Şimdi Ara

mysql cpu aşırı yüklenme sorunu (acil)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bulunduğum server dan ayrıldım tam yedek aldım lakin taşındığım server lar aşırı cpu sorunu yaşadığımı ve barınamıyacağımı söylüyorlar. bu sorunu çözebilecek ve serverında 5 gb alan 100 bw lınux cpanel özelliklerine sahip server sahiplerinin yardımına ihtiyacım var

leventt@forumvefa.com

acilllllllllll

• Toplam CPU kaç çıkıyor ve ne tür bir içeriğe sahipsiniz.?
  • pr 4 vb forum sitesi tekil hitimiz nazarlık gayet iyi yani .orta halli bir forum sitesi cpu 15 ile 80 arasında dolaşıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emesenli -- 24 Ağustos 2007; 17:18:51 >
  • önceki sunucuda CPU miktarı kaç olarak çıkıyordu onuda verebilirmisiniz acaba.
  • valla değerler abuk subuk yukarda verdim değerleri cıldırmamak elde değil...:(
  • CPU miktarını vermemişsinizki,

%10 mu, yoksa %20 mi daha azmı yoksa çokmu bunu soruyorum hiç bir yer, %10 dan fazlasını vermez. %10 veren yerlerde ücretlerde artış yapar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emesenli

pr 4 vb forum sitesi tekil hitimiz nazarlık gayet iyi yani .orta halli bir forum sitesi cpu 15 ile 80 arasında dolaşıyor..

burda yazmıştım dostum cpu sorunu teknik bir nedenden dolayı bu kadar yüksek çıkıyor benim bu sorunumu çözebilecek mantıklı fiyat verebilecek ve benimle uzun yıllar çalışabilecek bir server düşünüyorum ki bu piyasada 3 seneden beri varız..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pardon onu görmedim.

Siz en iyisi bir vps kiralayınız. Bu oranlarda kimse size hesap açmaz.

Aylık düşündüğünüz fiyat nedir isterseniz vps teklifi verebilirim.

Saygılar.
  • cpu sorununuz çözebilecek arkadaşlar var ise makul bir ücret karşılığında teknik destek almak istiyorum

leventt@forumvefa.com

teşekkürler
  • windows makinede barınabilirseniz cpu konusunda size yardımcı olabilirim

Bilginize,
  • quote:

Orjinalden alıntı: byLiLattah

windows makinede barınabilirseniz cpu konusunda size yardımcı olabilirim

Bilginize,

Maalesef linux makine lazım please help (türkçe yardım yazdık olmadı birde bunu denim dedim :D)
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.