Şimdi Ara

N NTV'YE SORUN'DA BUGÜN 'ADSL TARİFELERİ' (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben ntv ye küfür etmeye başladım yazıom durmadan sizde yazın
  • Doany e koca bir HADİ LEYYNNN

çok sayıda izleyiciden gelen öneri.

TT türkiyedeki 2. en büyük gelirli şirket ama 256K bağlantı var Bunu kaldıralım artık
  • 10 bin kişi 256 kullanıyormuş 1.6 milyon kişide 3 gb limitli neden dikkate alınmadıgımız belli oldu.
  • Satmaya devam edelim yabancıya parça parça herşeyimizi devam edelim alın sonucu !!!
  • Atıl Megabyte gibi bir kavram kullandı ki koptum resmen , kardeşim madem atıl megabyte var ozaman ver işte o atıl megabyte ı kotalı vatandaşa 10-20 gb kota yap atıl olmasın kullanılsın

adam aynı politikacı gibi konuşuyor , alışmış ortama , yatığı dandik bir işi süper gibi göstermeye çalışıyor

ahhha

şimdi de eski günleri hatırlamamız lazım dedi , " Halinize şükredin diyor"

evet ya adam araziye uymuş...
  • 10 bin kişi aylık 30 gb indirse bir tane sınırsız kullanıcı 60 sınırlı kullanıcıya tekabül ediyor.Yani 600.000 sınırlı kullanıcının kullandığını biz kullanıyoruz.Bunu biliyor o adamlar.Bize güzellik yapmazlar abii..
  • quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

Satmaya devam edelim yabancıya parça parça herşeyimizi devam edelim alın sonucu !!!

özelleştirmenin sonucu değil ki bu. Tekelci zihniyetin sonucu. Özelleştirilmeden önce de böyleydi. Yani ister devlet olsun, ister özel; tekelci olduktan sonra birşey değişmiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çatkıdı

Sorduğum sorulardan örnekler
    1) Podcast'ler, videolar gibi görsel medyanın arttığı internet ortamında 9GB kota şaka gibi. Normali 50GB'dan başlamalı diyerek örnek linkler verdim ingiltereden.
    2) Neden türkiyede ADSL dağıtan farklı şirketlerin aynı tarifeler için fiyatları kuruşu kuruşuna aynı bu size de biraz garip gelmiyor mu? Sektör ne zaman özelleşicek?
    3) Ev kullancıları için ne zaman 2MB sınırsız baglantı makul düzey olan 50YTL seviyesine inecek kesin bir zaman verebilirler mi?
    4) Avrupada çoğu şirketin aynı tarife için ev kullanıcıları ve şirketler için farklı fiyatlar alıyorlar bizde neden yok? Asıl bandwith'i dolduranlar şirketler onlar daha fazla ödemeli.

Baba helal olsun sorun çıktı ünlü oldun

3) Ev kullancıları için ne zaman 2MB sınırsız baglantı makul düzey olan 50YTL seviyesine inecek kesin bir zaman verebilirler mi?

Ama cevabı alamadık tabiiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 20 Temmuz 2006; 14:39:31 >

• KOTalı INTERNET cıkartan telekomun CANI CEHENNEME YAKINDA KOTALI DISINDA NET KALMICAK BAKIN BEN SIZE SÖLEYIM kısılıksızler
  • bu iş bizim kullanıcımızdan kaynaklanıyor 3 gb bile dolduramayınca adamlarda sorun yok görünüyor verilerde,onun üstünede bu fiatlarlar ve sınırlamalar oluşuyor.
  • fiyatları sadece maliyetler olarak değil, yatırımda yapmak için yüksek tutuyoruz demek istiyor

yani fahiş fiyat uygulandığını bir anlamda biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: xpress

quote:

Orjinalden alıntı: Çatkıdı

Sorduğum sorulardan örnekler
    1) Podcast'ler, videolar gibi görsel medyanın arttığı internet ortamında 9GB kota şaka gibi. Normali 50GB'dan başlamalı diyerek örnek linkler verdim ingiltereden.
    2) Neden türkiyede ADSL dağıtan farklı şirketlerin aynı tarifeler için fiyatları kuruşu kuruşuna aynı bu size de biraz garip gelmiyor mu? Sektör ne zaman özelleşicek?
    4) Avrupada çoğu şirketin aynı tarife için ev kullanıcıları ve şirketler için farklı fiyatlar alıyorlar bizde neden yok? Asıl bandwith'i dolduranlar şirketler onlar daha fazla ödemeli.

Baba helal olsun sorun çıktı ünlü oldun

Ama cevabı alamadık tabiiki

adam bu soruyu bile kıvırdı şu anda zaten 1mbit yaptık inşallah 2 de yaparız diyor sanki biz ona limitliyi soruyoruz ama adam işine geldiği gibi kıvırıyo

• quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: esenlik

Satmaya devam edelim yabancıya parça parça herşeyimizi devam edelim alın sonucu !!!

sebebi acaba AKP hükümeti mi
    yakında bunlar bizi de özelleştirip satıcaklar

Sadece AKP değil son 20 yıldaki tüm hükümetler...
    Özelleşsin ama 3 kuruş fazla veriyor diye yabancıya değil!!!
    hem zaten 10 yıl evvel 30 milyar dolara satılmayan TT bunlara 6 milyar dolara satılmadımı???

• Şu paul'un tipine bi bakın adam ne kadar silik bi insan.TAm bi yalaza
  • Aldınız mı cevabınızı

ilk sayfada dedim ben.Acaba ne bekliyordunuz.Adama 256 olayını soruoyorsun a dan girio z den çıkıyor ama 256 ile ilgili birşey yok.

10 bin sınırsız varmış.Bu 10 bin i 512 yapmak bu kadar mı zor.Sormazlar ama bunu.

Gelde küfür etme ya.Alacam 1024 Paso upload.Yeter.
  • haklısında bu düşük kullanım insanların sadece ve sadece kota korkusundan kaynaklanıyor..
    bunu açıkça soran bir adam çıkmadımı allah aşkına yaa...

quote:

Orjinalden alıntı: candid

bu iş bizim kullanıcımızdan kaynaklanıyor 3 gb bile dolduramayınca adamlarda sorun yok görünüyor verilerde,onun üstünede bu fiatlarlar ve sınırlamalar oluşuyor.
  • rezillik bu ya adamalr türklerle dalga geciyor ntv de çok şerefsiz bi program yaptı bu tamamen hazırlanmış bir program burda telekomun reklamı vardı ben başka bir şey görmedim NTV rezil bir kanalsın adam soruları hiç düşünmüyo bile bu sorularda kesin ntv kendi hazırladı
  • soruları emaille ulaştırın ben cevaplayamam dedi
  • ahanda program bitti
  • bitti!!! anladıgım 256 hayat gene yok .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.