Şimdi Ara

Myleskenn yöntemini deniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
6
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün yazmıştı hoşuma gitti şu an konu tekrarı yapıyorum + ekoloji çalışıp yatana kadar biyotik ayt biyoloji denemesini baştan sona bitireceğim (30)+ 10 tyt biyoloji denemesi çözeceğim uyumadan yazarım nasıl olduğunu olumlu olursa yarın matematik için yapacağım bugün sadece biyoloji

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Anlatsana

• etiketlersen sevinirim hocam ben de denemeyi düşünüyorum fkbde
  • bunu ben de yapacam mutlaka

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waschmachine kullanıcısına yanıt
    Bende yapacağım hocam MAT ve geo içinde deneyeceğim olmadı sadece fende ve sosyalde yapılır

• Yöntem nedir hocam ?
  • Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    Myleskenn Tekrar Yöntemi konusu:
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/143666048

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gençler acayip sevindim ya konuyu görünce umarım işinize yarar elimden geldigince son 30 gün yardımcı olmaya calisicam

• Ben de bunu yapacam biyoloji tekrar bütün gün biyoloji alan denemeleri+ kimya genel tekrar kimya denemeleri + fizik tekrar fizik denemeleri gidecem 4 gün
  • Matematikte denedim bugün, gayet verimliydi. Denemelerden arta kalan, problem, paraf kamp kitabından sağdan soldan ne kadar yapamadığım soru varsa bakmaya çalıştım.150-200 soru çözmüşümdür.100'e yakın soru kaldı. Yarın erkenden biyolojiye yükleneceğim. Çok sıkılırsam matematikten 10-20 soru çözerim. Hepinize hayırlı geceler :)

• nası geçti dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mf_Boss

Matematikte denedim bugün, gayet verimliydi. Denemelerden arta kalan, problem, paraf kamp kitabından sağdan soldan ne kadar yapamadığım soru varsa bakmaya çalıştım.150-200 soru çözmüşümdür.100'e yakın soru kaldı. Yarın erkenden biyolojiye yükleneceğim. Çok sıkılırsam matematikten 10-20 soru çözerim. Hepinize hayırlı geceler :)
    matematiğini nasıl yaptın anlamadım
  • Konu olarak değil de tüm konulardan yapamadığım sorular üzerinden ilerledim. Baya birikmiş sorum vardı. Onları temizledim.

• benim yaptığım şey de buna benziyordu ama bu kadar sistemli yapamıyordum. bunu deneyeceğim yarın.

• Ben kimyaya başladım kimya özeli tekrar ediyorum. Akşam başladığımdan anca ayt not tekrarı bitecek. Uyanınca da ayt fizik konu+kimya(deneme+çıkmış) yapacağım. Program süper

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.