Şimdi Ara

MYNET&HOTMAİL ???????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaklasık bir hafta on gündür bu adreslere girip maillerime bakamıyorum işin aksi tarafı diğer arkadaşlarıma açtırıyorum onlar rahattlıkla açabiliyorlar.
    Mynet'i açarken sol alt köşede bitti yazıyor
    Hotmailde ise sunucu bulunamıyor ne yapmalıyım

• hotmail sacmalıyo artık ..bozuk bozuk
  • Avrupa dil desteğini yükle, sorun kalmaz (mynet için)...
  • ama bir hafta önce ikiside açılıodu DİL desteği muhabbetiyle arasındaki bağ nedir ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluetech

hotmail sacmalıyo artık ..bozuk bozuk

bir cevap beklyiyorum yardım plsss
  • mynetteki sorun için mynete girince sayfaya sağ tıkla dil kodlamasını otomatik yap. hotmail içinse muhtemelen kullandığın dns lerde sorun olabilir. bunun içindewww.anasayfam.net/programlar linkinde Trkey Dns diye bir program var onu kullanmanı tavsiye ederim. ayrıca yine olmazsa yine yukarıda verdiğim linkte Microsoft Antispyware programı var onu kur orada internet explorer ayarlarını sıfırlamana yarayan bir özellik var, (hijaktis) bunları yaparsan mutlaka girersin. son olarak tempory klasörünüde boşaltmayı ihmal etme. KOlay gelsin.
  • evet ya hotmail opera da runtime error veriyo çok garip ie açıyo onada spy,trojan.. benzeri bisey bulaşmış zaten 4 tane spy programı kullandım kurtulamadım maillerime bakamıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    muratkuleci@ttmail.com
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman tek çözüm Microsoft Antispyware
    www.anasayfam.net/program buradan indirebilirsin arkadaşım.
  • söylenen herşeyi yaptım ayrıca sistemde microsoft anti spyware de yüklü dil kodalaması trky dns yi de yükledim ama boş YARDIMM
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilgisayarmüh

evet ya hotmail opera da runtime error veriyo çok garip ie açıyo onada spy,trojan.. benzeri bisey bulaşmış zaten 4 tane spy programı kullandım kurtulamadım maillerime bakamıyorum

dostum opera 8.0 beta2 var ve hotmail ile mynet sorunsuz
  • yani explore dan mı problem dediklerinde web tarayıcılar mı pek bilgim yokta
  • HERŞEY MOZİLLA FİREFOX LA SONA ERDİİİİİİİİİİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.