Şimdi Ara

N NTV'YE SORUN'DA BUGÜN 'ADSL TARİFELERİ' (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
4.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: waraxe

cidden bu 10bin sınırsız kullanıcı var dedi bu adam..bana da pek dogru gelmedi var mi bu konu hakkında bilgisi olan..1.6milyon kullanıcıda 10bin sınırsız dedi ya atılır da bu kadar da atılır mı ?

tabi 10bin sınırsız olur çünkü tanıdığım bütün 256k sınırsızlar bağlantıyı paylaştırıyor. Yani 10binX5 dersek 50 bin olur

telekomun 256k sınırsızdan kazandığı para 3gb 512k nın yanında hiçbişey bu nedenle hep limitliye yatırım kayırma yapılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpress -- 20 Temmuz 2006; 15:14:03 >
  • Bir sene içinde 2mbit 50 milyon yapabilirz cevabıda çok muallak zaten.Ayrıca orda sınırsız değilde sınırlı olarak bile anlamış olabilir o soruyu.Celal Pir'e en derin sevgilerimi bende ilettim entellektüel geçinip araba programları yapacağına adam gibi soru soran bir gazeteci olsun önce.Türkiyenin en pahalı interneti diye programa giriş yapıyor ama gerisi yok.Neymiş 18 dolarmış kotalı Türkiyede Fransa,Almanya ve İngilteredede durum aynıymış hadi ordan orda fiyat belki 18 dolar ama kota 3,6 yada 9 gb değil en az 50gb.Yazıklar olsun Celal Pir'e iki tane teknik konulardan anlayan adam koyamamış yanına.
  • Bu konudaki kullanıcılar: greenman58, FATALcan, Converge, electronics, bladey, __sin__, gprsmania, FrEaK35, waraxe, NOdex, KontG, karizma2, Hunter_one, speedy, corsair100, greenflash, gecemavisi, casual, Karizmaunl, draliaydin, alp_82, guguk, barcamilan, Onicon, wi_fiii, bLUeANgEL_met, waterman, koraykoru, Logic_Man, Faux Carnival, diamondmonster, esenlik, REM1903, BJKKKKK, Slammer, tr5454

topic çoştu arkadaslar...!!!

bu açıklamalardan sonra ne yapacaz şimdi elimiz kolumuz baglı kaldı..!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: FrEaK35

1 sene sonra 2048 sınırsız bağlantı 49 ytl olacak diye birşey yok. adam ya sınırsız olduğunu anlamadı ya da kıvırttı. çünkü dediki zaten şimdi 1024lerden bahsediyoruz 1 sene sonra 2048 olabilir tabiki dedi yani limitlilerden bahsetti

bide icinden"oh oh biz 29 YTL ye 3 gb kotalı 2048 vermeyi planlıyoduk adamla 49 YTL diyolar.zannettigimizden de kerizmis bunnar"demistir adam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya kardesim benim anlamadıgım birsey var...
    kota yuzde 90 kullanıcıya yetiyormus isteselerde kotayı doldurmuyorlarmıs cogu kullanıcı2 GB kota bile kullanmıyormus..
    tamam kardesim o zaman kimse kotayı doldurmuyorsa niye korkuyorsunki o zaman.ver 15 GB-20GB kota dolduran doldurur doldurmayan doldurmaz bir sonraki aya devretmiyorki zaten...madem yuzde 90 kullanıcı 2 gb kotayı doldurmuyor sorun ne o zaman...sen kotayı artırınca 2gb kullanan 10 gb mi kullanacak birdenbire....

yok ya mantık arıyorum bende bunlarda neyse....
    demekki havasında suyunda var bu memleketin...
    elin yabancısı bile bir sure kalınca mantıktan uzaklasıyor...

