hakkını yemeyelim memet ekinalan anadolunun saf çocuğu , yalan söylemeyi beceremiyoo , bak doany e ne güzel evirip çeviriyo
hatta " öğrencilerimiz , öğretmenlerimiz ..." gibi BABA can kelimeleri bile var
adam vatandaş bile değil , öğrencilerimiz diyo , nerden senin öğrencin oluyo denyo
kendini milletvekili zannetti herhal
quote:
Orjinalden alıntı: YellowBase
Ne olursa olsun şunu söylemeden geçemeyeceğim. Kalite farkına bakın arkadaşlar, memet nerde, Dr Paul Doany nerede? Memet olsa geçen seferki gibi lafı ağzında geveler dururdu.
Bu arada dikkat edildi mi, 2 Mbit sınırsız 1 sene içinde 50 YTL civarlarına düşecekmişl. Hiç inanasım yok ama...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Huhukomsu
Yazıklar olsun.
Yemin ederim ki "bu ülkede neyin ne olduğunun farkında olan gençlerde olmasa ZERRE UMUDUM OLMAYACAK BU MEMLEKETTEN!"
O "neyin ne olduğunu bilen gençler" 1:10000 (kontrast oranı gibi oldu ama) olduğu için bu millet "aptal-koyun" sıfatından bir türlü kurtulamıyor.
biz koyun olduk onlar da çoban, bu düzen değişmeli ASILIN UPLOADLARA
Bende sınırsız kullananlardanım adam açık açık diyor sınırsız kullanan abone sayımız çok az çoğu limitli kullanıyor bu yüzden onların taleplerini göz önüne almalıyız diyor. Adamın biri sordu 2 MBIT sınırsız bağlantıyı 49 YTL'ye ne kadar bir süre içinde göreibliriz mesela 1 yıl olurmu diye Verdiği cevap olabilir olumlu bir değerlendirme dikkate alacağız.
Klasik bürokrat cevabı artık o 1 rakamının yanına bir sıfır koyup beklemeye başlayabiliriz...
walla sizi bilemem ama benim sonum belli oldu:
ben bir 256 kullanıcısı olarak ölüp gidecem bu dünyadan
PROGRAM BİTTİ ARKADASLAR "NTV'YE SORUN"
YA INANILMAZ BAZI GELEN SORULAR VARDI... HERSEY İİ HOSMUŞ GİBİ.... HİC TEPKİLİ Bİ SORU YOKTU? NTV BU SORULARI NASIL SORMAZ.....
SORULAN BİR SORUDA "2 Mbit sınırsız 50 ytl ucretlen 1 sene sonrasında gerceklesitirebilir mi?" sorusuna PAUL "EVET OLABİLİR.MAKUL GORUNEN HEDEFLER İCINDEDİR" DEDİ COK ŞASIRDI.... EGER 1 SENE SONRA BU GERCEKLESİRSE KIRMIZI KAR YAĞAR HERHALDE... YADA DUNYA YORUNGESINDEN OYNAR...
quote:
Orjinalden alıntı: xpress
quote:
Orjinalden alıntı: Çatkıdı
Sorduğum sorulardan örnekler 1) Podcast'ler, videolar gibi görsel medyanın arttığı internet ortamında 9GB kota şaka gibi. Normali 50GB'dan başlamalı diyerek örnek linkler verdim ingiltereden. 2) Neden türkiyede ADSL dağıtan farklı şirketlerin aynı tarifeler için fiyatları kuruşu kuruşuna aynı bu size de biraz garip gelmiyor mu? Sektör ne zaman özelleşicek? 3) Ev kullancıları için ne zaman 2MB sınırsız baglantı makul düzey olan 50YTL seviyesine inecek kesin bir zaman verebilirler mi? 4) Avrupada çoğu şirketin aynı tarife için ev kullanıcıları ve şirketler için farklı fiyatlar alıyorlar bizde neden yok? Asıl bandwith'i dolduranlar şirketler onlar daha fazla ödemeli.
Baba helal olsun sorun çıktı ünlü oldun
3) Ev kullancıları için ne zaman 2MB sınırsız baglantı makul düzey olan 50YTL seviyesine inecek kesin bir zaman verebilirler mi?
Ama cevabı alamadık tabiiki
ya bu doany politikacı da olur bu ülkede..bu kadar kıvırmaca bu kadar alttan alımaca gormedim..her sıkıştırıcı soruya "aman cok guzel soru " diyip bu oneriyi dikkate alıcaz falan falan..sonuc 0. arkadasın sorusuna da aynı şekilde "güzel fikir 1 sene icinde yapılması makul dedi" yerseniz artık.. ayrıca benim gibi 256kb sınırsızlar icin de direk azınlık dedi :) bizim ihtiyaclarımızı anlayıp oyle yapıcaklarmış bişey..bizim ihtiyacımız nolucak a be doany kotalı tarifelerin hızlarını artırırken sınırsız baglantılarınkini de artır..sanki 256k sınırsızlar senden opucuk istiyor daha hızlı baglantı istiyor ne isticekler.bilmiyor sanki şaka gibi ya walla sinir oldum..
