arkadaşlar yaklasık bir hafta on gündür bu adreslere girip maillerime bakamıyorum işin aksi tarafı diğer arkadaşlarıma açtırıyorum onlar rahattlıkla açabiliyorlar. Mynet'i açarken sol alt köşede bitti yazıyor Hotmailde ise sunucu bulunamıyor ne yapmalıyım
hotmail sacmalıyo artık ..bozuk bozuk
Avrupa dil desteğini yükle, sorun kalmaz (mynet için)...
ama bir hafta önce ikiside açılıodu DİL desteği muhabbetiyle arasındaki bağ nedir ?
quote:
Orjinalden alıntı: bluetech
hotmail sacmalıyo artık ..bozuk bozuk
bir cevap beklyiyorum yardım plsss
mynetteki sorun için mynete girince sayfaya sağ tıkla dil kodlamasını otomatik yap. hotmail içinse muhtemelen kullandığın dns lerde sorun olabilir. bunun içindewww.anasayfam.net/programlar linkinde Trkey Dns diye bir program var onu kullanmanı tavsiye ederim. ayrıca yine olmazsa yine yukarıda verdiğim linkte Microsoft Antispyware programı var onu kur orada internet explorer ayarlarını sıfırlamana yarayan bir özellik var, (hijaktis) bunları yaparsan mutlaka girersin. son olarak tempory klasörünüde boşaltmayı ihmal etme. KOlay gelsin.
evet ya hotmail opera da runtime error veriyo çok garip ie açıyo onada spy,trojan.. benzeri bisey bulaşmış zaten 4 tane spy programı kullandım kurtulamadım maillerime bakamıyorum
söylenen herşeyi yaptım ayrıca sistemde microsoft anti spyware de yüklü dil kodalaması trky dns yi de yükledim ama boş YARDIMM
quote:
Orjinalden alıntı: bilgisayarmüh
evet ya hotmail opera da runtime error veriyo çok garip ie açıyo onada spy,trojan.. benzeri bisey bulaşmış zaten 4 tane spy programı kullandım kurtulamadım maillerime bakamıyorum
dostum opera 8.0 beta2 var ve hotmail ile mynet sorunsuz
yani explore dan mı problem dediklerinde web tarayıcılar mı pek bilgim yokta
HERŞEY MOZİLLA FİREFOX LA SONA ERDİİİİİİİİİİ
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme