Gift kart alımına da verir mi? Deneyen oldu mu tüm mesajlara bakamadım? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
N Kolay Black Friday Kampanyası (1500/300) (7. sayfa)
-
-
Kampanya tarihleri arasi ilk diyor burada hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Açıkçası 1500 harcama çok fazla bu 400 olaydı 80 vereydi şimdiye herkes alışverişini yaptıydı. Azıcık aşım ağrısız başım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Amazondan hediye kartı almaya çalışıyorum ama sürekli 1000 tl cüzdan sınırı hatasını alıyorum.. hediye kartını alabilenler taktik verirse sevinirim.
bi sen mi akıllısın
Şikayetiniz alınmıştır.
-
Hocalarım AliExpress ten alışveriş yapacağım deneyen oldu mu acill
-
bence gayet iyi 1500
arkadaşlar amazonda iki üç kez denedim en sonunda mesaj geldi ödeme sorunu giderilmiştir diye ve 1900 TL civarı parayı amazon üzerinde harcadım :) 300 TL iade de gelirse tadında yenmez artık :D
-
Nkolay sanal karta para yüklersek hata veriyor sizde de durum böylemi?
-
aybaşında 2 kere alışveriş yaptım sıkıntı olmadı birini izico posunda birini ae london posundan çekti
-
hocam 3d sms geliyor mu sizde? bende gelmiyor maalesef.. ve uygulamadan mı alışveriş tamamladınız?
-
bana da gelmiyor ama ödeme red yedikten sonra iki kere daha aynı seçeneği seçip tamamla dedim ikincisinde çekti artık
-
-
vodafone yanımda'da 1500 opet kart aldım,umarım iade gelir.
-
Sektör ne geçiyor o önemli.
Amazondan 3300 liraya buds 2 pro siparişi geçtim sanal kartıyla n kolayın. 300 iade gelse 3000 liraya geliyor kulaklık.
amazon da 10 kez falan denedikten sonra kullanabildim kartı
-
Sanal kartla karekod kullanarak ödemek istedim, işlem limiti üstünde hatası verdi. Kart da yok fiziki. Saçma
ben uçak bileti aldım 1700 tl ye, sonra bileti iptal ettim. 800 tl iade yatacak. şimdi tekrar 1500 tl harcasam kampanyadan yararlanırım heralde ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X