öncelikle herkeze merhaba. 2 gün önce oyunyöneticisinden serverlist indirdim ve jailde biraz takıldım. sonra mygameareada olan kendi serverıma (178.211.51.80 herkezi beklerim :D ) girmeye çalıştım ama giremedim. Başka mygamearea serverlarına girmeye çalıştım onlarada giremedim. cs sildim yükledim düzelmedi ve işin garip tarafı favorite kısmına oyunyöneticisi serverları eklenirken mygamearea serverlarını ekleyemiyorum. Laptop 1 aylık format at demeyin :D
Forum.MyGameArea.NET - Türkiye'nin en gelişmiş Oyun Forum sitesi aktif olmuştur.Foruma Moderatör alımları devam etmektedir.Forum sitesine girerek Moderatör başvurunuzu yapabilirsiniz. - CSGO VE CS 1.6 Sunucularıda en yakın zamanda aktif olacaktır beklemede kalınız.www.MyGameArea.NET Forum.MyGameArea.NET Sitesinde bulunan Konular ; [ CS:GO ] Eklenti Paylaşım [ CS:GO ] Eklenti İstek & Soru-Cevap [ CS:GO ] Modül İstek & Harita Paylaşım [ CS:GO ] Genel konular [ CS:GO ] Server & Clan Tanıtımı [ CS 1.6 ] Eklenti Paylaşım [ CS 1.6 ] Eklenti İstek & Soru-Cevap [ CS 1.6 ] Modül İstek & Harita Paylaşım [ CS 1.6 ] Genel Konular [ CS 1.6 ] Server & Clan Tanıtımı [ TeamSpeak 3 ] Genel [ TeamSpeak 3 ] Banner Paylaşım [ TeamSpeak 3 ] Yedek Paylaşım [ MGA ] Satış Öncesi Sorular, Nasıl Server Alınır [ MGA ] Panel Kullanımı , Püf noktalar