Şimdi Ara

SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB GELDİ İNCELEMEM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
9.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • seagate freeagenti yaklaşık altı aydan beri kullanıyorum önce 320gb vardı onu verip 750gb aldım ama esata tam bir sorun oldu jmicronla çalıştırmak mümkün olmadı sırf bu yüzden anakart değiştirdim bu defada ıch9r ahcı driver olmadığı için xp kuramadım vistada ahcı modunda kurulum yapıp esata ile bağlanırsanız mükemmel şekilde çalışıyor ama bende vistayla barışamadım bu ürünü esata bağlantısı ile sorunsuz kullanmak için silicon imaj kontrolcüsü kullanan bir anakart yada pcı kart bulmak lazım e buda seagate'i iyice madara ediyor ne olurdu daha iyi bir kontrolcü kullanıp bu kadar insanı mağdur etmeselerdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: newfel

seagate freeagenti yaklaşık altı aydan beri kullanıyorum önce 320gb vardı onu verip 750gb aldım ama esata tam bir sorun oldu jmicronla çalıştırmak mümkün olmadı sırf bu yüzden anakart değiştirdim bu defada ıch9r ahcı driver olmadığı için xp kuramadım vistada ahcı modunda kurulum yapıp esata ile bağlanırsanız mükemmel şekilde çalışıyor ama bende vistayla barışamadım bu ürünü esata bağlantısı ile sorunsuz kullanmak için silicon imaj kontrolcüsü kullanan bir anakart yada pcı kart bulmak lazım e buda seagate'i iyice madara ediyor ne olurdu daha iyi bir kontrolcü kullanıp bu kadar insanı mağdur etmeselerdi

bu konu ile alakalı seagate e mail atmıştım.verdikleri cevapta firmware güncelleme ile sorunun çözüldüğüne dairdi.bu seagate in offical siteseindeki forumda da mevcut özellikle 750 gb lik modelle alakalı olmak üzere size tavsiyem hdd nin firmware ini güncellemeniz olacak bununla alakalı pclabs ta ki incelemede de daha detaylı bilgi var.seagate firmware güncelleme ile jmicron yongasının uyumsuzluğunun ortadan kalktığını söylüyor...

• Arkadaşlar bikaç gündür bu konuyu takip ediorum, bende Seagate FreeAgent Pro 1TB kullanıcısıyım. Bende bi süre usb bağlantısı kullandıktan sonra dün E-sata bağlantı tipine geçtim. Laptp kullanıorum ve express card yolu ile bağladım sorunsuz bi şekilde. Express card'ım Jmicron JMB36X. Hdtach sonuçlarınıda verdim sonuçları görebilirsiniz.

SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB GELDİ İNCELEMEM
  • Beyler gereksiz bi soru sorabilir miyim?
    Ben de 500 GB FreeAgent Pro var....Haziran 2007 de aldım...1 senelik yani...
    Geçen ay okuduğum bi PC dergisinin HDD testinde 500 GB FreeAgent Pro için, adamlar veri aktarımı yaparken ışıkları çok güzel yanıp sönüyor diye yazmış...
    Bendekinin ışıkları sabit yanıyor sadece...Bende ki mi böyle yoksa yeni modeller mi böyle çıkmış acep? Yakında bi tane daha alacağım da...
  • emeğine sağlık
  • Arkadaşlar ben yanlışlıkla içinden çıkan yazılımları sildim.Rica etsem içinden çıkan dosyaları yazılımları bir yere upload edermisiniz?
  • Geçen hafta Bimeksten aldım, sorun çıkardı ertesi gün iade ettim.
    Sonra WD Mybook 500GB aldım şu an için bi sorun yok.

Işığa gelince benimkinde veri yazarken aşağı yukarı doğru yavaşça yanıyordu
  • Yazılımı yüklemişmiydin hocam sen?Bende hiç öle olmadı
  • Yükledim herbişeyini.
    Cihazın yazılımından çok cihazın kendisiyle ilgili sorun vardı.
    Sürekli "Yazma gecikme" hatası alıyordum.
    İade ettim de kurtuldum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semooo

Arkadaşlar bikaç gündür bu konuyu takip ediorum, bende Seagate FreeAgent Pro 1TB kullanıcısıyım. Bende bi süre usb bağlantısı kullandıktan sonra dün E-sata bağlantı tipine geçtim. Laptp kullanıorum ve express card yolu ile bağladım sorunsuz bi şekilde. Express card'ım Jmicron JMB36X. Hdtach sonuçlarınıda verdim sonuçları görebilirsiniz.

