Şimdi Ara

SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB GELDİ İNCELEMEM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
9.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ürünü bu fiyata interneten alabileceğim bi yer varmı acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: karizmAbi

hocam ben laptop kullanıyorum. FreeAgent Pro Select 3.5" eSATA & USB 2.0 & 1394A 500GB HARICI DISK=http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27564 Almayı düşünüyorum. sadece bunu alsam bir sorun çıkar mı ? soğutma için falan ayrı birşey almama gerek var mı? Yardımcı olursanız minnettar kalırım

bu yeterli olur bence..
    soğutma konusunda bi sıkıntı olmaz hdd kendi kendine yetiyor yani extra bir işlme yapmanıza gerek yok

• quote:

Orjinalden alıntı: okko

bu ürünü bu fiyata interneten alabileceğim bi yer varmı acaba

varmı bi cvbı olan
  • quote:

quote:

varmı bi cvbı olan

Exa güvenli ve uygundur
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=327&pid=4515

• ereyon.com dan da bakabilirsiniz 188 ytl kapıda ödemede var (kargo ucreti5-6 ytl) ben bygün 2 tane sipariş ettim :) 500 gb lik
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

quote:

quote:

varmı bi cvbı olan

Exa güvenli ve uygundur
    http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=327&pid=4515

düzeltme: ereyondada buldum ama 227 ytl arkadaş 205 ytl ye almış ühühühüh
    linkini verdiğin 250 lik dostum ben arkadşaın aldıının aynısın istiyorum tıpatıp aynısını :D bulabilirmisin acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okko -- 18 Şubat 2008; 19:53:08 >

• aynı ürün bendede mevcut ki bununla ilgili konuda açtım sata e-sata dönüştürücü kablo aldım. disk sorunsuz çalışıyor. anck diske bazen kopyalama yaparken bir anda kitleniyor. Ve o andan itibaren diski görmüyor. Bilgisayarı kapatıp açıncaya kadar. Bunun dışında içindeki dataları yanlışlık ile sildim . kendi yazılımını. boyutu düşük ise şayet ekleme şansınız varmıdır?
  • ürünün 1 tb lıgıda çıkmış. gecen ay incelemesini gormustum. umarım 1-2 ay içinde gelir stoklara. yaza kalmaz kanımca. fiyatı 500-550 ytl olur tahminimce.
  • bende almayı düşünüyodum burdaki yorumları görünce dayanamadım bende aldım 500 gblık seagate free agent promu :) Çok güzel bişi ya ses desen yoq ısınma demişssinizde bende ısınmada olmuyo hd tach ile yaptıgım testte 34 mb/s alıyo usbden esata daha deneme fırsatım olmadı çok güzel bi ürün alacaklar tavsiye ederim..
  • burda fiyatı 180 ytl. uzun zamandır bu fiyattan satılıyordu zaten

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27559
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre d.

burda fiyatı 180 ytl. uzun zamandır bu fiyattan satılıyordu zaten

http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=27559

Ben de vatanbilgisayardan almayı düşünüyorum,internetten birkaç gün içinde sipariş vereceğim,cardfinans'la 12 taksitle alacağım.Gayet şık duruyor,seagate her zaman kaliteli ürün yapmıştır tereddütüm yok bu yüzden.Kullanan arkadaşlar herhangi bir sorun yaşadınız mı? 185 ytl piyasaya göre hem iyi hem de bu fiyata bu kadar kalitelisini bulamayız sanırım.

• western dıgıtal mı bumu sızce arkadaslar bende vatandan alacgım bu aralar secımımı yapamadım hangısı onerırsınız my book home edıtıon yada bu seagete modelmı?bıde oyun yukleyebılrız 8-10 gb oyunları kurup oynayabılırız degılmı benım pcde 15 saat calısacak gunde devamlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: MOURINHO

western dıgıtal mı bumu sızce arkadaslar bende vatandan alacgım bu aralar secımımı yapamadım hangısı onerırsınız my book home edıtıon yada bu seagete modelmı?bıde oyun yukleyebılrız 8-10 gb oyunları kurup oynayabılırız degılmı benım pcde 15 saat calısacak gunde devamlı

seagate i tavsiye ederim şu ana kadar sorunsuz kullanıyorum...oyun konusunda oyunu harici hdd ye yükleseniz bile kurulum dosyalarını c ye atar yani bi sorun olmaz..seagate te şöle bi özellik var yanlız hdd ile aktarım veya bi çalışma olmadığı zaman kendini beklemeye alıyor ama bu yazılımsal bir özellik tools menüsünden kapatmakta mümkün ki hdd bu özelliğini cache ine alıyor ve artık hep öyle çalışıyor hangi bilgisayara taksan hiç beklemeye almıyor kendini...