Aynen ya, kullanıcıların çoğu kotayı geçmiyormuş yani adam öyle bir konuşuyorki sanki biz kotayı aşsak yani herkez kotassını aşsa telekom kotayı arttıracak herşey vatandaş için canım!
    Doany gel buraya

• quote:

Orjinalden alıntı: xpress

quote:

cidden bu 10bin sınırsız kullanıcı var dedi bu adam..bana da pek dogru gelmedi var mi bu konu hakkında bilgisi olan..1.6milyon kullanıcıda 10bin sınırsız dedi ya atılır da bu kadar da atılır mı ?

tabi 10bin sınırsız olur çünkü tanıdığım bütün 256k sınırsızlar bağlantıyı paylaştırıyor. Yani 10binX5 dersek 50 bin olur

telekomun 256k sınırsızdan kazandığı para 3gb 512k nın yanında hiçbişey bu nedenle hep limitliye yatırım kayırma yapılıyor

bak bu doğru adam herkesin ayrı hat almasını istediği için "hızı arttırmıyor, fiyatı düşürüyor" olabilir

• Birisi "Doany" e bu sayfanın linkini mail atsın tercüman tercüme etsin tepkisini gerçekten görmek isterdim
  • quote:

Ben de yanlış mı duydum diyordum. Doğru duymuşum demek ki. Gerçekten de attı.

Bir kere 1.6 milyon değil 2 milyon abonesi var hatta 2 milyonuncu abone laptop mu ne almıştı. İkincisi 10.000 sınırsız olamaz. Çünkü sadece 50.000 personeline 2mbit sınırsız veriyorlar. Biz %10 olsak bile 200.000 sınırsız eder bu. Ne 10.000'i? Biz 200.000+ 50.000 telekom personeli= 250.000 en azından. Yalancı adam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glyph -- 20 Temmuz 2006; 15:21:31 >

• Arkdaşlar madem 10.000 kişiyiz. Toplanalım BİZ AZINLIK DEĞİLİZ diye eylem yapalım!!! ÇOK SES GETİRİR BENCE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hunter_one

quote:

Orjinalden alıntı: ilkerinanç

ya kardesim benim anlamadıgım birsey var...
    kota yuzde 90 kullanıcıya yetiyormus isteselerde kotayı doldurmuyorlarmıs cogu kullanıcı2 GB kota bile kullanmıyormus..
    tamam kardesim o zaman kimse kotayı doldurmuyorsa niye korkuyorsunki o zaman.ver 15 GB-20GB kota dolduran doldurur doldurmayan doldurmaz bir sonraki aya devretmiyorki zaten...madem yuzde 90 kullanıcı 2 gb kotayı doldurmuyor sorun ne o zaman...sen kotayı artırınca 2gb kullanan 10 gb mi kullanacak birdenbire....

yok ya mantık arıyorum bende bunlarda neyse....
    demekki havasında suyunda var bu memleketin...
    elin yabancısı bile bir sure kalınca mantıktan uzaklasıyor...

Aynen ya, kullanıcıların çoğu kotayı geçmiyormuş yani adam öyle bir konuşuyorki sanki biz kotayı aşsak yani herkez kotassını aşsa telekom kotayı arttıracak herşey vatandaş için canım!
    Doany gel buraya

sanki kotayı 20-30 gb yaptılar da millet aşmadı. tamamen yuvarlak sozlerle goz boyayip kıvırdı adam..artık telekomdan bişey beklemiyorum. 256 sınırsıza devam..download yaparken neti kullanamamaya devam..download icin tum gun pcyi acik bırakmaya devam. kısacası eziyete devam ..

• quote:

Orjinalden alıntı: KontG

Arkdaşlar madem 10.000 kişiyiz. Toplanalım BİZ AZINLIK DEĞİLİZ diye eylem yapalım!!! ÇOK SES GETİRİR BENCE

Yapalım bence de. Zaten başka seçenek kalmadı. Geçen sene İstanbul ve Ankara'da kimler organize etmişlerdi, Tuder'e falan haber vermişlerdi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenflash

aslında "çok güzel bir soru" nun anlamı kardeşim böyle bir şey olmayacak sen unut bu olayı demenin kısa ve net yoludur

yada

"cok güzel bir soru" yahu biz hic düsünmedik bunu, simdiye kadar hic aklımıza gelmedi sen nasıl oldu da bunu bulabildin helal olsun tarzında baslayıp, biz salakmıyız sen avcunu yalarsın demenin kibarcası
  • Bize AZINLIK dediğine PİŞMAN OLACAK O ADAM!!!!!