bu ne yaw şakamı bu sonuç harika ötesi bir sonuç kardeş 4 5 veya 10 gb lık bir dosyayı e sata ile ne kadar sürede atıyorsun bir denermisin sana zahmet desktop modeli varda senin sonuçlarına bakarak esata lısınıda alacağımda

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet331

quote:

Orjinalden alıntı: semooo

Arkadaşlar bikaç gündür bu konuyu takip ediorum, bende Seagate FreeAgent Pro 1TB kullanıcısıyım. Bende bi süre usb bağlantısı kullandıktan sonra dün E-sata bağlantı tipine geçtim. Laptp kullanıorum ve express card yolu ile bağladım sorunsuz bi şekilde. Express card'ım Jmicron JMB36X. Hdtach sonuçlarınıda verdim sonuçları görebilirsiniz.

bu ne yaw şakamı bu sonuç harika ötesi bir sonuç kardeş 4 5 veya 10 gb lık bir dosyayı e sata ile ne kadar sürede atıyorsun bir denermisin sana zahmet desktop modeli varda senin sonuçlarına bakarak esata lısınıda alacağımda

Geçen zamanlarda 10GB deilde 7.1GB'lık Norton Ghost yedekleme dosyası vardı elimde. Şunuda belirtmeliyim ki usb veya firewire e göre daha kısa sürede veri aktarıma sahip olmak istiorsanız dosyalarınız parça parça olmamalı. Tek bir dosya halinde olursa e-sata müthiş bir seviyeye ulaşıyor ve boyut büyüdükçe süre olarak inanılmaz derece azalma meydana geliyor. Sonuç olarak ise 7.1GB lık ghost yedek dosyasını diskime 2dk 50sn de çok rahat bir biçimde kopyaladım.

• quote:

Orjinalden alıntı: aston

quote:

Orjinalden alıntı: sagorap

kutu içerinde firewire yada esata kablosu cıkmıyormu ?? ayrıca bizim laptoplarda esata yı kullanma durumumuz nasıl olabilr

bu model de firewire bağlantısı yok zaten.... firewire lı modeli için bende çok düşünmüştüm ama aldığım fiyatla firewire lı modeli kıyaslarsak aradaki fark 50 60 ytl civarı idi o yüzden ona o parayı vermektense laptop için esata express card aldım birde esata kablo aldım neredeyse aynı fiyata geldi hemde esata ile kullanıyorum...

bu arada esata express kart fiyatı 35$+kdv idi....(markası jmicron)

Merhaba. Anakarttan e-satalı bir bağlantı ile express card ile laptop'a bağlantı arasında bir fark var mı? Hissedilebilir bir fark mı? Laptoptaki peformansından memnun musunuz(e-satanın)?

Böyle soru bombardımanı gibi oldu kusura bakmayın :). Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

• @ semooo sağolasın çok güzel o zaman usbden 2 kat falan daha hızlı alınabilir o zaman
  • Aynı üründen aldım.
    Acaba, biçimlendirsek mi? Yoksa böyle mi kullanalım?

• Ah Ah Akılsız başın ceremesini cüzdan çekermiş. Keşke bu incelemeleri okuyupta disk alsaydım. WD Mybook premium 500 GBya boşuna para vermemiş olurdum. Eline Emeğine sağlık
  • seagate freeagent pro esata lı 1tb aldım bende fakat biçimlendirirken driver uçtu bulamıyorum seagate in sitesindede yok çok karışık ve yok.biri driverı upload ederse kurtarır beni bu dertten yardımlarınızı bekliyorum çıldırıcam yoksa arkadaşlar
  • Arkadaşlar bende bu modelin 750 gb lığını almayı düşünüyorum.acaba 500 ile 750 lik arasındaki kapasite haricindeki fark nelerdir.anlatabilirmisiniz?
  • Ne driver i tak çalıştır deelmi bea..?????????

quote:

Orjinalden alıntı: De-Niro

seagate freeagent pro esata lı 1tb aldım bende fakat biçimlendirirken driver uçtu bulamıyorum seagate in sitesindede yok çok karışık ve yok.biri driverı upload ederse kurtarır beni bu dertten yardımlarınızı bekliyorum çıldırıcam yoksa arkadaşlar

• merhaba arkadaşlar esatasız modeli aldım üstünde açma-kapama düğmesi yok mu bu modelin bilgi verebilir misiniz rica etsem tşk..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flander -- 10 Ağustos 2008; 19:27:21 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.