Şimdi Ara

SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB GELDİ İNCELEMEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
0
Favori
9.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Model : FREE AGENT PRO
    Kapasite : 500 GB
    Bağlantı tipi : usb&esata

Ürünü electro worldden vadeli olarak 205 ytl ye aldım nakit fiyatı 190 ytl kampanyalı.....
    öncelikle kutu içeriğinden bahsediyim; kutudan gayet korunaklı bi şekilde harici hdd , usb bağlantı kablosu, güç adaptörü, garanti belgesi ve kullanım klavuzu çıktı.

ürün ile alakalı birkaç resim
    http://img201.imageshack.us/img201/854/photo0405ux8.jpg
    http://img201.imageshack.us/img201/5866/photo0406ei1.jpg
    http://img220.imageshack.us/img220/7555/photo0407af6.jpg
    http://img520.imageshack.us/img520/5174/photo0408xu0.jpg
    http://img517.imageshack.us/img517/9964/photo0409lb8.jpg

harddisk i bilgisayara bağladığım zaman ilk olarak içinde yüklü durumda bulunan seagate tools ve backup programları otomatik olarak kuruldu ve bundan sonra hdd ile bağlantı sağlandı.kapasite 465gb olarak gözüküyor.ürün çalıştığı esnada turuncu ışığı sürekli yanmakta ve üzerinde bulunan açma kapama tuşu ile açıp kapatmak mümkün ayrıca hdd ile bir süre işlem yapmadığım zaman kendini beklemeye alıyor.çalışma esnasında ses yok denecek kadar az ve ısınma da abartıldığı kadar değil.

ürünün performans değerlerine gelelim şimdi de;

öncelikle hdtach ile yaptığım usb bağlantı ile veri hız testi sonucu aşağıda

5.44 gb lik pro 2008 dosyasını yaklaşık 5 dk da kopyaladı
    700 mb lik bir filmi 30 sn içinde kopyaladı
    9.60 gb lik dosyayı 10 dk da kopyaladı
    belli bir boyuttan sonra kopyalama yavaşlıyor bu da normal sanırım parça parça yaptığım zaman ise kopyalama gayet hızlı oluyor.

şimdilik aklıma gelenler ve izlenimlerim bunlar....

almayı düşünenlere tavsiye edeceğim bi üründür.

esata incelemesinide ekledim arkadaşlar aşağıda mevcut....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aston -- 11 Şubat 2008; 23:53:42 >

• İnceleme için teşekkürler.. Hayırlı olsun..

• hayırlı olsun dostum

yalnız yazma hızı iyimiş biraz
  • @dejaay resimler için teşekkürler ben o kadarını becerememiştim.
  • hayırlı olsun arkadaşım bende bugun 320 gb tını aldım ancak bunu nasıl 2 ye böleceğimi bulamadım bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim
  • bide 500 gb WD alıp karşılaştırıver de tam olsun :D

Gerekli bilgiler var fotolar için de ayrıca teşekkürler... ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELcordobes

hayırlı olsun arkadaşım bende bugun 320 gb tını aldım ancak bunu nasıl 2 ye böleceğimi bulamadım bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim

sağol arkadaşım sana da hayırlı olsun.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım.Bu ürünü esata dan bağladın mı?Veri hız testi yapıp sonucunu buraya yazarsan çok faydalı olacaktır..Kolay gelsin
  • şimdilik bağlama imkanım olmadı onun için esata kablosu almam lazım alınca onuda yazarım buraya...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELcordobes

hayırlı olsun arkadaşım bende bugun 320 gb tını aldım ancak bunu nasıl 2 ye böleceğimi bulamadım bilen biri varsa yardımcı olursa çok sevinirim

Bölümlendirme ile ilgili olarak imzamdaki konuya bakınız..
  •  SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB GELDİ İNCELEMEM

bu usb bağlantılı iken aktarım hızı

bu da dizüstü bilgisayarıma bağladığım pcı express esata kart ile esata aktarım hızı