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Huhukomsu
Yazıklar olsun.
Yemin ederim ki "bu ülkede neyin ne olduğunun farkında olan gençlerde olmasa ZERRE UMUDUM OLMAYACAK BU MEMLEKETTEN!"
O "neyin ne olduğunu bilen gençler" 1:10000 (kontrast oranı gibi oldu ama) olduğu için bu millet "aptal-koyun" sıfatından bir türlü kurtulamıyor.
Neyin ne olduğunu bilen gençlerden kastım sizlerdiniz.
NTV'nin anketinde her şeyden memnun olan kişiler nasıl ezik kişiler çok merak ediyorum? Hangi çağda yaşıyorlar.Hayatlarında online gazete okumaktan başka ne iş yapmışlardır çok merak ederim.
Koca CNNTURK'te haberi hazırlayan kişi hızların 1 Megabyte olduğunu söyleyebiliyorsa, NTV'de iyi program yapan bir kişi bile böyle sorular sorabiliyorsa...
Medya Türkiye'deki gençlerin kaç yıl gerisinde acaba? Cahil cühela orduları.
quote:
Orjinalden alıntı: meco
walla sizi bilemem ama benim sonum belli oldu:
ben bir 256 kullanıcısı olarak ölüp gidecem bu dünyadan
Ben de...
quote:
Orjinalden alıntı: [ReNoVaTiO]
PROGRAM BİTTİ ARKADASLAR "NTV'YE SORUN"
YA INANILMAZ BAZI GELEN SORULAR VARDI... HERSEY İİ HOSMUŞ GİBİ.... HİC TEPKİLİ Bİ SORU YOKTU? NTV BU SORULARI NASIL SORMAZ.....
SORULAN BİR SORUDA "2 Mbit sınırsız 50 ytl ucretlen 1 sene sonrasında gerceklesitirebilir mi?" sorusuna PAUL "EVET OLABİLİR.MAKUL GORUNEN HEDEFLER İCINDEDİR" DEDİ COK ŞASIRDI.... EGER 1 SENE SONRA BU GERCEKLESİRSE KIRMIZI KAR YAĞAR HERHALDE... YADA DUNYA YORUNGESINDEN OYNAR...
ya o soruyu doany kesin yanlıs anlamıstır yoksa hayatta öyle bisey demez, dedirtemezsinizde...
olay budur, gidin kotalı kullanın bizde para kazanalım diyo adam işte
geçen sene kim organize etmişti eylemi? istanbul ve ankara'da?
Mail yolu ile ntv ye en derin sevgilerimi gönderdim
Hak ediyorlar ama
adam kıvırdı durdu
BU ARADA BU 10.000 KİSİ MUHABBETINE KAFAM TAKILDI ARKADASLAR... SINIRSIZ KULLANAN INSAN SAYISI 10.000 CİVARINDA DEDİ PAUL....
YA BU ISTE BU KANDIRMACA VAR.... 2 MILYON ADSL KULLANICISI YOK MU BU TURKİYEDE .... EVET PAUL KENDİ AGZI 1.6 MİLYON CİVARINDA KOTALI KULLANAN KISI VAR DEDİ 2-1.6 MİLYON = 10.000 KİSİ Mİ YAPIYO.....
YALAN SINIRSIZ KULLANICALARI EZMEK İSTIYOLAR ... SAYIYI AZ DEYİP TURKIYEDE EN AZ 150-200 BİN SINIRSIZ VARDIR.. CUNKU BEN EMINIM Bİ ARA 2MİLYON UYENİN %10'A YAKINI SINIRSIZ DİYOLARDI
aslında "çok güzel bir soru" nun anlamı kardeşim böyle bir şey olmayacak sen unut bu olayı demenin kısa ve net yoludur
1 sene sonra 2048 sınırsız bağlantı 49 ytl olacak diye birşey yok. adam ya sınırsız olduğunu anlamadı ya da kıvırttı. çünkü dediki zaten şimdi 1024lerden bahsediyoruz 1 sene sonra 2048 olabilir tabiki dedi yani limitlilerden bahsetti
Öncelikle Ekinalan gibi bir cahil yok karşımızda... (Hiç olmazsa bişiler biliyor) İkincisi adam bence farkında rezilliğin... üçüncüsü söylediklerine bakılırsa altyapı REZALET (yani bi b.k olmıcak)... dördüncüsü bir yıl daha beklicez bişi olmıcak, 10 yıl daha beklicez belki olucak...
Bizi azınlık görüyorlar... Madem 10.000 kişiyiz hızımızı artırsanız NOLUCAK????? Çok mu yicez???
cidden bu 10bin sınırsız kullanıcı var dedi bu adam..bana da pek dogru gelmedi var mi bu konu hakkında bilgisi olan..1.6milyon kullanıcıda 10bin sınırsız dedi ya atılır da bu kadar da atılır mı ?
ben uydu bağlantısı alıcam 1024 ü uploada veririm yine 49 a gelir 2mb uydu 20 dolar zaten