Şimdi Ara

mygamearea server sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkeze merhaba. 2 gün önce oyunyöneticisinden serverlist indirdim ve jailde biraz takıldım. sonra mygameareada olan kendi serverıma (178.211.51.80 herkezi beklerim :D ) girmeye çalıştım ama giremedim. Başka mygamearea serverlarına girmeye çalıştım onlarada giremedim. cs sildim yükledim düzelmedi ve işin garip tarafı favorite kısmına oyunyöneticisi serverları eklenirken mygamearea serverlarını ekleyemiyorum. Laptop 1 aylık format at demeyin :D

• Biraz geç oldu ama sonradan bu sorunu yaşayanlar host dosyasına baksın derim...
    Google yazarsanız çıkar zaten host dosyasını sıfırlama fln diye(Windowsun içinde) ... Engel atmışlar diğer hostinglere. Kolay gelsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: naki18

öncelikle herkeze merhaba. 2 gün önce oyunyöneticisinden serverlist indirdim ve jailde biraz takıldım. sonra mygameareada olan kendi serverıma (178.211.51.80 herkezi beklerim :D ) girmeye çalıştım ama giremedim. Başka mygamearea serverlarına girmeye çalıştım onlarada giremedim. cs sildim yükledim düzelmedi ve işin garip tarafı favorite kısmına oyunyöneticisi serverları eklenirken mygamearea serverlarını ekleyemiyorum. Laptop 1 aylık format at demeyin :D

ekran kartın yanmış moruk format at.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamheathLobby

quote:

Orijinalden alıntı: naki18

öncelikle herkeze merhaba. 2 gün önce oyunyöneticisinden serverlist indirdim ve jailde biraz takıldım. sonra mygameareada olan kendi serverıma (178.211.51.80 herkezi beklerim :D ) girmeye çalıştım ama giremedim. Başka mygamearea serverlarına girmeye çalıştım onlarada giremedim. cs sildim yükledim düzelmedi ve işin garip tarafı favorite kısmına oyunyöneticisi serverları eklenirken mygamearea serverlarını ekleyemiyorum. Laptop 1 aylık format at demeyin :D

ekran kartın yanmış moruk format at.

Yuh ! Ne alakası var ?

Bu host firmaları ezeli rakip gibiler , eğer mygamearea serverlerine girersen oyunyöneticisi giremezsin , oyun yöneticisi serverlerine girersen mygamearea serverlerine giremezsin....

En iyisi Cs ' yi komple sil sonra tekrar yükle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Werder55

Biraz geç oldu ama sonradan bu sorunu yaşayanlar host dosyasına baksın derim...
    Google yazarsanız çıkar zaten host dosyasını sıfırlama fln diye(Windowsun içinde) ... Engel atmışlar diğer hostinglere. Kolay gelsin .

Cok sagol sorunu cozdum kendi serverina girememek cok kotu bir duygu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim dediğim yollamı farklı bir yolla mı farklı yollaysa yaz belki başkasıda yaşar bu sorunu
    bu arada up için özür dilerim
  • arama bölümüne cs 1.6 - counter - strike - counter strike - oyunyöneticisi- mygamearea falan alakalı şeyleri aradım ve ne var ne yok sildim tekrar kurdum düzeldi. hosts dosyasınıda silmeyi unutmayın*

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naki18 -- 5 Ağustos 2013; 3:34:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hamachi Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.