ya ntv ye bu adam cıkarken pazarlık yapmış telekomun reklamı programı protesto edin programı saldırın
+1 yalaka yalak sorular soruyor
nerdeee şöyle yırtıcı bir gazeteci olacak , kendisi de kullanmış olacak , olayın farkında olacak
quote:
Orjinalden alıntı: ilkerinanç
NTV ye sormuslar.."neren egri" nerem dogruki demis...
anlayana....
arkadaslar soruları daha kısa ve öz olarak sorsaydınız keşke bende kısa ve net şekilde sordum bakalım ama adam lafı evirip çevirip konuyu saptırıyor
yine aptalca sorular soruluyor kimse asıl soruyu sormuyor yada ntv buna ızın vermıyor.gecen seferde aynıydı yine benzer sorular ...celal pir de biseyden anladıgı yok .yazıklar olsun...
istenılen bumuydu verılen bumuydu onu sordum
bu celal pir salağına nerden mesaj atarım ben Deli olacam ben burda..
Dediğim gibi arkadaşlar sorulacak sorular önceden belirlenmiş önüne konmuş adamda cevabını hazırlamış!!! Kalemle işaretliyor cevaplanan soruları ve arada önünden okuyor!!!
quote:
Orjinalden alıntı: pulp
yine aptalca sorular soruluyor kimse asıl soruyu sormuyor yada ntv buna ızın vermıyor.gecen seferde aynıydı yine benzer sorular ...celal pir de biseyden anladıgı yok .yazıklar olsun...
en iyisi telefonla arayıp söylemek..
ARKADAŞLAR soruların tarifelerele ilgisi kalmadı
ya kardesim benim anlamadıgım birsey var... kota yuzde 90 kullanıcıya yetiyormus isteselerde kotayı doldurmuyorlarmıs cogu kullanıcı2 GB kota bile kullanmıyormus.. tamam kardesim o zaman kimse kotayı doldurmuyorsa niye korkuyorsunki o zaman.ver 15 GB-20GB kota dolduran doldurur doldurmayan doldurmaz bir sonraki aya devretmiyorki zaten...madem yuzde 90 kullanıcı 2 gb kotayı doldurmuyor sorun ne o zaman...sen kotayı artırınca 2gb kullanan 10 gb mi kullanacak birdenbire....
yok ya mantık arıyorum bende bunlarda neyse.... demekki havasında suyunda var bu memleketin... elin yabancısı bile bir sure kalınca mantıktan uzaklasıyor...
konu dışına cıktı ntv,de .
Gene aynı şey oldu, bi soru fiyatla ilgili bi soru kotayla bi soru da baglantı kopukluğuyla ilgili hepsine kaçak-yalan cevaplar
yok telekomun hedefleri yok telekomun çalışmaları, ayıptır ya hala hayal dünyasında yaşıyanlar var bu ülkede!!!
bence soruları doany kendi hazırlamış celal pir e vermiş bunları bunları sorucan diye bu kadar çanak sorular olmaz adam programa telekomun reklamını propagandasını yapmaya çıkmış belli
Arakadaşlar kaliteyi artırmışlar öyle dedi
keşke interaktif bi sistem olsa evden Doanyi dövmek istiyorum karşımda kıl kıl konuşuyo şu an
soruların onceden verildigi belli.. celal pir okuyor soruyu adam anında cevap vermeye baslıyor, ve kisilere ismiyle tesekkur ediyor... yabanci birinin turkce bir ismi gormeden telafuz etmesi cok zordur.. adam cok rahat "omer" diyebiliyor