Şimdi Ara

Mysql 10 mb -sorun-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ücretsiz bir host sağlayıcısından host aldım.

Forum database si 10 mb. ve 1 ayda 7 mb doldu. 200 mb alanım var. benim anlamadığım. bu database yi dolduran nedir. ve 10 mb olunca sitem çöker mi?

ne yapmam lazım.???

• sen hep aynı mı kalacak sanıyorsun içerik ekledikçe db dolar bu nedenle mb artar forum tutunca mb yükseltmek zorunda kalırsın ama bu ücretsiz hostlarla olacak iş değil ver yılık 30-40 ytl sağlam olsun
  • İşte benim anlamadığım 200 mb alan yazı vs. ekledikçe doluyor. ama db neyle alakalı. yani o damı yazı vs. ekledikçe doluyor. o zman forum alanı 9 mb. felan oldu. ama database alanı 7 mb. yani aradaki fark neden. o zaman ikisinin de aynı dolması gerekmez mi. Ben anlamadım. :(
  • şimdi ftp ye attığın dosyaların mb ayrıdır db mb ayrıdır. yazı ekledikçe içerik ekledikçe db nin boyutu çıkar ama ftp ye dosya atarsan yükledğin doslayarın mb artra sonuçta ikiside birbirine eşit

200 mb alanın var
    100 mb dosyaların tutuyor
    100 mb db tutuyor
    toplamda 200 mb oluyor
  • Şimdi anladım. doğru öyle olması lazım. Çok Teşekkür ederim.
  • olayı anladıysan ne mutlu bana ama gerçekten güzel birşeyler yapmak istiyorsan free hostlarla ve domainlerle uraşma derim ama öylesine yapıyorsan bolca vaktin varsa uraş derim.
  • Db yi şişiren sebeplerden biriside loglardır yani istatistik ve kullanıcıların ziyaret bilgileri vs bir de forumda ki özel mesajlar bunlardan gereksiz olanları silerseniz forum db şişmez siteniz hızlı çalışır yedek vs kolay olur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.