Acaba Sql Server Management Studio gibi, Mysql'ide yönetebileceğimi bu tarz profesyonel bir management varmı?
İkinci olarakta acaba MsSql ile Mysql sorguları arasında fark varmı, yapısı vs. bir bilgi verebilirmisiniz? Ben Mssql sorgulamasını ve management studio kullanımını biliyorum ama Mysql hiç denemedim ve Web Sayfalarında Mysql'i kullanmak istiyorum...
Yada Sql Server Management Studio ile Mysql veritabanını yönetebilirmiyim?? Bu konuda bilgisi ve bilgileri olanlar eğer rica etsem paylaşabilirmi?
Bilgilerini paylaşana şimdiden çok teşekkür ederim...
Var. Mysql Front var mesela, bedava.
MySQL syntax ile MsSQL syntax arasında bazı farklar var. Mesela MSSQL'de bildiğim kadarıyla LIMIT yok. Bu tarz değişiklikler mevcut.
Evet onu duymuştum. En iyisi bumu yoksa ücretsiz diyemi önerdiğiniz budur?
Ayriyetten mesela ufak tefek işimi görecek sorgular aynımı??
Select * From Kategoriler Yada Create Database Deneme Yada Create Table Kategoriler Yada Select * From Kategoriler Inner Join Makaleler on Makaleler.ID = Kategoriler.ID Order By Kategoriler Yada Create Table Makalele ( ID int primary key not null, KatID int not null references Kategoriler(ID) )
vs.. gibi.. bunlar en azından şimdilik işimi görür diye umuyorum...
İlginize çok teşekkür ederim, sağolun...
Evet aynı MSSQL bilen birisi MYSQL de zorlanmaz birbirine benzer bazı ufak tefek farklar var . O farkları da yeri geldiginde internetten bakarak çözebilirsin.