Şimdi Ara

MY PHONE M500 İLE DIGIPHONE DG 66 ARASINDA KALDIM ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefonlari/digiphone/digiphone-dg66-tvli-cift-sim-kartli-_02.044.9254.0008.htm

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefonlari/my-phone/my-phone-m500-tv-cift-sim-kartli-1-gb-hafiza-karti-hediye_02.044.9201.0007.htm

BU IKISINDEN BIRINI ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM YANLIZ FORUMDA ARAŞTIRDIM BU TELEFONLAR HAKKINDA DETAYLI PEK BİLGİ BULAMADIM.BANA YARIDIMCI OLABILIECEK ARKADASLA R VARSA SEVINIRIM...APPLE LA COK BENZEMESI ALMAMDAKI SEBEPLERDEN BIRISI

ÖZELLİKLE BUYUK EKRANIYLA ALTYAZILI DİZİLERİ YÜKLEYİP İZLEMEK İSTİYORUM İZLEYEN VARSA BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TSK LER

BİRDE MYPHONE DA EKRAN LCD 3.0" Flat Touch DİYOR ÖBÜRÜNDE TFT HANGISI DAHA IYI ACABA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismace -- 20 Nisan 2009; 10:53:20 >

• Hocam amacın film izlemekse tavsiye etmem, performans vermez. 320x240 çözünürlükte AKICI VE NET video izleyemezsin.
  • çok teşekkür ederim önerin için PHILIPS Xenium X800 inceledim fiyatı telefon için ayırdığımdan biraz fazla ama almaya karar verdım..gerçekten güzel bir ürün..bi kaç konudada bana yardımcı olursan çok sevirim

divx olarak gelen dizileri alt yazılı olarak izleebrimiyim yoksa bi programla convert mı etmem gerekli edince alt yazı çıkarmı?

bu ürünle birlikte

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/iqua/iqua-bhs-306-gumus-bluetooth-kulaklik_02.016.9068.0003.htm
    bu kulaklığı almak istiyorum acaba ıkısı uyumllumudur

birde bu kulak anten gorevı gorup radyo dınleyebılrmıyım yanı kendı orjınal kulaklıgını takmadan

bu konularda yardımcı olursan cok memmun olurum

tesekkurler paylasturka ve thedeparted

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismace -- 22 Nisan 2009; 9:09:09 >

• Bu tarz cin mali telefonlarda 320*240'tan yuksek film izlemem cok zor. Genelde oynatmaz. hatta bazilari daha dusukte olmazsini istiyor. alt yazi okumanda bu dogrultuda cok zor. Ayrica alt yaziyi filme gommen gerekiyor. Bu tarz cihazlar cift sim kart+tv+mp3+radyo icin alinabilir. Blutooth kullakiklarda da problem yasamazsin.Bluetooth olayi bu cihazlarda hizli.

kaliteli video icin TR'de olmayan Meizu M8 var. keske gelse.

quote:

Orjinalden alıntı: ismace

çok teşekkür ederim önerin için ürünü inceledim fiyatı telefon için ayırdığımdan biraz fazla ama almaya karar verdım..gerçekten güzel bir ürün..bi kaç konudada bana yardımcı olursan çok sevirim

divx olarak gelen dizileri alt yazılı olarak izleebrimiyim yoksa bi programla convert mı etmem gerekli edince alt yazı çıkarmı?

bu ürünle birlikte

http://www.hizlial.com/cep-telefonu/cep-telefon-aksesuarlari/iqua/iqua-bhs-306-gumus-bluetooth-kulaklik_02.016.9068.0003.htm
    bu kulaklığı almak istiyorum acaba ıkısı uyumllumudur

birde bu kulak anten gorevı gorup radyo dınleyebılrmıyım yanı kendı orjınal kulaklıgını takmadan

bu konularda yardımcı olursan cok memmun olurum

tesekkurler paylasturka ve thedeparted

• bende kararsız kaldım fazla para vermek istemiyorum ama yinede 2 hattımı rahat çalıştırabilecek azda olsa estetik görünüşlü bir telefon istiyorum.
    Acaba bu ikisinin harcicinde onereceginiz bir marka ve modelde varmı acaba?
  • tek hatli isterseniz Credo TM-53 var 178 TL civarinda.

Cift hatli derseniz Digiphone modelleri 180 den basliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: kuhi

bende kararsız kaldım fazla para vermek istemiyorum ama yinede 2 hattımı rahat çalıştırabilecek azda olsa estetik görünüşlü bir telefon istiyorum.
    Acaba bu ikisinin harcicinde onereceginiz bir marka ve modelde varmı acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tesekkurler arkadaslar onerılerınız ıcın
  • My phone m500 kullanıyorum. Filmleri 320*240 3gp formatında medium kalitede idare ediyor. Altyazı olursa okunacağını sanmıyorum. Java desteği yok. Oyun yükleyemiyorum, yine de memnunum. Iphone görünümlü.
  • http://www.hepsiburada.com/digiphone-dg-66-cift-sim-kart-tv/productDetails.aspx?categoryid=16001&productid=telcepdigidg66
    digiphone dg 66 h.b. da 199tl. ordaki yorumlar ne kadar gerçekci bilmiyorum ama tv ve radyo kalitesinin cok düsük oldugu soyleniyo. tv ve radyo kalitesi piyasadaki diger cin telefonlarından kötümü onu merak ediyorum.
    bide java cok gerekli bişeymi anladıgım kadarıyla oyun yüklemek için gerekli oyunla pek aram yok..
    mesaj yazmanın klavye olmadıgı için zor oldugundan bahsediliyor. batarya süresi de kısaymış aslında epey bi sogudum ama fiyatı cok cazip.

• Beyler myphone M500 cep telefonu kullanıyorum "Tuş klidini kaldırmak için ekranda bi oku ilerletmek gerekio normal zamanda bu sorun olmuo ama Tuş klidi kapalıyken bi mesaj , çağrı ...vb bir ileti geldiğinde ekranda beyaz bi mesaj geldi uyarısı çıkıo ve Tuş Klidini kaldırmak için gereken ok kayboluo" TUŞ KLİDİNİ O HALDEYKEN NASIL AÇABİLİRİM

M500 kullanıcılardan yardımlarını bekliyorum T€ş€KkÜrLeR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.