Şimdi Ara

My Book Elite mi Freeagent Desk mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seagate 1 TB 32MB 7200RPM Freeagent Desk 3.5″ Taşınabilir Disk ST310005FDD2E1-RK
    http://www.hepsiburada.com/Liste/seagate-1tb-32mb-7200rpm-freeagent-desk-35-tasinabilir-disk-st310005fdd2e1-rk/productDetails.aspx?categoryid=100225&productid=bd850783

Western Digital Mybook Elite 1TB 3.5″ Taşınabilir Disk WDBAAH0010HCH-EESN
    http://www.hepsiburada.com/Liste/western-digital-mybook-elite-1tb-35-tasinabilir-disk-wdbaah0010hch-eesn/ProductDetails.aspx?productId=bd84723&categoryId=100225

1)Arkadaşlar merhaba ,bu iki harici hdd arasında kaldım fiyatları aynı.Hangisini seçmeliyim hdd’de sürekli küçük boyutlu dosya transferi olucak onun için alıyorum.My book daki ekran hoşuma gitti fakat soğutma açısından hangisi iyi olur bilmiyorum.Biri siyah diğeri beyaz,seagate’de ızgara yok.Kısacası kafam karıştı hangisini almalıyım?

2)Verileri sürekli bu hddye indireceim için sürekli bir alış-veriş olucak yoksa e-sataya mı yönelmeliyim?

• Bir tavsiyesi olan yokmu?
  • Bende daha dune kadar senın gıbı dusunyordum ve arastırıyordum ve WD almaya karara verdım hatta 2 saat once alet elıme ulastı, 1TB My book essential. Neden WD dersen forumlardakı arastırmalarıma gore segeate serısı harıcı dısklerde sorunla karsılasan cok ınsan var ama WD de ıse herkes cok stabıl calısıyor dıyor.İnsanların tavsıyelerınden de yola cıkarak WD de karar kıldım ben ınsallah yanlıs tercıh yapmamısımdır. Sanada WD almanı tavsıye ederım. Segeate tam bir risk.
  • Elinizdeki model Mybook Elite mi? Isınma çok mu merak ettiğim şey bu ve benim kafamdada wd daha ağır basıyo bu iki modelde çünkü WD'nin ekranı hoşuma gitti ayrıca,açma-kapama düğmeside var be arkasındaki ızgaralarda artı,Seagatede bunların hiç biri yok.

*Essential'mış modeliniz ekran haricinde bir farkı yok Elite'den heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 00100 -- 14 Ağustos 2010; 17:52:00 >
  • Elite modelini fazla incelemediğim için bir yorum yapamayacağım ama bu linkte butun modellerin özelliklerine bakabilirsiniz.
    http://www.wdc.com/en/products/productcatalog.asp?t=2

Edit: 3 saattir aralıksız dosya kopyalıoyurm henüz bir ısınma olmadı ama bir enteresanlık var onu cevabınıda burada sorayım belkı bılen vardır. Mesela komple 1 sezonluk bır dızı kopyalarken, bu dızının bolumlerının 300mb oldugunu varsayarsak her 300mb kopyaladıktan sonra 10 sn kadar bir beklme yapıyor. Bu normal mi acaba kullanan arkadaslar cevaplar belki. Onun haricinde 7gb'lık bır dosyayı mesela hiç teklemeden sabit 26 mb/sn hızla kopyalıyor.

Edit2: Sorunu çözdüm. Aletin write cachesi kapalıymış. Alacak olanlara duyurulur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qear -- 16 Ağustos 2010; 16:43:51 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.