• anladım yanı mesela call of duty ıso dosyalarını harıcıye atsam oyunuda harıcıye kursam bı problemle karsılasmam anladıgım kadarıyla degılmı arkadasım.ıncelemeyı okudum wd alacak gıbıydım ancak bu yazıdan sonra tavsıyenıze uymayı dusunuyorum.sessızlık durumu nasıldır fazla ses cıkarmıyor degılmı?anladıgım kadarıyla ben usb2.0 kurulumu ıle yapacagım ve pc de devamlı usb den baglı olcak bu konuda bır problem olmaz sanırım ve elektrık kesıntılerındede dayanıklıdır anı durumlarda degılmı ustad?
  • quote:

anladım yanı mesela call of duty ıso dosyalarını harıcıye atsam oyunuda harıcıye kursam bı problemle karsılasmam anladıgım kadarıyla degılmı arkadasım.ıncelemeyı okudum wd alacak gıbıydım ancak bu yazıdan sonra tavsıyenıze uymayı dusunuyorum.sessızlık durumu nasıldır fazla ses cıkarmıyor degılmı?anladıgım kadarıyla ben usb2.0 kurulumu ıle yapacagım ve pc de devamlı usb den baglı olcak bu konuda bır problem olmaz sanırım ve elektrık kesıntılerındede dayanıklıdır anı durumlarda degılmı ustad?

kurulumda bir sorunla karşılaşmassın...hdd gayet sessiz çalışıyor o konuda bir sıkıntı yaratmıyor.usb konusunda bir sıkıntı olmaz ben hdd yi 10 saate yakın devamlı açık tuttum hiç bir sorun olmadı kesinti konusunda bu hdd 3.5 inch olduğu için haricen elektrik kullanıyor ve elektrik kesintisine ne gibi tepki verir bilemem başıma hiç gelmedi böyle bir şeyhdd nin alt kısmı yani esata&usb bağlantı aparatı biraz ısınıyor ama tedirgin etmesin sorun olmuyor oda...

• hocam tavsıyelerın uzerıne bugun vatan bılgısayara gıttım ve free agent pc&mac usb 2.0 500gb external hard drıve bu urunu 190 ytl ye aldım kurulum yaptım gercekten cok sessız zaten otomatık kullanarak yazılımı yukledı ekran asagısına drıve manager status dıye bır ıkon yerlestı.ama bu external hard drıve modelımıdır bunun?sanırım benımkınde esata yok.bırde yukledıkten sonra bılgısayarımdakı hdd ıcınde bın,documentary.mac ınstall.autorun.drive manager.dmg.launch gıbı dosyalar gozukuyor bunları katıyen sılmeyecegım yada sılecekmıyım bılgı verırmısınız?hdd uzerrınde sag tus bıcımlendır dememe gerek varmı sanırım bu dosyalar otomatık software kurumu ıcınmı?
  • bırde drıve managerde ajdust power settıngs nedır 15mınutes yazıyor ama ne ısaretlememı onerırsınız ben never sectım ama?bu drıve manager ıcon devamlı connected uyarısı vermemesı ıcın kapatsak sag alt koseden ıptal etsek bır sorun olurmu pekı? ve ınce ayarlardan bana ıpuclarınız varmıdır tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOURINHO -- 1 Mart 2008; 19:14:28 >
  • Bende bu aletin 750gb lık modeli var. Firewire dan bağlı. Gayet memnunum. Tek sorunum açma-kapama tuşu ile ilgili. Benimkisi sadece kapatmaya yarıyo. Açmak istediğim power kablosunu söküp tekrar takmam gerekiyor. Bu sorun diğer modellerdede varmı? Yoksa bağlantıylamı ilgili acaba. USB den bağlayamıyorum ayrıca anakartla ilgili bir sorunum var sanırım, açılışta hata veriyor bios ekranında takılıyor.
  • ASTON SLM LAR SANA KONUMUZUN DISINDA BISEY SORUCAM AMA KUSURA BAKMA SIMDIDEN SENDE VISTA VAR GORDUGUM KADARIYLA VE WIRELESS BAGLANTI PROGRAMIN VAR GORDUGUM KADARIYLA ..BUDA INTEL HERALDE YA BANA BU PROGRAMI VEREBILIRMISIN ....YADA TAM ADINI SOLERSEN BEN INDIRIRIM BI SEKILDE BULUP...TSKLER
  • quote:

hocam tavsıyelerın uzerıne bugun vatan bılgısayara gıttım ve free agent pc&mac usb 2.0 500gb external hard drıve bu urunu 190 ytl ye aldım kurulum yaptım gercekten cok sessız zaten otomatık kullanarak yazılımı yukledı ekran asagısına drıve manager status dıye bır ıkon yerlestı.ama bu external hard drıve modelımıdır bunun?sanırım benımkınde esata yok.bırde yukledıkten sonra bılgısayarımdakı hdd ıcınde bın,documentary.mac ınstall.autorun.drive manager.dmg.launch gıbı dosyalar gozukuyor bunları katıyen sılmeyecegım yada sılecekmıyım bılgı verırmısınız?hdd uzerrınde sag tus bıcımlendır dememe gerek varmı sanırım bu dosyalar otomatık software kurumu ıcınmı?

öncelikle aldığınız ürün hayırlı olsun güle güle kullanın.aldığınız ürün seagate free agent desktop olarak geçiyor ve sadece usb bağlantısı mevcut.kasa olarakta resimdeki kasadan biraz farklı sanırım ben internet sitesinde öyle gördüm.ürün ile beraberinde gelen yazılımlar hdd nin içine yedekli ekstradan cd konmamış.siz biçimlendirme yapmak isterseniz sıkıntı yaşayacağınızı zannetmem ben içindeki yazılımları silip hdd çalıştırdım ve sorun çıkmadı ama hiç biçimlendirmedim.şunu öneririm hdd içindeki yazılımla alakalı dosyaları masaüstünde bir klasöre kopyalamanız yeterli olur.biçimlendirmeden sonra tekrar içine atarsınız ve normal çalışır atmasanızda olur zaten seagate nin sitesinde gerekli yazılımlar download edilebilir.bu arada yazılımların hepsini yüklemenizi tavsiye etmem ram dan çok yiyolar çünkü özellikle auto backup programı..seagate tools programı daha az ram yiyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.