• arkadaşlar usb bağlantılı iken 5 30 5 dkkda kopyaladığım bir dosyayı esata ile yaklaşık 2 - 2 30 dkada kopyaladım....
  • e-sata chipsetiniz nedir
    bilgisayarım--özellikler--donanım--aygıtyöneticisi--scsi raid denetleyicilerinden bakabilirsiniz
    şayet jmicron jmb36x ile bu değerleri aldıysanız ben de bir tane sipariş ediyorum :)
  • Selamlar Öncelikle İncelem için teşekürler.
    Bende aynı makinadan aldım dün. yalnız bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
    1. si alet 476 gb olarak gfözüküyor bu normalmidir)
    2.si verdiğiniz resimlerde aletin üstündede ışık olduğunu görüyorum benimkinde sadece yandaki bant şeklinde ışık var
    Bilgilendirirseniz çok sevinirim
  • güzel inceleme olmuş, hayırlı olsun..
  • kutu içerinde firewire yada esata kablosu cıkmıyormu ?? ayrıca bizim laptoplarda esata yı kullanma durumumuz nasıl olabilr
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_ank

e-sata chipsetiniz nedir
    bilgisayarım--özellikler--donanım--aygıtyöneticisi--scsi raid denetleyicilerinden bakabilirsiniz
    şayet jmicron jmb36x ile bu değerleri aldıysanız ben de bir tane sipariş ediyorum :)

evet jmb36x ile aldım bu sonuçları ama 2 gündür çalışan bu kart bugün bi sorun vardı şu an onunla uğraşıyorum...çözücem inşallah dirver ile ilgili bi sorun galiba bilgisayarda görünüyor jmb36x ama hdd yi takıyorum esatadan görmüyor anlamadım gitti hiç bi sorun yokken böle bi durum olması...
  • quote:

Orjinalden alıntı: orislevin

Selamlar Öncelikle İncelem için teşekürler.
    Bende aynı makinadan aldım dün. yalnız bir kaç sorum olacak cevaplayabilirseniz çok sevinirim.
    1. si alet 476 gb olarak gfözüküyor bu normalmidir)
    2.si verdiğiniz resimlerde aletin üstündede ışık olduğunu görüyorum benimkinde sadece yandaki bant şeklinde ışık var
    Bilgilendirirseniz çok sevinirim

bende 465 gb dolaylarında görmüştü yanlış hatırlamıyorsam...
    benim hdd nin üç tarafında da ışık var yani üst tarafta yanıyor açıkken..
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

kutu içerinde firewire yada esata kablosu cıkmıyormu ?? ayrıca bizim laptoplarda esata yı kullanma durumumuz nasıl olabilr

bu model de firewire bağlantısı yok zaten.... firewire lı modeli için bende çok düşünmüştüm ama aldığım fiyatla firewire lı modeli kıyaslarsak aradaki fark 50 60 ytl civarı idi o yüzden ona o parayı vermektense laptop için esata express card aldım birde esata kablo aldım neredeyse aynı fiyata geldi hemde esata ile kullanıyorum...

bu arada esata express kart fiyatı 35$+kdv idi....(markası jmicron)
  • quote:

Orjinalden alıntı: aston

quote:

Orjinalden alıntı: ilker_ank

e-sata chipsetiniz nedir

evet jmb36x ile aldım bu sonuçları ama 2 gündür çalışan bu kart bugün bi sorun vardı şu an onunla uğraşıyorum...çözücem inşallah dirver ile ilgili bi sorun galiba bilgisayarda görünüyor jmb36x ama hdd yi takıyorum esatadan görmüyor anlamadım gitti hiç bi sorun yokken böle bi durum olması...

hımm çözerseniz veya çözemezseniz (umarım çözersiniz) haber verirseniz sevinirim

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.