Şimdi Ara

Myp ile yatay geçiş Devamsızlık ve Sınavlara Girmeme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu sene Türkçe Diş hekimliği fakültesi kazandım. Sıralamam pek çok tıp fakültesine de yettiği halde orayı tercih ettim.

Lakin aralık ayının son haftalarına yaklaştığımız şu günlerde okuldan iyice soğuduğumu, beceremediğimi ve geleceğimin iyi olmadığını fark ettim. Okuldan da nefret ediyorum.

Neyse arkadaşlar lafı uzatmadan sene sonu myp ile uygun bir tıp fakültesine yatay geçiş yapmak istiyorum.

Şimdi bu andan itibaren diş hekimliğinde hiçbir derse ve sınava girmesem sene sonu yatay geçiş başvurusu yapabilir miyim?

Sıralamam 9700
    Başvuracağım yerler 10-11000 aralığında yerler olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Myp ile Yatay Geçişte Devamsızlık ve Sınavlara Girmeme

Myp ile yatay geçiş yapmayı planlıyorsanız, devamsızlığın ve sınavlara girmemenin önemli sonuçları olabileceğini bilmelisiniz. Yatay geçişte devamsızlık önemli mi? Evet, devamsızlık yatay geçişe engel olabilir.

Myp'de hazırlık sınıfında devamsızlıktan kalırsanız, yatay geçiş yapamazsınız. Devamsızlık oranınız yüksekse ve sınavlara girmezseniz de yatay geçiş hakkınızı kaybedebilirsiniz.

Yatay geçiş için gereken koşullardan biri, hazırlık sınıfını başarıyla tamamlamaktır. Bu nedenle, devamsızlıktan kalmanız veya sınavlara girmemeniz durumunda, yatay geçiş yapamayabilirsiniz.

Eğer devamsızlıktan kalırsanız veya sınavlara girmezseniz, yatay geçiş yapabilmek için hazırlık sınıfını tekrar okumanız gerekebilir. Bu da zaman ve emek kaybına neden olacaktır.

Myp ile yatay geçiş yapmak istiyorsanız, devamsızlığa dikkat etmeniz ve sınavlarınıza düzenli olarak girmeniz önemlidir. Böylece, yatay geçiş hakkınızı kaybetmez ve hedeflerinize ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yok mu bilen birileri

Sınavlara ve derslere girmesem ağustos ayında girmek istediğim okullar reddeder mi başvurumu
  • Sorun olmaz kardeşim.İstersen dondur okulu.Merkezi yatay geçiş ile geçersin.Sadece sıralamana bakıyorlar.Bende zar zor katlanıyorum suanki okuluma ve derslerime.Bir an önce yaz gelsinde geçiş yapıyım.Seninle aynı sorunları yasıyoruz suan :D
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Sorunsuz şekilde geçişimi yaptım.

Önceki okulumdaki devamsızlık sınavlara girmeyişime filan hiç bakmadılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı hocam bende çok tedirgin idim ama hiç gerek yokmuş disiplin cezası alma , puanın da geçeceğin yere yetsin yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkezi ek1 hakkınız saklı duruyor onu kullanın.
  • Myp ile Gitmek istediğim bölümden puanım 6 puan yüksek beni alırlar mı ve hiç okula gitmesem sınavlara girmesem yine de geçiş yapabilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XX
    4 ay önce açıldı
    Myp ile Yatay geçiş
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.