Şimdi Ara

MYO hakkında bilgi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar meslek lisesi elektrik elektronik son sınıf öğrencisiyim.
    üniversite konusunda kararsız kaldım.

bir sene hazırlanıp 4 yıllık elektronik mi seçmeliyim yoksa
    ygs ile eğitimi iyi olan bir myo ya mı gitmeliyim.(mekatronik düşünüyorum)

ayrıca hangi myo ların eğitimi ve olanakları iyidir.şimdiden teşekkürler.

• Merhaba arkadaşım ATL Bilişim Teknolojileri mezunu olarak İstanbulda bir özel üniversitede tam burslu MYO Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf okumaktayım. Bilerek ve isteyerek girdim. Ama bu sene YGS için harıl harıl çalışıyorum. Çünkü şu bir gerçek ki lisans bölümleri bile ülkemizde çok kötü durumda iken önlisanstan hiç hayır beklememelisin. Eğer bir yıl boyunca gerçekten çalışacağına inanıyorsan yeniden hazırlan, kendine gerçekten inanmıyorsan önlisans eğitimine başla derim. Zaten bu sene önlisansa başlayıp seneye tekrar üniversite sınavına girsen bile sınavsız geçiş yaptığın için puanın hiç düşmeyecek.

Önlisansta okul ve eğitim kalitelerinden söz edersek. Devlet üniversitelerinde okul imkanları berbat, öğretim görevlilerinin kaliteleri iyi, ilgileri berbat. Özel üniversitelerde okul imkanları çok iyi, öğretim görevlilerinin kaliteleri berbat, ilgileri iyi.

(Özel üniversite tercih ettiğime bin pişmanım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 6 Ocak 2013; 21:17:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Codemaste®

Merhaba arkadaşım ATL Bilişim Teknolojileri mezunu olarak İstanbulda bir özel üniversitede tam burslu MYO Bilgisayar Programcılığı 2. sınıf okumaktayım. Bilerek ve isteyerek girdim. Ama bu sene YGS için harıl harıl çalışıyorum. Çünkü şu bir gerçek ki lisans bölümleri bile ülkemizde çok kötü durumda iken önlisanstan hiç hayır beklememelisin. Eğer bir yıl boyunca gerçekten çalışacağına inanıyorsan yeniden hazırlan, kendine gerçekten inanmıyorsan önlisans eğitimine başla derim. Zaten bu sene önlisansa başlayıp seneye tekrar üniversite sınavına girsen bile sınavsız geçiş yaptığın için puanın hiç düşmeyecek.

Önlisansta okul ve eğitim kalitelerinden söz edersek. Devlet üniversitelerinde okul imkanları berbat, öğretim görevlilerinin kaliteleri iyi, ilgileri berbat. Özel üniversitelerde okul imkanları çok iyi, öğretim görevlilerinin kaliteleri berbat, ilgileri iyi.

(Özel üniversite tercih ettiğime bin pişmanım.)

çok teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdığın için
    şu anda benim korkum açıkta olan mühendislerin sayısı.
    acaba sınavsız değilde ygs ile itü ödtü gebze yte myo gibi adı duyulmuş iyi bir yerden mezun olmak mı daha mantıklıdır. ?

• sen tercih yaptığında her şekilde sınavsız geçişte değerlendirileceksin. ygs puanı ile myo'lara yerleşemezsin (alan dışı olmadıkça)
  • mekatronik tercih etmek istiyorum.kocaeli'de ikamet ediyorum istanbuldaki myo lara yerleşme şansım düşük oluyor değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.