arkadaşlar biraz daha bütçenizi zorlayın sizde geçin sınırsıza bunlara hak. az önce kontrol ettim 20 günde 36 GB indirmişim
quote:
Orjinalden alıntı: karizma2
şimdi hiç bir gelişme yokmu yeni tarife falan.pazartesi açıklama yapacaklardı hiç bi şey yok.ben daha hiç bir yerde yeni tarife görmedim.gören varsa link versin.tkdan dönen tarifeler var ama daha kesin bi şeyy hala yok sanırım dimi.hay ben böle işe ya.256 sınırsız kullanan kardeşlerim bizler üvey evlatız napalım.hakediyoruz bilgisayardan soğutuyolar bunlar insanı.bi fragman izlerken beklemekten canım sıkılıyo ya harcanan vakitte cabası ayıp ya bu kadar
http://www.ttnet.net.tr/adslucret.htm yeni tarifeler bunlar ve kesin. Doany de yalanlamadı yani. Doany dedi ki 10.000'lik sınırsız kullanıcının ne istediğini anlamaya çalışıyoruz. O yüzden 1024 6gb'a geçebilirler dedi 49 ytl'ye
ARKADASLAR SAKIN SINIRSIZ 256 OLANLAR SINIRLI 1 MBİTE GECMEYİN.... ADAMLARIN IŞINE GELIR....
quote:
Orjinalden alıntı: Glyph
quote:
Orjinalden alıntı: karizma2
şimdi hiç bir gelişme yokmu yeni tarife falan.pazartesi açıklama yapacaklardı hiç bi şey yok.ben daha hiç bir yerde yeni tarife görmedim.gören varsa link versin.tkdan dönen tarifeler var ama daha kesin bi şeyy hala yok sanırım dimi.hay ben böle işe ya.256 sınırsız kullanan kardeşlerim bizler üvey evlatız napalım.hakediyoruz bilgisayardan soğutuyolar bunlar insanı.bi fragman izlerken beklemekten canım sıkılıyo ya harcanan vakitte cabası ayıp ya bu kadar
http://www.ttnet.net.tr/adslucret.htm yeni tarifeler bunlar ve kesin. Doany de yalanlamadı yani. Doany dedi ki 10.000'lik sınırsız kullanıcının ne istediğini anlamaya çalışıyoruz. O yüzden 1024 6gb'a geçebilirler dedi 49 ytl'ye
256ların istek belli 512 sınırsız bunu anlamamakta ısrar ediyolar
Bu adamdan iyi politikacı olur be. Özellikle belirterek sormama, kesin bir tarih verebilirmisiniz diye, 2MB'i ne zaman 50 YTL civarına çekeceksiniz (ki 50YTL bile avrupaya göre hala pahalı ama napalım) diye lafı geveledi gibi geldi bana. 1 sene içinde yaparlarsa kendimi asıcam bunu da yazim bu foruma unutulmasın. Kışın askere gidip gelcem gelecek yaz aynen asker dönüşü yine burda bir başlık acar aynı geyigimizi yaparız gine. Bi 10YTL'lik indirim filan olur belki 6 aylık zamanda yine hiçbişey değişmez bence. Tek olumlu olabilecek nokta fiber altyapıya geçiliyor ama onda bile geç kalındı bence.
müşterilerimizin büyük bölümü kotalı olduğu için onlara öncelik veriyoruz dedi bu ecnebi adam.
şimdi herkez bilir ortalama bir internet sitesini gezmek için -ben fazladan yazayım- 20k yeter. sen bunu 100k yapsan ne yazar. 5 saniye sürüyosa sayfa açılışı 4 saniyeye düşer bilemedin. kotalı kullananlar hız değil indirim bekliyor. 30 ytl 3gb kota 1024 bağlantı. komedi ya.
quote:
Orjinalden alıntı: Glyph
Doany dedi ki 10.000'lik sınırsız kullanıcının ne istediğini anlamaya çalışıyoruz. O yüzden 1024 6gb'a geçebilirler dedi 49 ytl'ye
Bizmi anlatamıyoruz derdimizi doanye yoksa o mu anlamak istemiyor bizi?
arkadaslar kendi kotamın goruntuleri 256 sınırsız kullanıyorum... bunlar gene az... onceki zamanlar her az 30 - 40 gb indiriyodum benim upload'larim bile 3gb 'ın ustunde , adamlar download'u 3gb sınır yapıyolar ya... allahın akıllıları .... rezillik... teknolojik olarak surunuyoruz...
