosa sahip olduğu için boot alamıyorum, ekrana görüntü gelmiyor. Yabancı forumlardan bulduğum bilgi kadarıyla vbios'un tekrar Clevo'ya göre flaşhlanması gerektiğiymiş. Bu konuda bilgisi olan yada bu işlemi yapabilecek arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HWS kullanıcısına yanıt
    Valla yardımcı olursan sevinirim, atiflash yöntemiyle techpowerup'un sitesindenden clevo için amd 7970m'in biosunu indirip dos altında flash belleğe atıp update ediyoruz sanırım.gtx 680m içinde nvflash sanırım, Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hızlı cevap için teşekkürler, bu kartların çalışacağı bir laptop gerekli sanırım, yani kartı ilk önce destekleyen bir cihazda boot etmemiz gerekmezmi?Gtx 680m vga modunda görünütü veriyor, fakat amd 7970m görüntü vermedi, tuşlar aktif çalışıyor, ama dediğim gibi görüntü yok.Bu arada yanlış dosya indirmek istemiyorum, techpowerup'un sitesinden kontrol ettim, clevoda gxt680m için 2 tane vbios var 4gb olan versiyon için.Bendeki gtx 680m 2gb sorun teşkil edermi?angilerini yükleyeceğim konusunda yardımcı olabilirmisiniz?Teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.