Şimdi Ara

N NTV'YE SORUN'DA BUGÜN 'ADSL TARİFELERİ' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
0
Favori
4.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 adet soru da ben yolladım. Sorduğumuz sorular mantıklı seviyeli olsun ki ciddiye alınabilelim. Tüketiciyiz hakkımızı arıyoruz.
  • quote:

arkadaşlar ya limiti 1.5 GB yaparlarsa

eh o da olabilir

Bu arada NTV'ye teşekkürler.
  • hala yeterli buluyorum diye cevap verenler var deli oluyorum
  • evet sorumu gönderdim yılmayın sizde gönderin bakalım ne diyecekler..programa telefonla konuk alıyorlarsa telefonlada baglanıp soru yagmuruna tutalım...
  • Şuan Celal pir Ekibi Ve sayın Doany İçerde Sorular ve cevaplar üzerine İyi bir hazırlık yapıyorlardır.
  • Arkadaşlar ne kadar çok soru sorar ve ankete katılırsak bu konudaki hassasiyetimizi göstermiş oluruz bu fırsatı kaçırmayalım .
  • Yarım saatimiz kaldı, TV başına haydi..
  • 20 dakika sonra geçeriz tv başına... acele niye??? 20 dakikada sorulara yüklenmeye devam
  • başka hiçbir kanalın bunu yapacağını sanmam
    ntv ye teşekkür etmemiz lazım
    her seferide bizim sesimiz oluyor
  • merak ediyorum ne umut ediyorsunuz acaba.
    çıkıcak tarifeleri kendi ağzından duyacaz.Demeyecekki kotayı kaldırıyoruz.256 ları 512 yapıyoruz vs..
    Türkiyede bi müddettir kalıyor.Pişkinliğide öğrenmiştir.Gayet güzel bir soru cevap oyunu olur..
  • Sorduğum sorulardan örnekler
    1) Podcast'ler, videolar gibi görsel medyanın arttığı internet ortamında 9GB kota şaka gibi. Normali 50GB'dan başlamalı diyerek örnek linkler verdim ingiltereden.
    2) Neden türkiyede ADSL dağıtan farklı şirketlerin aynı tarifeler için fiyatları kuruşu kuruşuna aynı bu size de biraz garip gelmiyor mu? Sektör ne zaman özelleşicek?
    3) Ev kullancıları için ne zaman 2MB sınırsız baglantı makul düzey olan 50YTL seviyesine inecek kesin bir zaman verebilirler mi?
    4) Avrupada çoğu şirketin aynı tarife için ev kullanıcıları ve şirketler için farklı fiyatlar alıyorlar bizde neden yok? Asıl bandwith'i dolduranlar şirketler onlar daha fazla ödemeli.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çatkıdı

Sorduğum sorulardan örnekler
    1) Podcast'ler, videolar gibi görsel medyanın arttığı internet ortamında 9GB kota şaka gibi. Normali 50GB'dan başlamalı diyerek örnek linkler verdim ingiltereden.
    2) Neden türkiyede ADSL dağıtan farklı şirketlerin aynı tarifeler için fiyatları kuruşu kuruşuna aynı bu size de biraz garip gelmiyor mu? Sektör ne zaman özelleşicek?
    3) Ev kullancıları için ne zaman 2MB sınırsız baglantı makul düzey olan 50YTL seviyesine inecek kesin bir zaman verebilirler mi?
    4) Avrupada çoğu şirketin aynı tarife için ev kullanıcıları ve şirketler için farklı fiyatlar alıyorlar bizde neden yok? Asıl bandwith'i dolduranlar şirketler onlar daha fazla ödemeli.

• quote:

Orjinalden alıntı: Çatkıdı

Sorduğum sorulardan örnekler

• quote:

Orjinalden alıntı: alpaslanbek

Ben sordum sorumu.. Avrupaya göre 25 kat daha fazla internet ücreti ödüyoruz. Bunun ne zaman sonu Gelecek yazdım:)

quote:

Orjinalden alıntı:cracky_one

ülkemizde avrupalıdan daha az ücretle insanları çalıştırıyorlar ama kullandırdıkları hizmetleri avrupalının kullandığından daha pahalıya satıyorlar. nerde kaldı adalet

+100

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cuulman1 -- 20 Temmuz 2006; 13:52:29 >
  • fiyat arkadaşlar FİYATT... fiyat düştüğü zaman zaten hızlar otomatik olarak artmış olacak ayrıca herkesin istediği 10-15 ytl na adsl kullanabilmek.... bunu es geçmeyin herkes 10-15 ytl ye kota ve hız ne olursa olsun internet kullanmak istiyor ... en düşük adsl tarifesi olan 29 YTL ÇOK ÇOK PAHALIII DÜŞÜK HIZA UCUZ İNTERNET VERSİNLER..
  • Konu dışına falan da açalım bunu
  • Hadi beyler TV başına
  • ben şöyle bir soru yönelttim:

"Dünyanın bilişim çağına girdiği yıllardayız, TT bilişimin daha doğrusu bilgiye en kolay erişme yolu olan interneti, ülkemizin gelir dağılımı göz önüne alındığında hala erişilmesi zor olan fiyatlara satıyor, abone sayısı arttıkça fiyatların düşmesi beklenir ama en fazla DSL aboneye sahip 20 ülkeden biri iken bu ülkeler ortalamasının 6 kat daha fazla ücrete çok daha yavaş bağlantı satıyor. Fiyat tarifeleri örneği içinhttp://www.internetime-dokunma.com "
  • TV kartı olan birisi mutlaka kaydetsin.
  • bende şöyle sordum

Sayın DOANY , iletişim çağı diye nitelendirilen bu yüzyılda Türkiye Cumhuriyetinin En önemli iletişim kurumu olan iktisadi tabirle TEKEL diye nitelendirdiğimiz Türk Telekom şirketinin Yön. Kur. Bşk. ı olarak özelleştirme kapsamında aldığınız bu kurumu temsil ettiğiniz grubunuz doğal olarak ki kar amaçlı satın aldılar ancak Limitsiz kullanıcılara uyguladığınız adaletsiz ve eşitlikten uzak dünya fiyatlarının kat kat üstündeki tarifelerle elde edeceğiniz çok yüksek karları sizinle aynı paralelde hizmet verebilecek başka şirketlerde olduğunda da bu şekilde ve bu anlayışla devam ettirebilecek misiniz?

Ayrıca sektörde alternatif firmalar olduğu anda fahiş ücretler talep ettiğiniz limitsiz kullanıcıların size karşı olan düşünceleri ile bir an önce şirketinize para kazandırmamak için alternatiflerinizi tercih etmesini açıça söylemek gerekirse sizden kurtulma çabalarını engellemek için ne gibi şirinlikler yapmayı düşünüyorsunuz. Saygılarımla

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.