Arkadaşlar ben size bu NTV'den umudum yok demiştim. Bu Celal Pir paso çanak soru soruyor ve de bi moktan çaktığı da yok. Genellikle de yalak yalak soruları yayınlayıp adamın suyuna gidiyorlar.
Ulan ne rezil medyamız var bea!
quote:
Orjinalden alıntı: teknikel_bilgisayar
"Türk" Telekom başkanı konuşuyor. adam yabancı. :(
ne hallere düşmüsüz
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK bu durumu görse hepimizi falakadan geçirirdi.
bağımsızlık uğruna can veren dedlerimizin torunları en stratejik şirketini yabancılara parayla sattı.
aslında en iyi protesto limitli kullanıcıların iptal ettirip limitsize gecmelırıyle olur ama malesef pek buna nıyetleri yok gıbı nerdeyse herkes asıl limitsizlere haksızlık yapıldıgını dusunuyor ama asıl kazıgı yıyen limitli kullanıcılar ve tt lımıtlı kullanıcılara potansıyel koyun olarak goruyor... ben hala dıyorum ki limitsiz 256 cok daha mantıklı ... ayda en az 30 fılm indiriorum peki siz limitlıler napıyorsunuz??? internet sadece msn ve bikac forum gezmek deıldır ..internet ozgurluktur .internetin kotayla sınırlandırılması internetın mantıgına uymaz... limiti tarifelere abone olarak sadece tt nın ekmegıne yag suruyorsunuz... bir arkadasım ı ikna edemedım 256 sınırsıza gecmeye yok bana yeter gunde 8 saat gırebılıyormusum falan .bak dedım sınırsız al film ındirirsin muzık ındırırsın kafana gore takılırsın yok dedı.. neyse lımıtlı abonesı oldu sonra benden fılm almaya basladı ..oh ne ala ben baglantımı downlada yukleyım download yaparaken ınternette gezmek ıskence tabı 256 la ... arkadas benden beles fılmı alsın ınternette de hızlı dolassın ...yok ole tabı bıdaha da fılm vermedım bak kardesım dedım madem fılm ızlıceksın kendın ındırıp kendın seyret....
http://www.ntvmsnbc.com/news/378510.asp
Programı izleyemeyenler için bu adrese soru ve cevapları yayınlayacaklar
herseyi gectim de bu sınırsızlarda fiyat indirimi niye 256kbps sınırsızlara yok :) diger tum sınırsızlarda 10 milyon gibi komik bir ucret indirimi var ama sembolik olarak da olsa 256 sınırsızlara bir indirim yok..gıcığı var heralde bu telekomun 256 sınırsızlara :) direk azınlık muamelesi yok sayılıyoruz resmen..256 sınırsızlar mı aman onlar 10bin kisi zaten birakin olsunler der gibi bir hali vardi doany'nin..
256 sınırsızı tek başın kullananlar benim gib yanıyor 10.000 256 sınırsız dogru daha evvelde duydum geçen yapılan çalışmalardan sonra 256 sınırsız çok arkadaş 512mb kotalıya girdi her ay 50 ytl az degil, bizim için şu an ne mantıklı olan ne olacak ,olmuş ne dersek degişmeyecek sayımız az ne yapalım ?
peki arkadaşlar bişey merak ediyorum şimdi şu anda 512 ile 54kb/s ile indiriyoruz 1024 olunca tam 2 katımı oluyor yani 108kb/s mi yoksa daha mı fazla
ya gulesim geliyor artık tr'deki adsl olaylarına..simdi adamlar 1 film indirseler soyle 1 gb falan olsa..10 milyon eder gidip orjinalini alsalar daha karlı cıkarlar belki de.. gercekten kotası artmadan 1 megabit olduk diye sevinenlere duyrulur "sayet varsa oyle birileri"..