merhaba arkadaşlar merak ettiğim konu şu Sağdan soldan edindiğim bilgiler kadarıyla n-70 de radyo dinlerken cızırtı ve menülerde yavaşlık olduğunu duydum ama bu sorunun yeni çıkan sürümlerinde çözüldüğü de söyleniyor.Kafamda bi sürü soru işareti var cızırtı ve yavaşlama varmı yokmu varsa hangi sürümlerde ? sorun olan sürümlerde bu sorunlar nasıl çözülebilir ?????? ACİLEN YARDIM BEKLİYORUM !!...
telefonu yeni aldin galiba telfonunda *#0000# yaparsan telfonun surumunu gorebilirsin telefona yuksek hafiza karti falan takarsan atiyorum benim gibi 1gb telefonda biraz yavaslma olabiliyor surume gelince bu telefonlarda genelde surum v3.0546.2.3 weriyo fakat 5 kusurlu bi wersiyonu cikti en son ben daha yukletemedim wakit bulup
quote:
Orjinalden alıntı: kabuto
telefonu yeni aldin galiba telfonunda *#0000# yaparsan telfonun surumunu gorebilirsin telefona yuksek hafiza karti falan takarsan atiyorum benim gibi 1gb telefonda biraz yavaslma olabiliyor surume gelince bu telefonlarda genelde surum v3.0546.2.3 weriyo fakat 5 kusurlu bi wersiyonu cikti en son ben daha yukletemedim wakit bulup
ya aslında telefonu daha almadım ama kazıklanmak istemiyorum doğal olarak
v 5.60 verisyonların hiç birinde bu sorunlar yok ...
benim kullandığım n70 de versiyon 5.609.la başlayandı ve yukarda saydığın problemlerin hiç birini yaşamadım.
N70in yavaşlığı doru ama yeni versiyonlarda öle bişe varmı bilmiorum.
quote:
Orjinalden alıntı: BMW Mania
N70in yavaşlığı doru ama yeni versiyonlarda öle bişe varmı bilmiorum.
Yeni versiyonla hızı normal, hatta eskisine göre hızlı da diyebiliriz. Menüler arasında geçiş java telefonlarda olduğu gibi.
ben de versiyonu yükselttim gerçi benim sadece yavaşlıktan sorunum vardı o da düzeldi.gerçekten gözle görülür bi hızlanma oldu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme