sonunda oldu arkadaşlar yoğun istek üzerine bugün saaat 14:10 da canlı yayında NTV de tartışılacak bana gelen maili de buraya yapıştırıyorum
izleyicilerimizden gelen yoğun istek üzerine bugün 14:10’da canl� olarak yayınlanacak NTV’ye Sorun Programında, “ADSL Tarifeleri” �Türk Telekom Yön. Kur. Ba�kan� Dr. Paul Doany’la konuşulacaktır..
www.ntvmsnbc.com adresinden soru, gör ve önerilerinizi programa iletebilirsiniz.
Ben sordum sorumu.. Avrupaya göre 25 kat daha fazla internet ücreti ödüyoruz. Bunun ne zaman sonu Gelecek yazdım:)
Alıntıları Göster
arkadaşlar akıllı sorular soralım!!
quote:
Orijinalden alıntı: casual
Alıntıları Göster
ohh be sonunda amacımıza ulaştık bana da geldi e-mail bakalım 14:10 da izlicez programı.
quote:
Alıntıları Göster
Evet arkadaşlar soru yağmurundan öte akıllıca sorlar yollayalım, program süresi kısa soru yapğmuruna tutsak ne olur zaten tepki mesajlarını göstermiyorlar. Son tarife değişikliğinde sinir olmuştum, adam ne kadar gereksiz cevabı bilinen soru varsa çıkartıp onları sormuştu. Bakın bugünde kota hakkında aynı tür soruları dönüp dönüp soracak aynı cevaplarla program bitecek.
quote:
Alıntıları Göster
evet ben kota olayından bahsettim, hız ve kota artışları paralel olmalıydı vs. diye
quote:
Orijinalden alıntı: eDDiè
evet ben kota olayından bahsettim, hız ve kota artışları paralel olmalıydı vs. diye
Alıntıları Göster
Ben de sordum soruyu Ama takip edemeyeceğiz Yazısını ntv sitesine koyarlarsa ordan okuruz Veya akşam özetlere bakarız