Şimdi Ara

Mynet e uzun süre girmeyince bütün maillerim gitmiş tekrar alabilirmiyim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar çok önceden mynet hesabı açmıştım ama uzun süre girmeyince mail hesabımı kapatmışlar tekrar nasıl alabilirm.yardımcı olabilicekarkadaş varsa çok sevinirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mynet Eski Maillerine Ulaşma ve Hesabını Aktifleştirme

Mynet hesabına uzun süre erişmediğinde, maillerin silinmiş olabilir. Hesabını aktifleştirerek ve eski maillerini geri alma adımlarını takip ederek bu sorunu çözebilirsin.

Eski Maillerini Geri Alma

• Mynet giriş sayfasına git.
    • "Giriş Yap" butonuna tıkla.
    • Eski hesap bilgilerini gir.

Hesabına başarıyla giriş yaptıktan sonra, maillerini kontrol edebilirsin. Ancak, maillerin uzun süre önce silindiyse, onları geri alamayabilirsin.

Hesabını Aktifleştirme

Mynet hesabın uzun süredir aktif değilse, şu adımları izleyerek yeniden etkinleştirebilirsin:

• Mynet hesap kurtarma sayfasına git.
    • Hesabınla ilişkili e-posta adresini veya telefon numaranı gir.
    • "Şifremi Unuttum" bağlantısına tıkla.
    • Talimatları takip ederek hesabını kurtar.

Kurtarma işlemi tamamlandıktan sonra, hesabına giriş yapabilir ve eski maillerini kontrol edebilirsin.

Hesabını aktifleştirdikten veya eski maillerini aldıktan sonra, gelecekte maillerinin silinmesini önlemek için hesabına düzenli olarak giriş yapman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok zor... Eğer serverin yedeğini filan alıyorlarsa belki...
  • mynetin uyuzluğu da bu sanki çok güzel hizmet veriyormuş gibi bir de mailler kapanıyor
  • tEK MYNET DEĞİLKİ ÜCRETSİZ BİRÇOK MAİL 30 GÜN GİRİLMEZSE HESAP PASİFLEŞİYOR.yRNİDEN AKTİF YAPTIĞINDA İSE ESKİ MAİLLERE ULAŞAMIYORSUN.
  • o mailleri bi daha alamassın geri
  • Paralı üyeliğin olsaydı gitmezdi. bedava üyeliğe 1 ay girmezsen siliniyor. sen yinede mynet e mail at bakalım ne diyecekler
  • yapmayın yaa yaptıkları iş değil ne alaka onu anlamış değilim.denicem mail atmayı umarı olur.saolun millet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • walla geri alman zor..bende de yahoo da olmuştu..yani mynete has bi özellik deil..
  • Şu myneti kullanmayın arkadaşlar yaa, o kadar burunları havada ki, gören zannedecek en iyi bedava mail bunlarınki...
  • yahoo yada gmail de bu varmı ?
    yani bir ay girmeyince siliniyor deme ben var biliyom ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarya -- 2 Temmuz 2006; 15:23:05 >
  • Yahoo ve gmailde mailler silinmiyor. Hatta hotmailde de silinmiyor mail alabilmek için tekrar aktif etmen gerekiyor .

Ben iki yıla yakın zamandır mynet in hiç bir hizmetini kullanmıyorum. Ve ruh sağlığım düzeldi sağlıklı bir birey oldum kesinlikle tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratAtasci -- 2 Temmuz 2006; 18:13:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Svitavy

Yahoo ve gmailde mailler silinmiyor. Hatta hotmailde de silinmiyor mail alabilmek için tekrar aktif etmen gerekiyor .

Ben iki yıla yakın zamandır mynet in hiç bir hizmetini kullanmıyorum. Ve ruh sağlığım düzeldi sağlıklı bir birey oldum kesinlikle tavsiye ederim..
  • arkadaşlar uzun süre önce almıştım ve artık pek kullanmadığım için tamamen unutmuşum.diğerlerinin bu şeklide yapacağınıo zannetmiyorum yani en azından alınabiliyodur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.