Utanmasa KOYUN dicek yemin ediyorum... siz 10.000 kişilik koyun sürüsüsünüz demek istyor!!!!
  • Soruları Ekinalan hazırlayıp sorsaydı ancak bu kadarı olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: meco

quote:

aslında "çok güzel bir soru" nun anlamı kardeşim böyle bir şey olmayacak sen unut bu olayı demenin kısa ve net yoludur

yada

"cok güzel bir soru" yahu biz hic düsünmedik bunu, simdiye kadar hic aklımıza gelmedi sen nasıl oldu da bunu bulabildin helal olsun tarzında baslayıp, biz salakmıyız sen avcunu yalarsın demenin kibarcası

bu sebeple bütün herşeyi unutalım olacaklara hazırlanalım

512ler 1024 olup limit 3GB kalacak.
    256K lar 256 kalıp fiyatta belki indirim olacak.
    Telekom çalışanları 2mb limitsizin zevkini çıkarcak.
    Biz tartışmalara dvm etcez ama değişen hiçbişey olmayacak.
    Sonuçta yine kazanan TELEKOM kaybeden İnternet kullancıları olacak

• slm

yakında tarihteki ilk internet isyanı güzel memleketimde çıkacak sanırım

ben şirketimde ilk özelleştiği dönemlere bir adsl arızası yaşayınca santral e gitmiştim orada adsl portlarını gördüm
    (gittiğim santral istanbul un en önemli santrallerinden biriydi) simsiyahtı oradaki abi bana allah için yardımcı oldu ama diğerleri ağzında sigara ortalıkta dolanıyorduu.ve adsl portları pas içindeydi.dediklerine göre ne kadar temizlersen temizle bu hale geliyormuş

adamlar kesinlikle var olan hatlara ve portlara bakım yapmıyorlar.

ama fiyat olarak çok ucuzmuşuz .

şu vi-max gelsin görecekler hanyayı konyayıı

• quote:

Orjinalden alıntı: xpress

quote:

Orjinalden alıntı: meco

quote:

yada

bu sebeple bütün herşeyi unutalım olacaklara hazırlanalım

512ler 1024 olup limit 3GB kalacak.
    256K lar 256 kalıp fiyatta belki indirim olacak.
    Telekom çalışanları 2mb limitsizin zevkini çıkarcak.
    Biz tartışmalara dvm etcez ama değişen hiçbişey olmayacak.
    Sonuçta yine kazanan TELEKOM kaybeden İnternet kullancıları olacak

512 1024 olup 3gb kalır ama 256 ları 1024 3gb kotalı yapmakiin evlerine çicek falan yolarlar su an onları cok rahatsız edıyo 256 ların sınırsız olması ama İNADINA 256!!!

• şimdi hiç bir gelişme yokmu yeni tarife falan.pazartesi açıklama yapacaklardı hiç bi şey yok.ben daha hiç bir yerde yeni tarife görmedim.gören varsa link versin.tkdan dönen tarifeler var ama daha kesin bi şeyy hala yok sanırım dimi.hay ben böle işe ya.256 sınırsız kullanan kardeşlerim bizler üvey evlatız napalım.hakediyoruz
    bilgisayardan soğutuyolar bunlar insanı.bi fragman izlerken beklemekten canım sıkılıyo ya harcanan vakitte cabası ayıp ya bu kadar
  • Ölürüm de SINIRSIZDAN VAZGEÇMEM!!!

Kimse bize engel KOYAMAZ!!!
  • Abi 10 bin demedi, "ten tousands" dedi yani on binler dedi ama çeviri 10 bin olarak yapıldı kaldıki 10 binler dese bile gene az...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.