Şimdi Ara

My-net mailleri çok yerde kabul görmüyor neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hatta bazı siteler baştan mynet mail adresi kullanmayın diye ikaz ediyor. Bunun bilmediğim başka bir sebebi mi var bilen var mı acaba?

• mail den başka her şeye benzediği içindir.... ayrıca mesela onay kodları hotmaile anında gelirken, mynete bekleki gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulkiyeli -- 21 Ekim 2005, 14:01:29 >
  • server problemleri yüzünden en çok saldırı alan server diye biliyorum
  • hala myney maiileri kabul görmüyormu gmail çıktı mertlik bozuldu
  • gmail mükemmel bi tutku:)
    zaten mynet beni sinir ediyo her servis sağlayıcıya göndermiyo...başta hotmail her zaman yollamıyo hotmaillere ama oda gmail gibi gb ykseltmiş artık baya alıyo gmail kadar olmasada...
  • ya ben son 2-3 aydır mynet hesabı olan arkadaşlarıma mail atamıyorum..ne hotmailden nede gmail hesaplarımdan gidiyor..devamlı geri dönmekte..belkide bazı siteler aktivasyon maillerinin geri geldğinden dolayı istemiyor olabilirler.
  • bu myney birde paralı değilmi???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bruteforce

bu myney birde paralı değilmi???

değil beleş
  • MyNet Türkiye'de bulunan birçok mail server ı spam listesine ekledi, bundan dolayı çoğu mail server a ulaştıktan sonra siliniyor, bu yüzdende çoğu sitede kabul edilmiyor...
  • Yaw bu gmail ney özelliği ne ben hotmail kullanıyorum çok menmunum
  • gmail de 2 gb alan var bilgisayarında sanal disk olarak kullanabiliyorsun..
  • Mynet dandik olduğu için...En berbatlardan bir...bence..ben Yahoo kullanıyorum..Aktivasyon maillerinin gelme süresi 1 saniye...
  • Hotmail, Yahoo ve Gmail. Hepsinden bir tane.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raven Shield

Hotmail, Yahoo ve Gmail. Hepsinden bir tane.

evet hepsinden bi tane.ama gmailden mailleşmeyi seviyorum hem yalnızca 2gb deil zamanla artıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sweetdream -- 22 Temmuz 2006; 7:03:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.