Şimdi Ara

__==N-70 İle ilgili acil yardım yardım bekliyorum==__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar merak ettiğim konu şu
    Sağdan soldan edindiğim bilgiler kadarıyla n-70 de radyo dinlerken cızırtı ve menülerde yavaşlık olduğunu duydum ama bu sorunun yeni çıkan sürümlerinde çözüldüğü de söyleniyor.Kafamda bi sürü soru işareti var cızırtı ve yavaşlama varmı yokmu varsa hangi sürümlerde ? sorun olan sürümlerde bu sorunlar nasıl çözülebilir ??????
    ACİLEN YARDIM BEKLİYORUM !!...

• telefonu yeni aldin galiba telfonunda *#0000# yaparsan telfonun surumunu gorebilirsin
    telefona yuksek hafiza karti falan takarsan atiyorum benim gibi 1gb telefonda biraz yavaslma olabiliyor
    surume gelince bu telefonlarda genelde surum v3.0546.2.3 weriyo fakat 5 kusurlu bi wersiyonu cikti en son ben daha yukletemedim wakit bulup
  • quote:

Orjinalden alıntı: kabuto

telefonu yeni aldin galiba telfonunda *#0000# yaparsan telfonun surumunu gorebilirsin
    telefona yuksek hafiza karti falan takarsan atiyorum benim gibi 1gb telefonda biraz yavaslma olabiliyor
    surume gelince bu telefonlarda genelde surum v3.0546.2.3 weriyo fakat 5 kusurlu bi wersiyonu cikti en son ben daha yukletemedim wakit bulup

ya aslında telefonu daha almadım ama kazıklanmak istemiyorum doğal olarak
  • v 5.60 verisyonların hiç birinde bu sorunlar yok ...
  • benim kullandığım n70 de versiyon 5.609.la başlayandı ve yukarda saydığın problemlerin hiç birini yaşamadım.
  • N70in yavaşlığı doru ama yeni versiyonlarda öle bişe varmı bilmiorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BMW Mania

N70in yavaşlığı doru ama yeni versiyonlarda öle bişe varmı bilmiorum.

Yeni versiyonla hızı normal, hatta eskisine göre hızlı da diyebiliriz. Menüler arasında geçiş java telefonlarda olduğu gibi.
  • ben de versiyonu yükselttim gerçi benim sadece yavaşlıktan sorunum vardı o da düzeldi.gerçekten gözle görülür bi hızlanma oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.